hadi yaaaaaaaaaa çok merak ettim şarjımı bitti acaba konuşursan bizden mutlaka selam söyle birsencim
bu arada kardeşinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara
birsen bendende selam söle nuraya
fatoş ruh halini hasta yapmışın neyin var tatlımmmmmmmmmmmmm:teselli:
evet adetliyim ya ondan bide tedavilerden dolayı ağrılı oluyorum baya bi kötü oluyo
ben birazdan denize gidicem görümcemler çağırdılar eltim gelip alıcak beni
antalya yasnıyo kızlar dün yangınlardan dolayı duman kokuları geliyodu denizin üstü bulutluydu rüzgarda etkili bugün belki rüzgar kesilseydi daha iyi olurduu
günaydınn güzel bayanlarrr nasılsınızzz umarım herkes iyidir. dırımcım kardeşinin dogum günü kutlu olsun tatlımm. arkadaşlar dün nurayı aramıştım ama tlfnu açan kimse olmamıştı bugün tekrar arayacagım. mira hoşgeldin şekercim. herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
EVET O ŞEKLİDE GÖRDÜM CNM SABAH 6 DA KALKTIM GELDİMcanım aslında sigara kullanmam ama çok tatlı hemde sıkıntıdan ne yapıcamı şaşırıyorummmm
kız sen annenlerde değilmiydin ne zaman geldin eski iş yerineeee
bak bu yeniiiiiii:Saruboceq:
VALLA BİLMEMKİ ŞARJIMI BİTTİ NE OLDU MERAK İÇİNDEYİZZZZZZhadi yaaaaaaaaaa çok merak ettim şarjımı bitti acaba konuşursan bizden mutlaka selam söyle birsencim
bu arada kardeşinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara
SAĞOLL CNMMM SANADA İYİ HAFTA SONLARIIgünaydınn güzel bayanlarrr nasılsınızzz umarım herkes iyidir. dırımcım kardeşinin dogum günü kutlu olsun tatlımm. arkadaşlar dün nurayı aramıştım ama tlfnu açan kimse olmamıştı bugün tekrar arayacagım. mira hoşgeldin şekercim. herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
kızlar ya rüyamda sizleri gördüm birseni dileği üçkişi daha vardı ama tam hatırlıyamıyorum buluşuyoduk bi sarılıyoduk birbirimize valla uyanınca etkisinde kaldım hepinizi göresim geldiii çok alıştık birbirimizee yaaa
39.1 oldu yaniyorum hastaneye gidiorum
insallah bebek olmemistir:uhm:
sevgi ablacım nasılsın cnm benim
ay bebişte kocaman olmuş ya
sağ salim doğar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?