Aysonu Kizlari 2008

39.1 oldu yaniyorum hastaneye gidiorum
insallah bebek olmemistir:uhm:

ayyyyyyyyyyyy nuray yapma ya ne biçim bi laf öyle bi daha duymıyım senden ne ölmesi ya çok kızdım sana

sen üşütmüşsündür klimalar mahvediyo hepimizi bizi habersiz bırakma

kızlarrrr merhabalar ben bugün arkadaşlarla oteldeydim sabahtan beri yedik içtikkkk çok şişmişim denize girdik allahtan da biraz yaktık yediklerimizi

bu arada evet birsencim geçen patlamada kadının 8 yıl sonra olmuş çocoğu ve ne yazık ki ölmüşşş

ohhhhhhhhh iyi etmişsinnn cnm yarasın:içelim:
benim arkadaşlarım çalıştığı için öle bir şansım yok
zaten çok samimi olduğum 2 arkadaşım var
onlarda liseden biri bana 1,5 saatlik uzaklıkta
biri bekar çalışıyor o yüzden olmuyorr buluşma
evdeyimmmm yaniiiiiiiiiii
bugün tüp bebek uzmanı çıktıı turkmaxa dediki
3 kere tüp bebek yapıpda tutmaması başarısızlık payı hekimindir dedi
ama dedi şu etkenler var dedi hasta kilolu sigra kullanan ve yaşı ilerlemişse
bunlar olumsuz etken dedi bende dedim tatoşum öle değil :dilcikar:
bidee hastaaa dedi çok inanmalıııııı dediiii önce o inansınkiiii dedi bu iş olsun dedi
lütfen fatoşcuğum bu sefer inan cnmmmmm:CüvCüv:böle olacazzz
cnm doktorla görüştünüzmüü:uhm:deseydin sana bu lazımklava:

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kızlar kimler var bakiiim burda şuuan birseeeeeeeeeeeeeeennn ışığın yanıyorr yakaladım senüüüüüüüüüüüüüüüü

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kızlar kimler var bakiiim burda şuuan birseeeeeeeeeeeeeeennn ışığın yanıyorr yakaladım senüüüüüüüüüüüüüüüü

he cnm buradayım ama okey oynuyom yok kimse diyee
ya iii olduğu seni gördüğüm yaaa ben şimdi diyomki benim koca yarın gelecek yaa
perhize sokayım onu p.tesi, versin testi ama randevu için cumamı arayacam p.tesimi düşünüyom yaa

randevu için sen yarın ara güzelim eşin kesin verecekse ihmal etmeeeee yarın perşembe Şeniziş+cuma+cumartesi+pazar+pazartesi testtttttttt sen yarın ara bacım ara randevunu all bizde 1 hafta önceden alıyorduk randevuyu

oooooooooo ölemi erkenden almak lazım ne bu bee
ayyy şimdi yarın bizimkine desemki p.tesi test verirmisinn
şimdiii diyecek ben yollardayım senin derdin ne diyecek
zaten ishal olmuşşş ayyyy soracam yaaaaaaaaaaa bananeeee:roflol:

Benim uykum geldi gidip yatayimmm

nuray kuşum noldu yaa acep merak ettim umarim iyidir bebişte nurayda allah yardimcisi olsun hamişlikte herşey insana zor geliyor üşütmek bile ama umarim öle bişii dir nurayim allaha emanet olun canim

nuray noldun yavrum yaaaaa bir haberrr iyi haber verde 1 hafta gelme önemli diil umarım iyisinizdir canım yaaaaaa ay senin cep tel niye almadık yaaa ilk iş gelince cep nonu vereceksin bacummmm

ayy ben kaçırmışım o programı tühh ya
evet canım hastanın inanması çok önemli daha dr gitmedik ama dediğim gibi diğer merkeze gidip konuşcaz bizim akrabamız var dr oda bu gidicemiz drla arkadaş bende arar konuşurum dedi sağolsun ama ne zaman gideriz bilmem artıkkk

kızlarrrrrrrrrrr günaydın nasılsınız fake hicran iyimisiniz

ben de nurayı çok merak ettim yaaaa inş. iyilerdir bebişiyle hadi nuray bize bi haber ver arkadaşımmmm

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın arkadaşlarınla eğlenmişin iyi yapmışın canım
kimse yokkkkkkkkkkkkkkk

çok iyi eğlendik valla bizim arkadaşın eşi otelde müdür sağolsun bize kolaylık yaptı çok da iyi oldu
sabah kalktım adet olmuşum sancım var
1 saate kadar görümcemlerde geliyo havaalanına gidemicem artık evde görüşürüz

evet kimseler yokkkkkkkkk

nuray noldun yavrum yaaaaa bir haberrr iyi haber verde 1 hafta gelme önemli diil umarım iyisinizdir canım yaaaaaa ay senin cep tel niye almadık yaaa ilk iş gelince cep nonu vereceksin bacummmm

cnm günaydınnnnnnnn nurayın cebi var bendeee msj attım ama cvp vermedi arayacam evden artık çünki kont.yok
bende kalktım kahvaltı yaptım kasıklarım ağrıyorr anlamadım çişim gelese tutmaıyorum sanki basınç yapıyor oraya hemen tuvalete gidiyorummm neden ağrıyo yaaa bi bu eksiktii

cnm özelden yazmışsınnnn perhiz başlangıcı yaparız her halukardada soracamda bugün ki şimdi konuştummm tmm dediiii heyoooooooosositososito

ay bu kız çokmu hasta acep inşallah bir yaramazlık yokturrr kafama takıldı şimdi yaaaa rabbim yüzüne gülsün inşallahhh belkide uyuyordur duymamıştır telefonu iyi düşünelim iyi olsun

benim de karnım ağrıyor kasıklarım bazen göbeğimin ortasııı canım hiçbişii yapmak istemiyorrrr kocişle tartıştım bu sabahhh yarın akşam gelecektiö pazar akşam gelecekmişşş fitil etti beniii gelcek diye hazırlamıştım kendimi öle beklerken geç geleceğini duyunca sinirim bozulduuuu şekerim bu adam yüzünden çıkıyor benimmmmkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…