Aysonu Kizlari 2008

tamam bir tanem sen müsait olduğunda beni çaldır ben arayam hehehe kontörüm vardasırnaşık şeyŞeniz

çok şükür ağrım falan yok fazla. bazen bulantı oluyo ama çok değil. üzmüyo annesini miniğim.

kızlar ultrasona girdiğimde çok komikti. resmen uzanmış. ayaklarını çapraz yapmış. bi keyifliydiki sormayın. sonra doktor hanım biraz rahmi salladı dışardan hareket etsiin diye. tembel seninki diyo doktor hanım. elini ayağını oynattı accık. sonra daha çok salladı doktor. o zaman döndü bize doğru. ayyy gözleri ağzı elleri parmakları herşeyi belli oluyo ya. daha 5cm miniğim.

yaw dırımımmmm demek istediğim herşey zamanı gelince bişekilde oluyo. bak olacağı varnış ve adeti bile düzene girmiş.

canım benim sakın ümidini kaybetme. bebiş gelicek annesine süprizzzzz hemi de sürrrrpiz yapıcak.

amanda aman tembelmiş he boşver tembel olsun içinde çıkınca canını okur o senin hehehe
bugünlerin tadını çıkar bir tanem
allah ım nazarlardan korusun sizi:CüvCüv: Şeniz

ben kaçtım kızlar öpüldünüz en kısa zamanda tekrar aranıza dönerim
bide kedicik benim için dua edermisin adetime 5 gün kaldı inşallah bu sefer tutmuştur benim miniğim
öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın

merhabalar güzel bayanlarr. dırımcım nurayla msjlajmışsın çok sevindim iyi olmasına bende birazdan arayayım belkim konuşabilirim. hepiciginizi çook çok öpüyorum.

kızlarrr nurayla konuştum iyiymiş dırımcıgımın dedigi gibi hastaneden çıkartmıyorlarmış ama. bende ev aramaya gidiyorum şekerler sonram görüşürük. öpüldünüzzz hepiniz.

kızlar selam
söyledimmi bilmiyorum arkadaş tatile gitti 1 hafta dükkanına bakıcam
ancak akşamları bakarım kk ya
cts de bolu ya gidicem nasip olursa

kızlar dün gece çok felaketti
uyuyamadım
sabah 7 ye 10 vardı hala ayaktaydım
sabahta çalışmaya gittim
sersem gibiyim
almiş yıkanıyo bende ocağa yemek koydum
bugün erken sızarım ben kesin

nurayın iyi olduğuna sevindim
dırım mersinde morkafa var sultanda adanada yakın orası belki gelir
tatile mersinde olucaktı bir haftaya kadar bi sor

şekerlerr ben geldimm ama elde var yine sıfır hiçbirşey bulamadn geldimm neyse vardır bir hayır diyorumm nasibimiz bir yerde bizi bekliyordurr. eee kimsecikler yok herhaldee.

kızlar merhaba evdeyiz annemlere geldikkkk
arzu bana msnden yazmışşş sancılanmış kanaması varmışş
şimdilikl tehlikeyii atlatmış ama riskkk varmışşş

off yaa bu ne yaaaa allahh hamişlerimizi korusunnnn

heeee bende bu kadın niredee dedim dimek öleeee oldu bende bugün işeee gittim
cumaya kadar
cnm mersin işini yatırdımm adet felan olacam o vakte kadarrr bide eski çırakk
askerden izne gelmiş bana gelecekmişşş o yüzden gelmeyecemm

şekerlerr ben geldimm ama elde var yine sıfır hiçbirşey bulamadn geldimm neyse vardır bir hayır diyorumm nasibimiz bir yerde bizi bekliyordurr. eee kimsecikler yok herhaldee.

canım benimm vardırrr bi hayırrrrrrrrrrrrrr

günaydınn hanımlarrr. fakecimm nasılsın canımm. evt yaa kaç gündür bizim topige ragbet yok bakıyorum sayfa bile ilerlemiyorr. huhhuuuu hanımlar gelin bakayımm. :))

Aysonu kızlarına nazar değmiş galiba
Nuraycım ve Arzucum çok geçmiş olsun kızlar yaa..
inşallah bir an önce iyleşceksiniz

EVET BERNACIĞIM YAAA SORMA NAZARLAR GELDİLER YAA
SEN NASILISN BEN BU HAFTA İŞTEYİM İŞ ÇOK YOĞUN AÇIKCA İTİRAF ETMEK GEREKİRSE ÖZLEMİŞİM BENDE YAAAA AMA SÜREKLİLİK BANA GELEMZ BUNUDA ANLADIMMM

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sayfaya kimse gelmiyo artıkkkkkkkkkkkkk
bernacım nasılsınnnn

EVET ŞEKERİM KİMSE GELMİYOR YAZ GELDİ BÖLE OLDU
BU SABAH HİCRAN ARAMIŞ UNUTMUŞ İŞDE OLDUĞUMUU
GEL DİYECEKMİŞ BANA HASTANEDEYMİŞ ŞKER YÜKLEMESİ YAPILMIŞŞŞ

günaydınn hanımlarrr. fakecimm nasılsın canımm. evt yaa kaç gündür bizim topige ragbet yok bakıyorum sayfa bile ilerlemiyorr. huhhuuuu hanımlar gelin bakayımm. :))

CNMMMMMMMMMMM HOŞGELDİNŞenizİNSANLLAH BİRDAHA BÖLE BİŞEY OLMAZ:Saruboceq:
İNAN BANA ÇOK ÜZÜLDÜM ULAŞAMADIM SIKILDIM RÜYAMDA BİLE GÖRDÜMMM
ALLAHIN İZNİ İLE HİÇ BİŞEYCİK OLMAZ BEBEĞİMİZ ÇOK İİYİDİRRR:CüvCüv:gamyoncuiremsu

BEN İŞTEYİM İŞLER ÇOK YOĞUN FELAKET DERCEDE SU İÇMEYE VAKTİM YOK DESEM DOĞRU YANİİİ

Kizlar bu arada eşim bugün test için yeni hastanemize gidecek bir tarafim inş.yikanmiş değer düşük çikar tüp bebek derler diyo
bi tarafim neyse o olsun diyooo
şimdiye kadar ettiğim masrafi biriktirsem tüp bebek yapardim yaa
artik beklemekde istemiyorum ama ahh bu paranin göçzü kör olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…