hastanede ultrasona soktular
bebek kız,deil mi didim:1rolleyes:
ozellikle bakmadım ama oyle duruyor dedi:uhm:
artık cok eminim bu saatten sonra erkek cıkmaz herhalde bu deil mü
yarın 3lude gosterir belki tembel cocuk
HERKES NERDE YAAAAAAAAAAAAklava::mymeka: klava:
kızlarrr merhabaalarr. yaa sabahtan beri siteye giremiyorum sinir oldumm. nuraycımm çok çok geçmiş olsun tatlımm. kendine ve bebişe çok çok iyi bak bol bol dinlen hayatımmm. kızlarr ben dışarıya çıkıyorum gelince yazılarınızı okurum artıkım çevreyi kolaçan edecem belkim bir ev bulabilirim dua edin benim için. hepinizi çook öpüyorum.
fake im kedicikim iyiyim canlarim
dayanamadim doktora gittim bebisim cok iyi masallahatliyo ziplio çömelio:1shok:
ama şeyini gostermiyo:mymeka:
yarın 3lu icin gidecegim bugun baska yere gittim doktor amcam zırt pırt baktırıon diye kızmasın deyü
saglık ocagına da kaydımı nıhayet yaptırabildik kan ve idrar testlerimi yapacaklar baya ilgililerdi tavsiye ederüm:1rolleyes:
nuray ım bir tanem hoşgeldin
canım çok çok geçmiş olsun ve iyi olduğunuza çok sevindim
allah ım sana sağlıklı bir doğum ve çocuk nasip edecek
vallah i seni çok özledim ya tel no yoktu bende arayayım
ama iyi olduğunu duydukça içime su serpildi
bebek bebektır fakecim erkekleri onceden ben de pek sevmezdim ama hepsi tatlı onların yaa:asigim:
hem benim bebişim de yuzde 90 kız zaten hastanedeki dogruladı:asigim:
ama işte acık acık seyini goremedik ya yine de acaba mı diyoruz olay bundan ibaret
kesin deseler de bişeler alsam aşkıma ben:dance:
oyle tatlıydı ki bugun kıpır kıpırdı yaaa bu hicbirseye degişilmeza.s
bebek bebektır fakecim erkekleri onceden ben de pek sevmezdim ama hepsi tatlı onların yaa
hem benim bebişim de yuzde 90 kız zaten hastanedeki dogruladı
ama işte acık acık seyini goremedik ya yine de acaba mı diyoruz olay bundan ibaret
kesin deseler de bişeler alsam aşkıma ben
oyle tatlıydı ki bugun kıpır kıpırdı yaaa bu hicbirseye degişilmez
evt kusum saglik ocagi baya iyiymis yaaa
alttaki kirtasiyeci soyledi eve gelmisler beni aramaya kac kere de haber yollamislardi gidince hemen tanindim zati muhtardan bile sormus beni yaaa pesimdelerdi resmen
gebeler bizim icin cok onemli didi tansiyonumu herseyimi takip etcekler telini bile verdi doktor kadin cok tatli.birsey olursa aramami soyledi.evimin de karsisinda zaten.gitmemekle eseklik ettim yaa
kusum tup bebe masrafli ama senin yerinde olsam ugrasmazdim ben:1no2: cunku ikinizde bariz sorun var zaman ve para kaybettiginizi yiprandiginizi dusunuyorum en azindan boyle olunca sadece dollenmis yumurta tutundu mu tutunmadi mi derdi olacak
ama asilamada yumurtalar spermler ayri sorun dollenme oldu mu sonra dogru yere tutundu mu sorun
ne bileyim tup bana cok daha iyi geliyor imkanin elverecekse bekleme daha fazla
hem sen gencsin ama esinin yasi ilerliyor adamcagiz baba olsun artik:teselli:
ben boyle dusunuyorum askum ama tabi kendin icin en iyisini sen bilinnn
kızlar yaaaaaaaaaaaa bugün yine çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim yanıyo artık
hiç birşey yapamadan oturmak beni çok yoruyo aslında bunları yazmak istemiyorum ama kimseyle paylaşamıyorum
aynı kaderi paylaştığım eşimle bile hiçbirşeyin farkında değil
içimin bu kadar yandığının
şimdi bile gözyaşlarım akıyo yoruldum artık ne olur dua edin bana çok ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?