Aysonu Kizlari 2008

hastanede ultrasona soktular
bebek kız,deil mi didim:1rolleyes:
ozellikle bakmadım ama oyle duruyor dedi:uhm:
artık cok eminim bu saatten sonra erkek cıkmaz herhalde bu deil mü
yarın 3lude gosterir belki tembel cocuk

:)))) ay canım benım kız erkek farketmez siz sağlıklı olun oh yaaa ne kadar çok merak ettik senı..canım aman dikkat et kendine ayaklarına çorap giy sıcakda olsa giy...bol bol su iç...kendne dikat et canım....

oh yaaa hoşgeldin tekrardan canım:) a.s.

canım benım bizde senı özledik yazdıklarını okudum nederler biliyormusun allah kimseyi hasta etmesin ve hastanesizzde bırakmasın diye bir laf vardır...çok kötü hastaneler gidince insan haline şükrediyor...neler var demi.. allah herkeze şifa versin.

nuray ım bir tanem hoşgeldin
canım çok çok geçmiş olsun ve iyi olduğunuza çok sevindim
allah ım sana sağlıklı bir doğum ve çocuk nasip edecek
vallah i seni çok özledim ya tel no yoktu bende arayayım
ama iyi olduğunu duydukça içime su serpildi

oo nurayımız gelmiş sayfa şenlenmiş. canım çok çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın bebiş nasıl

ayyyyyyyy nuraycığım ne akdar üzülmüş yıpranmışsın yaaaaaaa
üzülme cnmmm bizde seni çok özledik tatlımmmm
ben işteyim ondan yazamıyorum gülümmmm
site hata verdi
yazamadımmmmmmmmmmmmmm

kızlarrr merhabaalarr. yaa sabahtan beri siteye giremiyorum sinir oldumm. nuraycımm çok çok geçmiş olsun tatlımm. kendine ve bebişe çok çok iyi bak bol bol dinlen hayatımmm. kızlarr ben dışarıya çıkıyorum gelince yazılarınızı okurum artıkım çevreyi kolaçan edecem belkim bir ev bulabilirim dua edin benim için. hepinizi çook öpüyorum.

CANIM YAAAAAA DOĞUMA BU KADAR KALMIŞKEN SEN NELERLE UĞRAŞIYORSUN YAAA VALLA ÇOK ÜZÜLÜYORUM
İNŞ.BİRAN ÖNCE BULURSUN HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA CNMMM

BEN İŞLERİN BAŞINA DÖNÜYORUM KIZLAR ÖPTÜMMMMMMMMŞeniz

hoşgeldin canımm..
kimse girmemiş bende ikinci sayfadan bizim sayfayı toplamaya çalışıyodum iyi yetiştin.

nasılsın canım

CNM BENİM EYÜÜÜ ETMİŞSİNNNNNN
SAĞLIKOCAĞINADA İYİKİ GİTTİN CNM SENİN İÇİN ÇOK İYİ OLACAK

FAKE CNM TÜP BEBEK MASRAFLI AMA SSK DOKTORUNDAYIZ İSTERSE SSK İLE YARIDAN DAHA AZ PARAYA YAPTIRABİLİR AŞILAMADA VE ŞUANA KADAR YAPTIĞIM TÜM MASRAFLAR TÜP BEBEĞİ GEÇTİ GÜLÜMMM
BAK SADECE EŞİMİN BİR SENEE VERDİĞİ TAHLİLLER 500 YTL OLMUŞ CNM
O YÜZDEN TÜP BEBE DEDİM BELKİ YARIN BANA DİYECEK RAHİM FİLMİ KİMBİLİR OKAÇPARA OFFFFFFFF OFFFFFFFFFÇok üzgünüm çoook
NEYSE HAYIRLISIIII OLSUN DAHA BEKLETMESİN RABBİMMMMMMMM:Saruboceq:

neşer nabert hayatım ya özlettin kendini nerelerdesin:1hug:

canım alıcan o minik şeyleri giydirmek nasip olsun inşşşş

canım benim yaa ne güsel duygudur ooo rabbim önce fakeye sonrada tümmm bebek isteyenlere nasip eder inş... ben bugün köpek gibi çalıştım ayacıklarım ağrımış yeni geldim eve tost yaptımm yiyorummm

ohhh ok iyi olmuşş cnm iyi iyi takip etsinler seni belki önceden kayıt olsaydın sağlık oacağı senin bu sorunu önceden görecektiii neysee nereden başlasan kar kardır

cnm bende tüp bebek isityorum ama ssk dan yararlanarakdan isityorum cnm
nidenn doktorumun böle bir imkanı varken ben para vererek yaptıralaım diyorum
aslında belki teklif etsek yapar bilmiyorumki yaaa ama dediğin çokkkk doğru cnm
eşimin yaşı geçiyorr benim sabrım tükeniyorrr hep yıpranıyoruz her koşuldaa
olmadı diyom bir yere işe giremm 4 ay çalışsam tüp bebek param hazır hahahaaa ölemi etsem aceppp:uhm:

yaz cnmm yazzzz buraya yazz kimse anlamaz seni
ben sadece sen bu kakadar üzülüyorsun diye üzülüyorum öle bir iki kelam ediyorum
evet fake kuşum fark ettim kocandan hiç bahsetmiyorsun bu bbek konusunda o o kadar ilgilenmiyor sanırım......yada kendinde sorun yok diyemi böle rahat
cnmm dualarımız seninle keşkee çok paranız olsada bir tüp bebek denesen cnmm yaaaaa
fake kuşum bu benim düşüncem ama ben ne eder ne yapar bi yerden alırdım borç yaa
evde sizin 20 aya böldür kredi al 5000 ytl lik kredi 20 ayda çok az ödemeli olur yada ne bilem annen baban destek olmazmı yaaa....yeter bu çektiğin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…