sen napıyon pc başında iş başına çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar nurayın cebinden aradımmmm eşi çıktıııı
telefonaa nurayı hastaneye yatırmışlarrrr ateşi düşmüyormuşş idarar yollarında efeksiyonn varmış
gözetim altında tutuyolarmışşş..3 gün kalacakmışşş off yaaa allah hamişlerimizi korusunn
selam kızlar ben geldim annem iyi çok şükür kriz değilmiş ama çarpıntı ve kusma nefes darlığı olmuş birtakım testler yapmışlar yatıyor şimdi yarın tekrar gidecek doktora nuraydan haber varmı ben bakiim geçmişe
Beni de alın aranıza, lütfen :)
Beni de alın aranıza, lütfen :)
cnm çok geçmiş olsun yaaa dikkat et tatlımmGÜNAYDIN KIZLARRRR
annem hala rahatsız annemin doktoru şehir dışında pazartesi dönüyor randevu aldık ancak ozaman gidilecek doktora evde yatıyor kız kardeşim çocuğu var anneme bakamıyor ben gidicem yanına ordayım giremicem siteye pazartesi salı da benim doktor randevumda var yani 4 -5 gün annemlerde olabilirim beni merak etmeyin ok eden olursa rabii hepinizi öpüyorum byyyy
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar...............günaydınn güzel bayanlarrr. hicrancımm nasılsın canımm annen nasıl oldu tatlımm çok çok geçmiş olsun inşllah daha iyidir. dün birsenden nurayın numarasını alabildinmi ben denk gelemedim bir türlü eger aldıysan msnden bana yollayabilirmisin bir arayıp moral versek belki iyi olur.
herkese hayırlı cumalar ve güzel bir gün diliyorum.
aynenen öleeeee sıkarımmm topuklarına hahahaaaa:dilcikar::roflol::roflol::lepi:dırım kızı, kaçarsam topiklarima sikacaksun gibi konuşmuşsun :))
ben 24 yaşındayım, nişanlıyım... bilgisayar programcısıyım, 3 yıl eğitmenlik yaptım devlette, 1 yılda özel bi kursta, şuanda çalışmıyorum evdeyim...
bilgisayarla ilgili her türlü sıkıntıda size yardımcı olabilirim... teknik olsun yazılımsal olsun... hiç farketmez.. yazıştıkça daha iyi tanırız birbirimizi sanırım... çok sıcak bi site, çok beğendim burayı, gerçekten aile olmuşsunuz... 2 arkadaş daha hoşgeldin demişler, onlara teşekkürü vermiştim, burdan da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.... şimdilik iyi günler, burayı da her zaman takip edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?