iki saattir kurcaliyorum su and sarj ediyor:hooray:
ama boyle nasil olcak bilmiom iki buklum yaziom su an
hic kipirdatmayimki yine gitmesin
en azindan esim yarin bakar kabloyu bulursa alir alana kadar sizden ayri kalmak istemem:1rolleyes:Şeniz
kusum pahalı mıdır bılmemkı.bır de aynı model olması lazım ya heryerde buluncagını sanmıyorum.
pahalı da olsa mecbur alıcam
elektrıkcı zaten o tellerın cıktıgı yerden kesti kuşum onları birbirine iliştirmiş işte ustunu de bantlamıs o sekilde calısıyor kac gundur.ama tabi en ufak bir harekette temassızlık yapabiliyor işte
yani yenisini almam şart ama bakalım eşim de yogun onu mu arıcak adam yaa
ben desen bu sıcakta gidemem buralarda bulunmaz merkeze inmem bilgisayarcılara sormam lazım eşim halleder ins canım
deme kusum yaa annen bence de hamişşş:1shok:
sana aynen katılıyrm yaa ne işleri var benim ahmet olsa bırak kızmayı gitmez bile..kardeşimin karısının anasının yazlıgına:1shok:çekinir insan yaaaa bunlar bi de tavır koymuş baksanaa
hem de coluk cocuk gidiyorlar ne ayıp üstelik ev de kucukmus bari misafirleri varken rahat verin be:mymeka:
mecbur musun canım her gittiginde onları da peşine takmaya
heyt be elime geçirsem dovecem bunları aile boyu cok gaza geldim:roflol:sırnaşık şey
yaaaa kızlar varyaaa annem haleee adet olmamışşş
kesin bu kadın hamileee yarın test yapacakmışşşşşşşşşşş
varsaa aldırırımm dediii bi ton ilaçç içiyorum ben nasılll doğrurum diyorrrr
teşekkür ederim canım evet hayırlısı buymuş
allahın izniyle atlatır inş
canım senin farlutal bittimi bittiyse ne zaman bitti
bombom kusum gorumcenin kocasi niye kizmiskine alla Allaaaa
bedava tatil yatti die mi:mymeka:
kusum mecbur yenisini alacam da nerden bulunur ki bu hemen
ayni model olmasi lazimki uysunkafamçokkarıştı vallahi is cikti kac senedir kullaniyrm ilk defa boyle bir dikkatsizlik yaptim bak kablo elimde kaldi:a015:
saol kusummm burda olsan yardim ederdin eminim ona suphem yok
ulen bunda anlasilmicak ne var:mymeka:naniknanik
laptopumu sarj eden kablo bozuldu sarj edemiorum su anki sarjim bitince aranizdan ayrilacagim
ta ki ayni kablodan bulup alana kadar:a015::çok üzgünüm:
ahhhhhhhhhhhh cnm be ahhhh gülüm beee
neden milleti takarsınız peşinize gidin işte karıkoca 1 hafta kalın dönün
sakin sakinnnn
illa görümce çoluk çombalak ne işiniz var söylemeyin bile biz gidiyoz deyin ve çıkın gidin yaaaaa
ne bu sinir harbin yaaa nedir bu çektiğin bi kendi kendinize kalın yaaa
haftanın bilemem kaç günü annesindesiniz işyerinde amcası
h.sonu ıncığı cıncığııı
yaaa siz balayı yaptınızmı bacım oradada birileri varmıydı yaaa Kötü Kazenklava:
offfffffff bana sıkıntı geldi yaaaaaaaaaaaaa yazıkkkk
bi cinnet herşeye bedelll geçri bi cinnet dağıt şunları ya
yaaaa kızlar varyaaa annem haleee adet olmamışşş
kesin bu kadın hamileee yarın test yapacakmışşşşşşşşşşş
varsaa aldırırımm dediii bi ton ilaçç içiyorum ben nasılll doğrurum diyorrrr
canım benim pazar akşamı bitti bugün 4.gün işte ne zaman olurum bilemicem olsam da dr gitsem kisti çok merak ediyorum
değişik bi bakış açısı haklısın ben o yönden hiç bakmamıştım olaya ama yok asıl sorun murat efendinin son anda yumurta kapıya dayanınca sırf bana trip yapmasından dolayı gidilmeyecek olması ona sipariş var işim var demiş ama adam yememiş tabi
anladım cnm benim bende lap top kullanıyorum da
gitmene üzüldüm de onun için öle şey ettim ben yanifisfisfis
çok haklısın cinnet geçirmeme az kaldı hiç belli olmaz bu akşam bile gidebilirim anamın yanına ben cidden zor durumdayım sinirlerim psikolojim laçka bunların yüzünden bakmayın böyle olduğuma kist mist allah belamı versin şu an çok önemli değil valla gündemde değil yani evet balayına gitmiştik evliliğimde geçirdiğim tek en güzel haftaydı
ya canısı kızma ama çok şeker yaaaaaaaaaaa
süper valla
güle rmisin ağlar mısın misali
ayyyyyyyyyyyyyyy bende gelemmi dövmeyeeeeeeeeeeeeee hııııııııııııııyerimseniben
kızlar size magazinel bir olay anlatayım şimcik konu değişsin
demin desti izdivacta evlenme programı yani bilirsiniz.orda ahmetin eski kırığının kız kardeşi cıktı kızın ayagında özür var aksıyor biraz da kekemelik var oraya gelmiş evlenmek için bulur inş. iyi birini
bunlar bizim karsı komsuydu butun mahalle ahmete asılıyorduk sanırsam karsıda bir kız daha vardı.bunlar 2 kardes ayrı ayrı asılıyolardı neyse ahmet bunun ablası ile dustu kalktı evet ciddi anlamda..kız Ahmeti almanyaya goturmeyi vadetmiş o sıralar bu da işsizdi işine gelmiş tabi..2-3ay takılmıslar sonra almanya işi olmayacagı anlayınca bırakmıs bunu.kaynanam da anlattı dogru yani..
kaynanamın evinde kızın almanyadan yolladıgı mektupları buldum
ama ne mektuplar
acık acık yatak mevzuları bile yazıyordu dumura ugradım ahmeti cok fena ettim
neyse işte o kazıgı unutamıyorum şimdi de kızı gordum ya anılarım canlandı
not:ben o zaman 17yasındaydım ahmet 28.
bana feci yazıyodu ama sonra vazgecti olmaz bu işin sonu yok sen cok kucuksun daha diyesenağlama ben herhalde evlenirim 1 yıla kadar demişti:mymeka:
daha lise 2 deydim
sonra bu kızla cıkmıs işte
ayyy şimdi agzımı bozup banlanacam cok sinir oldum ahmeti eve almayasım geldi bu gece:roflol:
ayyy ya heryerım tutuldu yavasca oynatayım dedim yine gitti
ben biras ugrasayım yine gelir belki
alana kadar boyle idare edices artık kızlar yokolursam bilin şarjdan:sm_confused:
not:ahmetin 7-8arası halı saha macı var ona gidecektim sıcak zaten yemiodu bi de simdi gıcık oldum yaa gelmiom didim:roflol:
ayyy ya heryerım tutuldu yavasca oynatayım dedim yine gitti
ben biras ugrasayım yine gelir belki
alana kadar boyle idare edices artık kızlar yokolursam bilin şarjdan:sm_confused:
not:ahmetin 7-8arası halı saha macı var ona gidecektim sıcak zaten yemiodu bi de simdi gıcık oldum yaa gelmiom didim:roflol:
amannnnn gördünmü bakkkkk git kızımmmm git şimdi devir kötüüüütuh dırım sozumu tutamadım
ne uyanık şu ahmet yaa bak gelmiorum dedim ya ayşe die samimi bir arkadasımız var o aradı şimdi ahmet maca gidiomus gel goruselim dedi sahanın yanı caybahcesi
hayır diyemedim
şimdi de uyanık kendi arıo ayse aradı mı seni gelionmu dioo
gitmek zorundaım kuslar hemen giyineyim sizi seviorummmmmmmm:sm_cool:Şeniz
bende çıkıyorum kızlar görüşürüz
iyi bakın kendinize çok seviyorum hepinizi
selam naber birsen nasıl gidiyor hayat?
ooooooooooo jale gelmişşşş kız hayırdırrrr
sen buralara geliyonmu
asıl senden naber neler yapıyorsun
neden gelmiyorusn
bende bi numara yokkk öle boş boşş dolanıyozzz haha:teytey:
ben geldim kusum ama yoruldum uzaniorum
valla bende ne olsun ya büyük dertteyimkafamçokkarıştı
neşeyle az önce konuştum ya ben test yapmadan farlutal içtim şimdide bişi olabilir korkuyorum hala test yapmadım kafam çorba gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?