Aysonu Kizlari 2008

ya kızlar kızkardeşim telefon etti annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar kalp hastası annem kızkardeşimin düğünü yakın yoruyordu kendini hiç dinlemedi valla inşallah bişii yokturr yaaa napsam ki bilmiom şimdi nasıl gitsem yanına offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hiç arabalık halimde yok bende hastayım ama bekliyim bakiim doktorlar yanındaymış şuan bişii derlerse gidicem bendeee görüşürüzzzzzzzzzzzzz

Selam kızlar nuraydan habe var mı ben de çok merak ettim size bir bilgi vereyim idrar tahlili değil idrar kültürü yaptırın sonuç daha iyi çıkıyor birsencim özellikle sen tatlımm

ben artık doğum çantamı hazırlamaya başladımmm bebeklerin çantasıda hazırrr rabbim sizlerede nasip etsinn inşallah dualarım sizin için

kızlar nurayın cebinden aradımmmm eşi çıktıııı
telefonaa nurayı hastaneye yatırmışlarrrr ateşi düşmüyormuşş idarar yollarında efeksiyonn varmış
gözetim altında tutuyolarmışşş..3 gün kalacakmışşş off yaaa allah hamişlerimizi korusunn

ayyy çok üzüldüm ya inanmıyorum. benimde başlamıştı ama allahtan erken farkettim. tek ilaçla çözdük.

kızlar ben çok korkuyorum ondan. benim hemen tekrarlıyor. bilmediğim yerde taharetlenmiyorum. bence sizde öyle yapın. bi de hamilelikte daha bi hassas vücut o yüzden hemen kapıyosun.

korkumdan havuza da girmiyorum.

ayyy çok üzüldüm ya. inşallah biranönce düzelir canım ya. rabbim bebişe de nuraya da şifa versin.:Saruboceq:

dırımm bak senin de idrar yolu enfeksiyonu benimde öyle. canım... hemen tahlil yaptır.

küçük kedicik hamilesin sende
ayyyy çook mutlu oldum allah kucağına almayı nasip etsin
anlat nasıl oldu

herkese merhabalarr. ayy bir okudum nasıl üzüldümm nuraycıgıma allahım yardımcısı olsunn inşllah iyi olur arkadaşım yaa. dırımcımm msnden nurayın tlfnunu verirmisin tatlımm bende sonra bir ara arayayımm. bende bugün dra gittim nstye baglandık sonra dr tekrar kontrol etti herşey çok iyiymiş. hepinizi çok öpüyorum.

canım haber varmı annendennnnnnnnn nasıl iyimiymiş

selam kızlar ben geldim annem iyi çok şükür kriz değilmiş ama çarpıntı ve kusma nefes darlığı olmuş birtakım testler yapmışlar yatıyor şimdi yarın tekrar gidecek doktora nuraydan haber varmı ben bakiim geçmişe

Hadi yaaa ay canımmm offf çok geçmiş olsunnn birsen kız nurayıın cbini bana da at ta bende konuşayım geçmişolsun diyeyim inşallah çabucak iyileşir toparlanır canım yaaaaa

ayy nurayım nasıl oldu acaba yarında ben arayım nurişi ....

öğlen drım aramış bende yarına arayım..inşallah iyileşir ve evine bebeğiyle döner ........

çok geçmiş olsun..

cnm çok geçmiş olsun tatlım yaaaaa allah yaşatmasın birdaha tabi düğün telaşı senin durumun kadın yoruldu yaaa koca göbişşş doğurda hepimiz ve sen rahatla artıkın yaaa
şu kızını gelip ısırcammmm bu kadar yorduu seniiiiiisırnaşık şey

Hadi yaaa ay canımmm offf çok geçmiş olsunnn birsen kız nurayıın cbini bana da at ta bende konuşayım geçmişolsun diyeyim inşallah çabucak iyileşir toparlanır canım yaaaaa

cnm özelde yazarım şimdiii

kızlarrrrrrrrrrrr kocişim geldii pek bi mutluyum pekkkkkkkkkkkkkkkk

kedicik değin gibi olabilir idarar yolu enfeksiyonu
ben ayağım çıplak dolanırım yaaa fenalık geliyor yazın banaaaa

birde ateş basıyo bana bu ara ayyy yaaaaaaaa bu ilaçbitridi beniiiii
ateş basması mide bulantısııı ölüyom kızlarr ya bu ilaç beni öldürcek yada ben bu ilaacı atacammm

selammm ben burdayım ama pek keyfim yok kendimi yorgun bitkin hisediyorum yazmaya mecalim yok sankiiiii offfffffffffffffffffff niye böle oldum ben şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…