Aysonu Kizlari 2008

BEN geçen hafta hastanede yattım ondan önce de evde boya vardı yani ömrüm hastane ve ev arasında geçiyor hastanede çok sıkıldım doktora yalvaldım ben evde yatarım hiç kalkmam evime gideyim dedim 1 hafta tuttu gönderdi ama en ufak bşeyde yatırırım tekrar diyor

Dilek 'cim amin canım, Allah seninde kucağına almanı nasip etsin oğullarını,
hayırlı olsun inşallah seninde, çok güzel duyguymuş zıpır zıpır oynuyor içerde ayaklar havada çılgın şey nasıl mutluyum anlatamam canım

Geçmiş olsun Nuray ,
aslında hiç beklemiyordum söyleyeceğini , ayaklarım şişti çok diye gittim ,
muayene etcem dedi, haftaya çarşamba ikili testte esas söyler sanıyordum ama pat diye oğlun oluyor dedi, ne bileyim eltiminde oydu doktoru 2 ay önce doğurdu o , ona taa 4,5 aylıkken kız olacağını söylemişti, hayırlısı artık canım yani bende şaşkınım ama yinede mutlu oldum çok, kızım olursada mutlu olacağım,zaten gözümün önünden hareketleri gitmiyor, deli gibi haraketli iki kere döndü ve tepe üstü durdu , bacaklar havada açtı , Allah bebeklerimize sağlık versinde başka bişey dilemem Nuray'cım.

evet cnm evim mis gibi oldu ama sürekli, yapmak lazım biliyorsunn evi
evde oturmak iyi valla tasfiyyeeee ediyomm

eeeeeeeeeeeeeee kimse yokkkkk bende birazdan kaçarım koçiş gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaçç sen nalçakkk kadınnnklava:

Kızlar merhaba ,
oğluşum olacak biliyomusunuz,
Allaha binlerce şükür,
Allah tüm çok isteyenlere nasip etsin canlar

canımmmmmmmm senin adına çokkkk sevindiiiimmmmmm:CüvCüv:çok güsell yaaa

cnm yaaaaaaaaa merak ettim bende bişey oldu herlade dedim bu kız yok
ama sonra pc bozuktu ondan gelmeiştir bizi habersiz koymaz dedim
bak gördünmü her ikiside çıktı yaa cnm dikkat et aman şimdi doktora git acillik olmadan
git cnm yaaa offffff

hoşşş geldinnn cnmmmmmmmmmma.s.

allahımmm senin adına çok mutluyummm bu arada nedennn gelmiyorsun neden merakta bırakıyorsun aşk olsunn sen bizi sevmiyonn

rabbim sana verdiği bu sevinciii bizede nasip eylesinnn
bernam neşem miram FAKEEEEEEEEEEve banaa bu mübarek aylardan bizlerede nasip etsinn aminnnnnnnnnnnn

geldim bacum anamın evinde çeyiz faaliyeti vardı kafam kaldırmadı kalabalık olmuş kuzenler muzenler yengeler teyzeler evime kaçtummm zaten işlerine yaramıyom bari ayak altında dolaşmayayım dedümmm

nuraycım çok geçmiş olsun ccanım yaaa aman dikkat et üşütmüş olabilirsin hamişlikte idrar yolları enfeksiyonu çok oluyor benim 7,5 ayda 3 defa oldu sancılarım var korkuyorum doktora gidiyorum normal sancılarla idrar yollarının yaptığı sancı karışıyor ben tabiii yusuf yusufff benimde canım çok yanıyorr allah yardımcımız olsun öptümŞeniz

SILAM allah yardımcın olsun seninde biz bir taneyi zor tutuyoz valla sen daha çok sıkıntı çekiyorsundur tabii rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin bebişlerini a.s.

Birsen canım inan çoook seviyom ama genelde evde yemek yiyemiyorum,heryer kokuyor , ya annemlerde bahçede yemek yiyorum,yada eltimlere gidip orada yemek yedim, çünkü fabrikada hiç yemek yiyemediğim için aç oluyorum çok, hep yatmaya geldim eve , bugünde maç varmış akşama annemlerin evde ,eltimlerin evde müsait değil diye mecburen geldim balkonda yazıyorum hala açım heryer kokuyor, çok zor şey bu hamişlik ama sonundaki mutluluğa değer diye sıkıyorum dişimi.
ALLAH HEPİNİZE TEZ GÜNDE NASİP ETSİN BU GÜZEL DUYGUYU İNŞALLAH

geldim bacum anamın evinde çeyiz faaliyeti vardı kafam kaldırmadı kalabalık olmuş kuzenler muzenler yengeler teyzeler evime kaçtummm zaten işlerine yaramıyom bari ayak altında dolaşmayayım dedümmm

hee eyi etmişsin bacımmmm aman evinde oldaaaa bişey demem

ahhhhhhhhhhh cnm yaa biliyorum o duurmu nereden bilecen diyecen
içtiğim şeker hapı mahfetti beni cnmm berbatımmmm yaptığım yemek kokouyor sürekli
midem bualnıyorrrr .............yaptığım yemeği yiyemiyorummmm
ne berbat bişey yaaa çocuk yokken çekiyorummm y aolunca ne oalcakkk offfffffff annem uzak eltim çalışıyorrrr kocam garibim yapacak diyomm ama oda nereye kadar ya

AMAN SORMA GELDİM GELDİMDE TAKSİLERDE KAVGA GÜRÜLTÜ YOLCULUK EDİYORUM YAWWWW TAKSİCİ MİLLETİ ANALARI BACILARI DOĞUM YAPAN HAMİŞ OLAN YOKMUŞ GİBİ hyvn gibi kullanıyorlar taksileri uyarı üstüne uyarı yapıyorsun pardon diyip basıyorlar gaza zaten yollar köstebek yuvası gibi olmuş heryer çukur .
sabah hastaneye giderken taksiciyi uyarmaktan anam ağladı kavgaya ramak kaldı hastaneden dönerken taksiciyle resmen kavga ettim eşim hafta sonu gelecek çok şükürde kurtulucam taksilerden bu ne yawwww herifler yüzünden doğuracaktım bu gün nerdeyseeeee:CüvCüv::roflol:

bu arada annemde evime gelmemi istemiyor bir taraftan onla uğraşıyom kadıncazz yanında oliim istiyor yalnız kalmiim işleri de var yanıma gelemiyor zırt pırt ama bende onun evinde rahat edemiyom üzülüyor bu defaaa netcemi şaşırdım vallaaaa

KIZLAR KAŞINTI İLE İLGİLİ TESTLERİM BELLİ OLMUŞ BİŞİİ DİKKATİMİ ÇEKTİ NEDİR ANLAMADIM KREATİNİN NE YAWWWW

Biyokimya Sonuç Referans Deger
Kreatinin* ----- 0.39 -------- 0.50 - 0.90 mg/dl
Bilirubin, total*----- 0.37 ----- 0 - 1.2 mg/dL
Bilirubin, direkt* ----- 0.09 ----- 0 - 0.2 mg/dl
Alanin aminotransferaz (ALT)*----- 34 ----- 7 - 35 U/L
Aspartat aminotransferaz (AST)* ----- 19 ----- 13 - 35 U/L

Son düzenleme:
39.1 oldu yaniyorum hastaneye gidiorum
insallah bebek olmemistir:uhm:

canım kötü düşünme sakın bişii olmaz bebişe allahın izni iel üşütmüşsündür sen bence bebek allaha emanet git hemen doktora bizide bilgilendir aman allah korusun üzme kendini stres yapma sakınnnn

ahhhh cnmm yaaa haklsin cnm berbat gidiyolar yaa pazar günü bizde bindik taksiyee kafa daldi bizim taksiciyi çağirmadik adam bizim evden şirinevlere girdiii oradan ataköyden bakir köye geçti yaaa manyak midir nedir 11 ytl para verdik yaaa dedim eşime neden bişey demedin ne diyecem ya dedii onlai uğraşacam dedi....

Neyse bizim taksici iyi adam ne desek yapiyorrrrrrrrrrr

Eeeeeeeeeeeeee kimse yok neşede gelmedi heççç aman ya niden yok bu kizzz
bu arada koca göbikkk hicroşş nirdesin bacimm

nuray kuşumda çikmiş kesin doktra gitti yaaa off bişey yoktur umarim kötüü

Eeeeeeeeeeeeee kimse yok neşede gelmedi heççç aman ya niden yok bu kizzz
bu arada koca göbikkk hicroşş nirdesin bacimm

nuray kuşumda çikmiş kesin doktra gitti yaaa off bişey yoktur umarim kötüü

burdayım ama gidiyom bacum acıktım yoruldumda bugün e birazda sarsıldık sonra gelürüm karnımızı doyuralım accuk da dinlenelim byyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…