39.1 oldu yaniyorum hastaneye gidiorum
insallah bebek olmemistir:uhm:
kızlarrrr merhabalar ben bugün arkadaşlarla oteldeydim sabahtan beri yedik içtikkkk çok şişmişim denize girdik allahtan da biraz yaktık yediklerimizi
bu arada evet birsencim geçen patlamada kadının 8 yıl sonra olmuş çocoğu ve ne yazık ki ölmüşşş
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kızlar kimler var bakiiim burda şuuan birseeeeeeeeeeeeeeennn ışığın yanıyorr yakaladım senüüüüüüüüüüüüüüüü
he cnm buradayım ama okey oynuyom yok kimse diyee
ya iii olduğu seni gördüğüm yaaa ben şimdi diyomki benim koca yarın gelecek yaa
perhize sokayım onu p.tesi, versin testi ama randevu için cumamı arayacam p.tesimi düşünüyom yaa
randevu için sen yarın ara güzelim eşin kesin verecekse ihmal etmeeeee yarın perşembe Şeniziş+cuma+cumartesi+pazar+pazartesi testtttttttt sen yarın ara bacım ara randevunu all bizde 1 hafta önceden alıyorduk randevuyu
ohhhhhhhhh iyi etmişsinnn cnm yarasın:içelim:
benim arkadaşlarım çalıştığı için öle bir şansım yok
zaten çok samimi olduğum 2 arkadaşım var
onlarda liseden biri bana 1,5 saatlik uzaklıkta
biri bekar çalışıyor o yüzden olmuyorr buluşma
evdeyimmmm yaniiiiiiiiiii
bugün tüp bebek uzmanı çıktıı turkmaxa dediki
3 kere tüp bebek yapıpda tutmaması başarısızlık payı hekimindir dedi
ama dedi şu etkenler var dedi hasta kilolu sigra kullanan ve yaşı ilerlemişse
bunlar olumsuz etken dedi bende dedim tatoşum öle değil :dilcikar:
bidee hastaaa dedi çok inanmalıııııı dediiii önce o inansınkiiii dedi bu iş olsun dedi
lütfen fatoşcuğum bu sefer inan cnmmmmm:CüvCüv:böle olacazzz
cnm doktorla görüştünüzmüü:uhm:deseydin sana bu lazımklava:
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın arkadaşlarınla eğlenmişin iyi yapmışın canım
kimse yokkkkkkkkkkkkkkk
bende kaçıyorum tatlım anneme gidicem kocaman öptüm seniiiiiiiiii
nuray noldun yavrum yaaaaa bir haberrr iyi haber verde 1 hafta gelme önemli diil umarım iyisinizdir canım yaaaaaa ay senin cep tel niye almadık yaaa ilk iş gelince cep nonu vereceksin bacummmm
cnm günaydınnnnnnnn nurayın cebi var bendeee msj attım ama cvp vermedi arayacam evden artık çünki kont.yok
bende kalktım kahvaltı yaptım kasıklarım ağrıyorr anlamadım çişim gelese tutmaıyorum sanki basınç yapıyor oraya hemen tuvalete gidiyorummm neden ağrıyo yaaa bi bu eksiktii
cnm özelden yazmışsınnnn perhiz başlangıcı yaparız her halukardada soracamda bugün ki şimdi konuştummm tmm dediiii heyoooooooosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?