yok bugün 3 gün oldu:))
zannetmiyorum ya hamile olacağımı
merak ettiğim bu ilaç ısıyı yüksek tutarmı nuray ım:))
yada yazdan dolayımı böyle
aytunç patronunu görmemiş bugünn akbankla konuşmuuşşş 18 ay ile 6 bin ytl alırsa ayda 390 ytl gibi bir para ödeyecekmişiz
hicrancım sen nasılsın bir tanem ne zamandır rast gelemiyoruz
canım biliyorum çok geçmiş olsuniyiyim işte nolsun neşecim iyi diyelim iyi olsun benim kaşıntı olayını biliyorsun sanırım o daha iyice göbeğimin görüntüsüde hafifledi daha iyi gibi ama şeker çıktı şimdide yarında diabet doktoruna randevum var netice belli olacak bakalım beslenme uzmanı ile birlikte bana menü hazırladılarrr resmen diet yapıyoum bu halimle aç kalıyom valla yarın tahminimce diet menüyü ayrıntılı olarak devam ettitirler herhalde benim ölçümlerden anladığım kadarı ile tabii bakalım dr ne diyecek
ben kaçtım kızlarr şeker ölçmem gerek mesajlara dalınca unutuyom bazennn dün 30 geç ölçmüşüm maleseff ama yinede 164 çıkmıştı korktum valla o üzümleri yemeyecektimmmmm :)klava::çok üzgünüm:
bende öle düşündümde bacımm adam aynı aam aksam üstü kpuştuk herifle yaakız tedaviye başlayana kadar çalış tabii para lazım sanaaa bacumm transfer yapılana dek git bana kalırsaa ne düşünüyon sennnn
canımmmmmmmmmmmm yapmaaaa ne biçim karamsarlık buuuu dıttt:mymeka:erkekler arada hakediyor bunu iyi yapmışın
zaten hamişsin seni okadar bekletmesi hata
bir daha zor yapar sana hatakaydirigubbakcemile3:lepi:
birsenim hakkımızda ne hayırlıysa o olsun dediğin gibi canım artık bende ruh gibi oldum
içim bir tuhaf yarın adet günüm önceden olsaydı şimdi ot gibi olur adet olduğumdada için için ağlardım
artık içimden ağlamak bile gelmiyor,çocuk bile geçmiyor boşum yanikafamçokkarıştı
ay hadi inşallah hayırlısıyla bu işi halledersiniz bacım inşallah bu mübarek gnlerde hepimizin duaları kabul olurda sen bu emeklerin boşa çıkmazda alırsın bebişlerini kucağına mikro olcek değilmi sana bu arada orayı anlayamadım ben birde latifi iyice sıkıştır bacımmm sıkıştır eşine bakma sen idare ile falan konuşup zarif hanım var onla konuş hallederler azcık daha indirim falan neyin yaparlar sana
hadi bendeee kaçtım yorgunummm tüpbebeğe takıldım mikroda daha fazla tutan var hahhaa hayurlusuuuu ikiz olecekkk bebişlerimmben kaçtım kızlarr şeker ölçmem gerek mesajlara dalınca unutuyom bazennn dün 30 geç ölçmüşüm maleseff ama yinede 164 çıkmıştı korktum valla o üzümleri yemeyecektimmmmm :)klava::çok üzgünüm:
hadı ıyı tatıller kusum bak kalbın ne temiz yaaa biryerlere gidesin vardı oldu işte
tadını cıkar askum iyi eglen seni ozleyecemŞeniz
ama bu nasıl bir kısmet koca turkiyede patronun yanını mı bulmus halanlar yaww sasırdım dogrusu:uhm:
ben de kızıma bişeler alacam zar zor kandırdım herifi alma dio baska bişe demio yaa:mymeka:
hadi ben de almayım diodum ama kusum aralık sonu gibi dogum olcak kısmetse aralıkta bişe alamam kasımda da odasını yaparım paralar oraya gider
eee 3 ay kalıo bana geriye tum esyalarını almak icin o kadar cok sey varki aklın durur:1shok:
hangi birini tamamlayacam daha çöp bile almadık
ayırabilecegim butce de sınırlı her ay bir bolumunu alarak 3ayda tamamlayabilirim ancak
zaten karnım buyudukce nasıl dolascam carsı pazar giderek agırlasacam bundan sonra:sm_confused:
yani ufak ufak baslıyayım didim
ama nolur nolmaz diye cok fazla pembiş almıcam ara renkler sarı beyaz yeşil vs agırlıklı bakarım
bir kısmını da internetten anamın kartıyla alacam
elektiriklileri ordan almayı dusunuyorum
sterilizator gogus pompası hava nemlendirici biberon ısıtma telsiz vs..
park yatagı da netten alırım
bunlar rahat 500 tutuyo zaten onu anama yukleyecem
Allah yardımcımız olsun:sm_confused:
nerdesın kusum ben de gıyıneyım fazla sıcaga kalmayayımmm bugun burdaki dukkanları gezecem salı gunku pazara da giderim kk da yazmıslar ordan bisuru sey almıslar cok ucuza cok guzel şeyler varmıs oraya da bakarım 15inden sonra para alınca
obur ay da kemeraltına inecem asıl alışveriş orda olur herseyi tamamlarız insallah
ekime de bir tek süslü sepetler bebiş icin varya hani onlardan almak kalır
salona koyacam burdayken yatar
bayılıorum onlara az kullanılıo ama heves ediorum işte 10kere olmucak ya ondan da alalım di mi:1rolleyes:
kusum yeni dogmus bebeler ince giydiriliyo oyle kalın kışlık filan yok bizimkiler gibi hehehe aynı kıyafetler yani.zaten oda filan oyle sıcak olmayacakmıs:1shok:
sadece uzerine el orgusu ceketler filan varya onlardan giydirilio o kadar
annem orecek onları insallah
zaten nisanda hava ısınıo benim bebiş 3 3.5 ay soguk gorcek sonra incecik giyincek o orulenler bile kalacak aslındaa.s
son 2 aya da bırakamam kusum didim ya doguma para lazım sonra bir oda takımı 1500den asagı deil hani perdesi halısı vs yani diger kucuk esyaları şimdiden tamamlamam lazım
kenara para koyamıoz benim eşim cok musrif ondan ne alırsam kardır kusum
sonra o zaman havalar da sogucak kasım aralık yagmurda sogukta koca karnımla nasıl kosayım bebe esyası peşine:roflol:
hem bir de her ihtimali dusunmek lazım Allah korusun erken dogum tehlikesi filan olur yatmam gerekir
ben saglamkene gonlumce alayım alacaklarımı sonrası Allah kerim
dun de kk dan okudum 7ayı dolduranların tum eksikleri alınmıs kimse son 2 aya bişe bırakmamıs yani nolur nolmaz deyüü
ben de eşeğimi saglam kazıga baglayım da bebişimin poposu acıkta kalması:roflol:
kusum yeterki emeginiz bosa cıkmasın bebelerin olsun da varsın eşyaları tam olmayıversingamyoncuiremsu
biz sanki sterilizatorlerle telsizlerle park yataklarla mı buyuduk olmasa da olur bicok sey
kaydirigubbakcemile2
aileleriniz yardım eder zaten sen dogurana kadar borcun yarısı bitmiş olcak
varsın odası da 9 ay sonra oluversin o zaman alırsın baslarda zaten odada yatırılmıo mecbur yanına yatacak emzireceksincokacimcoook
bunlara takılma kusum yeterki gelsin bebişin hihoyyyt
ayyy insallah babasına ceker de yeşil gozlu olur:1rolleyes:
ama bu gece ruyamda gordum dogurmusum cok guzel bir kızdı ama gozleri kahveydi hehehe
erken dogum yapmısım gordum ama bebegin masallahı vardı kocamandı hahahaha:roflol:
hadi ben kactım saat 11 olmus bile sıcaga kalacam yaaa
opuorum kusum iyi tatiller
seni cok seviyorm ozleyecem seniŞenizsenağlama
evet kusum rahme koyuolar işte embriyo tutunursa hamiş kalıo
tutunamazsa gidiyor adet oluorsun
insalah senin bebişler tutunur bitanem insallah:Saruboceq:
günaydınn güzel bayanlarr. nuraycımm ohh bakıyorum erkencisin bebişe kıyafet almakta tatlımm. ben herşeyini 8 ayda almıştım annemler geldiginde.
dırımım sanada iyi tatilller güzelimm.
kızlarr bende dün ev buldum onun taşınma işlemlerine başlayagızz arada gelir yazılarınızı okurum hepinizi çook öpüyorum.
nuraycım kızına aldıgın kıyafetleri paylaşırsın degilmi bizimle. görelim minik yegenimizin kıyafetlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?