Aysonu Kizlari 2008

günaydınn güzel bayanlarrr nasılsınızzz umarım herkes iyidir. dırımcım kardeşinin dogum günü kutlu olsun tatlımm. arkadaşlar dün nurayı aramıştım ama tlfnu açan kimse olmamıştı bugün tekrar arayacagım. mira hoşgeldin şekercim. herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

birsen bendende selam söle nuraya

fatoş ruh halini hasta yapmışın neyin var tatlımmmmmmmmmmmmm:teselli:

evet adetliyim ya ondan bide tedavilerden dolayı ağrılı oluyorum baya bi kötü oluyo

ben birazdan denize gidicem görümcemler çağırdılar eltim gelip alıcak beni
antalya yasnıyo kızlar dün yangınlardan dolayı duman kokuları geliyodu denizin üstü bulutluydu rüzgarda etkili bugün belki rüzgar kesilseydi daha iyi olurduu

kızlar ya rüyamda sizleri gördüm birseni dileği üçkişi daha vardı ama tam hatırlıyamıyorum buluşuyoduk bi sarılıyoduk birbirimize valla uyanınca etkisinde kaldım hepinizi göresim geldiii çok alıştık birbirimizee yaaa

evet bizde belek te idik tatilde gökyüzü çok berbattı

günaydın canım ne kadarın kaldı doğuma

canım aslında sigara kullanmam ama çok tatlı hemde sıkıntıdan ne yapıcamı şaşırıyorummmm

kız sen annenlerde değilmiydin ne zaman geldin eski iş yerineeee

bak bu yeniiiiiii:Saruboceq:
EVET O ŞEKLİDE GÖRDÜM CNM SABAH 6 DA KALKTIM GELDİM
ANNEME SONRA KILPAÇİNO ARADI KIZ İZİNDE O YÜZDEN BEN GELDİM GELDİ ALDI YANİİİİİ
hadi yaaaaaaaaaa çok merak ettim şarjımı bitti acaba konuşursan bizden mutlaka selam söyle birsencim

bu arada kardeşinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara
VALLA BİLMEMKİ ŞARJIMI BİTTİ NE OLDU MERAK İÇİNDEYİZZZZZZ
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİMİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYAN HERKESE
ASLINDA 1 AĞUSTOSTU DOĞUMGÜNÜ ANAM 7 SENE 1 AY ARA İLE DOĞURMUŞ BİZİ BENDE 1 EYLÜLL....BİZ BUGÜN KARDEŞİME SÜPRİZZ DOĞUMGÜNÜ YAPACAZ
ÇOK İÇERLEMİŞ ANNEME İNSAN KARDEŞİNİN DOĞUMGÜNÜNÜ UNUTURMU DEMİŞ
2 TANE HATTIM VAR ÜÇÜNCÜYÜDEMİ ALAYIM DEMİŞ SABAHDA BANA MSJ ATMIŞ İNSAN UNUTURMU KARDEŞİNİN DOĞUMGÜNÜNÜ DEMİŞŞŞ CANIMMM O BENİM BEEŞeniz:1hug:KARDEŞŞŞŞ NEDE OLSA KIZLARRRRR ERKEK KIZ FARK ETMİYOR DİLERİM EVLENİNCE DEĞİŞMEZZ

SAĞOLL CNMMM SANADA İYİ HAFTA SONLARII

CANIMMMMMMMMŞeniz

kızlarrrrrrrrrrrr ben kaçıyorum akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi

sorma mira çok kötüydü gökyüzü inş.biran evvel söner yangınlar

fakecim tedavilerden son 4 aydır adetlerim bi tuhaflaştı aman ya neyse en azından adet oluyorum ya buna da şükür

birsen kendine iyi bak ben çıkıyorum canım

fakecimm ben geldimm pcyi eşim ele geçirmişti ama şimdi kızını almaya gitti iki saate anca gelir bende takılırımm o zamana kadar ama hep ev bakıyorum. doguma ne kadar kaldı demişsin şekercimm bir ayımız kaldı gün sayıyoruz artık. evde benimde çok canım sıkılıyor heleki akşamları bilgisayar eşimde oluyor tv birşey olmuyor otur otur sıkılıyorum.

Kızlar bebek olması için 4444 salatı tefriciye okuyun mutlaka bu mübarek aylarda,
anahtar bir dua , peygamber efendimize bağışlayın sonunda , onun yüzü suyu hürmetine isteyin
Allah kabul edecektir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…