ahhhhhhhh cnm ben bu duayıı haziranda olacağım aşılama için okuudm çok zorlu bir duaaKızlar bebek olması için 4444 salatı tefriciye okuyun mutlaka bu mübarek aylarda,
anahtar bir dua , peygamber efendimize bağışlayın sonunda , onun yüzü suyu hürmetine isteyin
Allah kabul edecektir inşallah
sevgi ablacım nasılsın cnm benim
ay bebişte kocaman olmuş ya
sağ salim doğar inş
ahhhhhhhh cnm ben bu duayıı haziranda olacağım aşılama için okuudm çok zorlu bir duaa
kaç kişi okudukkkkk ama aşılama kısmet olmadıııı
günaydın cnmmmmmm bende şimdi geldim annemlerdeyiimmmmmm
kardeşimin dün doğumgününü kutladık çok güselll olmuştuuuuu harikaydıı diyebilürümmm
:Saruboceq:Ay evet Birsen 'cim bende okudum , çok zorluyor ve tereddüt ettiğin anda tekrar başlaman gerekiyor, çünkü sayı önemli 4444 olmak zorunda, ben çok okudum ve her okuduğum niyetim oldu Allaha şükür , inşallah seninde olacak canım, okur okumaz gerçekleşmiyor zaten .
Kardeşinin doğum günü kutlu olsun ,Nice yıllaraa.s.
evet sevgi abla hemen olacak diye bişey yok bende çok kişi okudu
hayırlısı olsun dedik hep inş.hayırlısı olacak diyelim
teşekkür ederim kardeşimin doğum günü için a.s.
birsen burdasın nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar günaydın bugün işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm giremeyeceğim nurayla sabhatan beri msjlaştık iyiyim ama hasataneden çıkamıyormuşşşşş haberiniz olsunnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya sizi çooooook özledim biraz ailevi konular yüzünden gelemedim kusura bakmayın varmı bir haber
mesela nuray ım nasıl oldu
buarada benim midem felaket bulanıyor adet düzenleyici bitsin bir daha içmeyecam dengemi bozdu ya:)
saol canım yaŞenizdırım konuşmuş canım. nuray iyiymiş ama hala hastanede tutuyolarmış.
özledik seni neşelim ya:1hug:
dırımımmm bak bu mesajı okudun mu
http://www.kadinlarkulubu.com/polikistik-over-hastasi-olanlarin-dikkatine-hamileyim-t203779/index.html
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya sizi çooooook özledim biraz ailevi konular yüzünden gelemedim kusura bakmayın varmı bir haber
mesela nuray ım nasıl oldu
buarada benim midem felaket bulanıyor adet düzenleyici bitsin bir daha içmeyecam dengemi bozdu ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?