kizlar ben demin kayboldum cunku laptopumun sarji biterse yalan olucam:a015:
gecenlerde cantaya koymustum nasil boyle bir sacmalik yaptim hatrlamiyrm ama kabloyu duzgun katlamadan koymusum ve kablonun giris yerinden teller disari firlamisbenneyaptımki
esim elektirikciye goturmustu adam kendince biseler yapmis idare ediodum calisiodu simdi tamamen gitti sarj etmiyorsenağlama
yenisini almam lazim ama o da ha deyince nerden bulunur onu da bilmiorm cok canım sıkıldı
modemin oldugu gun bu gitmişti zaten kac gundur iyi idare ediodu buraya kadarmıs
kablo alana kadar gelemeyecem sanırım sarjımı ıdarelı kullanmam lazım:a015:
ulen dırım musrif karuuu bır supursun toz alsın dıye 35ytl verilir mi heç naniknanik
kocişim kolay mı kazanıyo o paracıklarıŞeniz
taş çatlasın 1 saatlik iş yaa eşim yardım etsin hallederiz pazar gunu heryeri parlaturuk:1rolleyes:
kizlar ben demin kayboldum cunku laptopumun sarji biterse yalan olucam:a015:
gecenlerde cantaya koymustum nasil boyle bir sacmalik yaptim hatrlamiyrm ama kabloyu duzgun katlamadan koymusum ve kablonun giris yerinden teller disari firlamisbenneyaptımki
esim elektirikciye goturmustu adam kendince biseler yapmis idare ediodum calisiodu simdi tamamen gitti sarj etmiyorsenağlama
yenisini almam lazim ama o da ha deyince nerden bulunur onu da bilmiorm cok canım sıkıldı
modemin oldugu gun bu gitmişti zaten kac gundur iyi idare ediodu buraya kadarmıs
kablo alana kadar gelemeyecem sanırım sarjımı ıdarelı kullanmam lazım:a015:
canım keşke bu adetinde filmi çektirip kurtulsan yaa...
araya sıkışmasın hem..
bende celdüüümmm.. dırımımm benimki bittikten sonraki 3-5. günler arası demişti doktorum.
cnm bozulmuş şeysiiii gitti garine diyo bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birsencim evet maalesef gergin bi akşam ve gergin bi gün geçiriyorum
akşam tartıştık işte
sonuç tatile falan gitmiyoruz
görümcemlerde gitmiyor
görümcemin eşi murata kızgın biras haklı olarakdan
ama ben her an gidebilirim hiç belli olmaz kafam bozuk bu aralar
ee gündez de gardiyanlar başımda biliyorsun amcası babası danası ebesi v.s.
kusum mecbur yenisini alacam da nerden bulunur ki bu hemen
ayni model olmasi lazimki uysunkafamçokkarıştı vallahi is cikti kac senedir kullaniyrm ilk defa boyle bir dikkatsizlik yaptim bak kablo elimde kaldi:a015:
saol kusummm burda olsan yardim ederdin eminim ona suphem yokŞeniz
ulen bunda anlasilmicak ne var:mymeka:naniknanik
laptopumu sarj eden kablo bozuldu sarj edemiorum su anki sarjim bitince aranizdan ayrilacagim
ta ki ayni kablodan bulup alana kadar:a015::çok üzgünüm:
cnm bugün 8 günümm oldummmmm zaten 3 gün leke geldiii sonrada oldummbirsen senin farlutal biteli kaç gün oldu kaç gün sonra oldun yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaaa çokkkk alemsin:roflol::roflol:bombom kusum gorumcenin kocasi niye kizmiskine alla Allaaaa
bedava tatil yatti die mi:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?