Selam kızlar nuraydan habe var mı ben de çok merak ettim size bir bilgi vereyim idrar tahlili değil idrar kültürü yaptırın sonuç daha iyi çıkıyor birsencim özellikle sen tatlımm
kızlar nurayın cebinden aradımmmm eşi çıktıııı
telefonaa nurayı hastaneye yatırmışlarrrr ateşi düşmüyormuşş idarar yollarında efeksiyonn varmış
gözetim altında tutuyolarmışşş..3 gün kalacakmışşş off yaaa allah hamişlerimizi korusunn
cnm günaydınnnnnnnn nurayın cebi var bendeee msj attım ama cvp vermedi arayacam evden artık çünki kont.yok
bende kalktım kahvaltı yaptım kasıklarım ağrıyorr anlamadım çişim gelese tutmaıyorum sanki basınç yapıyor oraya hemen tuvalete gidiyorummm neden ağrıyo yaaa bi bu eksiktii
cnm özelden yazmışsınnnn perhiz başlangıcı yaparız her halukardada soracamda bugün ki şimdi konuştummm tmm dediiii heyoooooooosositososito
ya kızlar kızkardeşim telefon etti annem fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar kalp hastası annem kızkardeşimin düğünü yakın yoruyordu kendini hiç dinlemedi valla inşallah bişii yokturr yaaa napsam ki bilmiom şimdi nasıl gitsem yanına offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hiç arabalık halimde yok bende hastayım ama bekliyim bakiim doktorlar yanındaymış şuan bişii derlerse gidicem bendeee görüşürüzzzzzzzzzzzzz
kızlar nurayın cebinden aradımmmm eşi çıktıııı
telefonaa nurayı hastaneye yatırmışlarrrr ateşi düşmüyormuşş idarar yollarında efeksiyonn varmış
gözetim altında tutuyolarmışşş..3 gün kalacakmışşş off yaaa allah hamişlerimizi korusunn
selam kızlar ben geldim annem iyi çok şükür kriz değilmiş ama çarpıntı ve kusma nefes darlığı olmuş birtakım testler yapmışlar yatıyor şimdi yarın tekrar gidecek doktora nuraydan haber varmı ben bakiim geçmişe
Hadi yaaa ay canımmm offf çok geçmiş olsunnn birsen kız nurayıın cbini bana da at ta bende konuşayım geçmişolsun diyeyim inşallah çabucak iyileşir toparlanır canım yaaaaa
selammm ben burdayım ama pek keyfim yok kendimi yorgun bitkin hisediyorum yazmaya mecalim yok sankiiiii offfffffffffffffffffff niye böle oldum ben şimdiiii
canımm yazmıyonnnnn yoksunnnnnnnnnnnnnnn
benimde keyfim yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?