Aysonu Kizlari 2008

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi ya bu nerden çıktı şimdi inş.bebekte nurayda iyidir

evet birsencim allah hamişlerimizi korusunnn

acep birden mi olduki nuray hiç mi farketmediki öfffffffffff ya hamiş olunca iyice hassaslaşıyo bünye

inş. hayırlısıyla atlatıcak nuraycım dualarımız seninle canım

hücrancım geçmiş olsun canım şükürki atlatmış annen

düğün işi kolaymı sıcak da bi taraftan aklıda sende annelik böyle bişey işte evlat büyüsede her zaman evlat

allah kolaylık versin gerçekten düğün işi zor dilekolay valla eeeee kadın stres ve yorgunluğa dayanamamıştır bi kaç gün dinlensin tekrar başlasın yavaş yavaş bıraksa da olmazki mecbur yapılcak işler oluyo

kızlar bu arada ben sabah adet oldum baya bi sancım var aakşam üstü kayınvalidemlerdeydik görümcem geldi 1 ay onlarla ilgilenicez arada gelir yoklarım sizi gelmesem olmaz aklım sizde kalırrrr
birsennnnnnnnnnnnnn nurayla görüşürsen selam söyle benden
belki bende ararım senden numarasını alıp ayyy çok üzüldüm ya
kimseler yok sanırım bende yatıyorum pcyi yatağa getirmiştim benimki horluyo şimdi söylenmesin takır takır ne yazıyon diye öptümmm hepinizi

GÜNAYDIN KIZLARRRR
annem hala rahatsız annemin doktoru şehir dışında pazartesi dönüyor randevu aldık ancak ozaman gidilecek doktora evde yatıyor kız kardeşim çocuğu var anneme bakamıyor ben gidicem yanına ordayım giremicem siteye pazartesi salı da benim doktor randevumda var yani 4 -5 gün annemlerde olabilirim beni merak etmeyin ok eden olursa rabii hepinizi öpüyorum byyyy

Son düzenleme:
günaydınn güzel bayanlarrr. hicrancımm nasılsın canımm annen nasıl oldu tatlımm çok çok geçmiş olsun inşllah daha iyidir. dün birsenden nurayın numarasını alabildinmi ben denk gelemedim bir türlü eger aldıysan msnden bana yollayabilirmisin bir arayıp moral versek belki iyi olur.
herkese hayırlı cumalar ve güzel bir gün diliyorum.

Beni de alın aranıza, lütfen :)

alalım almasınada buraya geln böle diyen sonrada başka yerlere kaçıyor buraya herkes gelir bizde aramıza alırız ama kaçar gidersennnn şimdiden diyemmm sana kızarım:mymeka:

cnm çok geçmiş olsun yaaa dikkat et tatlımm

günaydın cnm sanada hayırlı cumalar...............

offf kızlar ben yeni klaktımm gece hiç uyuyamadımmmm
kocamda konuşma huyu varr gece başladı konunşmaya benim üsütümü başımı kapatmaya
aman ya bütün gece balkonda adam var şurası böle derkennn
uykusuz kaldım yaaaaaaaaaaaaaa şimidede ne yemek yiyeesim var ne bişeyy yaaa
hastaneyi arayacamm kocama test içinn

kızlar selam
benim tatil yarıda kaldı döndük öğlen
kocişin kazakistana gitmesi gerekiyo acil ordaki işyerinde sorun çıkmış
bende bir yandan çamaşır yıkıyorum bir yandanda valiz hazırlıyorum
kociş sabah gidicek

siz neler yapıyosunuz bakıyım
ne var ne yok

dırım kızı, kaçarsam topiklarima sikacaksun gibi konuşmuşsun :))
ben 24 yaşındayım, nişanlıyım... bilgisayar programcısıyım, 3 yıl eğitmenlik yaptım devlette, 1 yılda özel bi kursta, şuanda çalışmıyorum evdeyim...
bilgisayarla ilgili her türlü sıkıntıda size yardımcı olabilirim... teknik olsun yazılımsal olsun... hiç farketmez.. yazıştıkça daha iyi tanırız birbirimizi sanırım... çok sıcak bi site, çok beğendim burayı, gerçekten aile olmuşsunuz... 2 arkadaş daha hoşgeldin demişler, onlara teşekkürü vermiştim, burdan da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.... şimdilik iyi günler, burayı da her zaman takip edeceğim..

SELAM kızlar dün bir türlü siteye giremedimm artık ağırlaştım hareket etmekte zorlanıyorum nuray nasıl oldu bilgisi olan var mı. akşamları hiç uyuyamıyorum gündüzleride uykuya dalıyorum siteyi kaçırıyorm. kızlar bu idraar yolları enfeksiyonu hamilelikte çok sinsi ilerliyor mutlaka idrar kltürü yapılması gerekiyor önlem alınmazsa sonucu üzücü olabiliyor. erken fark edilirse antibiyotik ile çözümleniyor

aynenen öleeeee sıkarımmm topuklarına hahahaaaa:dilcikar::roflol::roflol::lepi:
hoşşşşgeldinnnnnbakalım aramızaaa dediğin gibi aile olduk burada ben 6 senelik evli yeni ev hanımlığına terfi etmiş bir bayanım 1 senedir bebek işi ile uğraşıyoruz daha henüz bir aşama kaydetemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…