KIZLAR SELAM BEN GELDİM çok sıcak duramıyorummm sürekli yatmak sıkıyor beni ama az kaldı 1 ay ondan sonra allahın izniyle oğullarıma kavuşacağımm
sevgicim hayırlı olsun allah kucağında göstersin inşallah
evet cnm evim mis gibi oldu ama sürekli, yapmak lazım biliyorsunn evigelirler belki diicem ama pek umudum yok tatlicadiarzu
sen neler yapıyosun ara ara okuyorum ama..
bitti galiba değil mi temizlik falan missss:)
ya ben de evde oturmak istiyorumm artıkkk..
çok sıkıldım yaaa herşeyden öfffffff
eeeeeeeeeeeeeee kimse yokkkkk bende birazdan kaçarım koçiş gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar merhaba ,
oğluşum olacak biliyomusunuz,
Allaha binlerce şükür,
Allah tüm çok isteyenlere nasip etsin canlar
cnm yaaaaaaaaa merak ettim bende bişey oldu herlade dedim bu kız yokselam kizlar dunden beri yoktum kablom tamamen gitti esim yaptrmis eskisinin ayni gorunusu ve bilgisayrim sukur ki calisiyor ancak sarj etmiyor elektrik kesintisi durumunda aciktayim
en kisa zamanda yeni kablo bulmaya calisacagm
cok hastayim sabah kasik ve bel agrisi ile uyandim sag tarafimdan legen kemigime birsey batiyor feci derecede nefes dahi alamiyorum sanirim bebek orda duruyor yuruyemiyorum canim coka ciyor sabahtan beri yatiyorum bir de atesim cikti 38.5.kendimi berbat hissediyrm kimildayamiyorum sagdan cok fena batiyor
esim erken geldi dusa filan girdim atesim dusmezse acile gitmek zorunda kalacagz
sevgicim hayrli olsun ama coook erken soylemis yanilma olasiligi baya yukseka.s
kendini simdiden sartlandirma bence
silam masallah yolun sonuna gelmissin Allah saglikla tamamina erdirsin
kizlar her ikinizi de cok merak etti nerelerdesinizz
hoşşş geldinnn cnmmmmmmmmmma.s.BEN geçen hafta hastanede yattım ondan önce de evde boya vardı yani ömrüm hastane ve ev arasında geçiyor hastanede çok sıkıldım doktora yalvaldım ben evde yatarım hiç kalkmam evime gideyim dedim 1 hafta tuttu gönderdi ama en ufak bşeyde yatırırım tekrar diyor
Dilek 'cim amin canım, Allah seninde kucağına almanı nasip etsin oğullarını,
hayırlı olsun inşallah seninde, çok güzel duyguymuş zıpır zıpır oynuyor içerde ayaklar havada çılgın şey nasıl mutluyum anlatamam canım
Selam kızlar ben geldimm naberler nasılsınız görüşmeyeliii hadi bakalım iyi haberler varmı
nuraycım çok geçmiş olsun ccanım yaaa aman dikkat et üşütmüş olabilirsin hamişlikte idrar yolları enfeksiyonu çok oluyor benim 7,5 ayda 3 defa oldu sancılarım var korkuyorum doktora gidiyorum normal sancılarla idrar yollarının yaptığı sancı karışıyor ben tabiii yusuf yusufff benimde canım çok yanıyorr allah yardımcımız olsun öptümŞenizselam kizlar dunden beri yoktum kablom tamamen gitti esim yaptrmis eskisinin ayni gorunusu ve bilgisayrim sukur ki calisiyor ancak sarj etmiyor elektrik kesintisi durumunda aciktayim
en kisa zamanda yeni kablo bulmaya calisacagm
cok hastayim sabah kasik ve bel agrisi ile uyandim sag tarafimdan legen kemigime birsey batiyor feci derecede nefes dahi alamiyorum sanirim bebek orda duruyor yuruyemiyorum canim coka ciyor sabahtan beri yatiyorum bir de atesim cikti 38.5.kendimi berbat hissediyrm kimildayamiyorum sagdan cok fena batiyor
esim erken geldi dusa filan girdim atesim dusmezse acile gitmek zorunda kalacagz
sevgicim hayrli olsun ama coook erken soylemis yanilma olasiligi baya yukseka.s
kendini simdiden sartlandirma bence
silam masallah yolun sonuna gelmissin Allah saglikla tamamina erdirsin
kizlar her ikinizi de cok merak etti nerelerdesinizz
BEN geçen hafta hastanede yattım ondan önce de evde boya vardı yani ömrüm hastane ve ev arasında geçiyor hastanede çok sıkıldım doktora yalvaldım ben evde yatarım hiç kalkmam evime gideyim dedim 1 hafta tuttu gönderdi ama en ufak bşeyde yatırırım tekrar diyor
geldim bacum anamın evinde çeyiz faaliyeti vardı kafam kaldırmadı kalabalık olmuş kuzenler muzenler yengeler teyzeler evime kaçtummm zaten işlerine yaramıyom bari ayak altında dolaşmayayım dedümmm
Birsen canım inan çoook seviyom ama genelde evde yemek yiyemiyorum,heryer kokuyor , ya annemlerde bahçede yemek yiyorum,yada eltimlere gidip orada yemek yedim, çünkü fabrikada hiç yemek yiyemediğim için aç oluyorum çok, hep yatmaya geldim eve , bugünde maç varmış akşama annemlerin evde ,eltimlerin evde müsait değil diye mecburen geldim balkonda yazıyorum hala açım heryer kokuyor, çok zor şey bu hamişlik ama sonundaki mutluluğa değer diye sıkıyorum dişimi.
ALLAH HEPİNİZE TEZ GÜNDE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU İNŞALLAH
hee eyi etmişsin bacımmmm aman evinde oldaaaa bişey demem
ahhhhhhhhhhh cnm yaa biliyorum o duurmu nereden bilecen diyecen
içtiğim şeker hapı mahfetti beni cnmm berbatımmmm yaptığım yemek kokouyor sürekli
midem bualnıyorrrr .............yaptığım yemeği yiyemiyorummmm
ne berbat bişey yaaa çocuk yokken çekiyorummm y aolunca ne oalcakkk offfffffff annem uzak eltim çalışıyorrrr kocam garibim yapacak diyomm ama oda nereye kadar ya
39.1 oldu yaniyorum hastaneye gidiorum
insallah bebek olmemistir:uhm:
39.1 oldu yaniyorum hastaneye gidiorum
insallah bebek olmemistir:uhm:
aman sorma geldim geldimde taksilerde kavga gürültü yolculuk ediyorum yawwww taksici milleti analari bacilari doğum yapan hamiş olan yokmuş gibi hyvn gibi kullanıyorlar taksileri uyarı üstüne uyarı yapıyorsun pardon diyip basıyorlar gaza zaten yollar köstebek yuvası gibi olmuş heryer çukur .
Sabah hastaneye giderken taksiciyi uyarmaktan anam ağladı kavgaya ramak kaldı hastaneden dönerken taksiciyle resmen kavga ettim eşim hafta sonu gelecek çok şükürde kurtulucam taksilerden bu ne yawwww herifler yüzünden doğuracaktım bu gün nerdeyseeeee:cüvcüv::roflol:
Bu arada annemde evime gelmemi istemiyor bir taraftan onla uğraşıyom kadıncazz yanında oliim istiyor yalnız kalmiim işleri de var yanıma gelemiyor zırt pırt ama bende onun evinde rahat edemiyom üzülüyor bu defaaa netcemi şaşırdım vallaaaa
Eeeeeeeeeeeeee kimse yok neşede gelmedi heççç aman ya niden yok bu kizzz
bu arada koca göbikkk hicroşş nirdesin bacimm
nuray kuşumda çikmiş kesin doktra gitti yaaa off bişey yoktur umarim kötüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?