Aysonu Kizlari 2008

hani nerdeeeeeeeeeeeeee ben görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimkileri gördünmü bacumm bende devamlı alıyorummm almaktan alamıyorum kendimi al al bitmiyor eksiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

izlerükkk kuşumm izlerükkkkkkk
arkasıı yarın olsunnn tekkkkk
ayy annem evi temizleyelim diyo yaaa tatildeyizzz beee kadınnnnn didimm evi mokmu götürsün diyoo buldun interneti bişey yapmazsın diyooo
bebeğin ölürr senin açıkldan boşa para harcam diyoo dettt:mymeka:didimmm ben onları aç komammmm didinnnn cani ananeneee didimmm

evet aslıma çok üzüldümmmm yaa ist de olsasmmm giderdim kimse tutamazdı benii

bombommm günayıdn cnmm

çişli senün ebendürrrrrrrrrrrrrr:mymeka:Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile
:CüvCüv:naniknanikkaydirigubbakcemile3
:lepi:

bendee öleee olacammmmmmmmmmmmm hahaaaaaaaa benümkiiii ikienz olursaaa ben daha beter olcekkk

hani nerdeeeeeeeeeeeeee ben görmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimkileri gördünmü bacumm bende devamlı alıyorummm almaktan alamıyorum kendimi al al bitmiyor eksiklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bana msn den gösterdi sanada geldiğimde görecem artıkınnn

yapacam bişiler elinden kaçışşş yokk bide burası halamın yazlığıyaa
emanet ettikleri için annem daha titizz
çünkiiii halamda beni gibiiii titizzzzzz ondan rahatım yoksa haytta kalamam başkasının evindeeeeeee

tabi, üşenirsin yaa ben bu halimle üşengeçim

nurayyy kuşumm ben hamişş kalayımmm bende isterimmmm buuu takvimdeeennnnnn
bananeee ama ben kalp atuşlarını duyam ondan sonra isteyecemmm

kızzzzzzzzzzzz ne o kadarrrrrrrrrrrrrrr patikkkkkkkkkkkkkkkk almuşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla kocan hakılıymışşş kuşummmmmmmmmmmmmmm abartmışsınnnnnnnn

ne kadar tuttuuuu bunlarrrrrrrrr

ohhh ohhh maşallahhhh güle güle giyinin canım yaaa valla bitmiyor eksikler önceki gün kışlık mont aldım kızıma hırka vsss nebiliim kışlık hırka ve yelekler henüz hazır değil annem ördürüyor hazır alcaz el örgüsü bir kadın örüyormuş ona gitçem 2 gün sonra hazır varmış elinde örülmüş renkleri modelleri görün dedi bakıp beğenirsem alcak 2-3 tane en az lazım doğumda hediyeler gelicek ama belli mi olur nebiliim işte alayım ben bir-iki takım diyom

allahım süperler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
patiklerin çokluğu benim de dikkatimi çekti ama dırım teyzesi kışın soğuk olcak teyzesiii
annesi ondan sebeb öyle çok almıştır yaaaaaaaaaaaaaaaa

evet cnmmm soğuk olurrrrrrrrr haklısınnnnnn.
rabbim bizede nasip eder inş

iyi etmişsin kuşum yaaaaaaaaaa boşverrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…