Aysonu Kizlari 2008

yok bugün 3 gün oldu:))
zannetmiyorum ya hamile olacağımı
merak ettiğim bu ilaç ısıyı yüksek tutarmı nuray ım:))
yada yazdan dolayımı böyle

sana ne diyim bacımmm ne içiyon kendü kendine ilaçlarııı kız bırak şu cahilliği kızma ama ölesin yavrum yaaa yap bir test acilennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:

aytunç patronunu görmemiş bugünn akbankla konuşmuuşşş 18 ay ile 6 bin ytl alırsa ayda 390 ytl gibi bir para ödeyecekmişiz

ay hadi inşallah hayırlısıyla bu işi halledersiniz bacım inşallah bu mübarek gnlerde hepimizin duaları kabul olurda sen bu emeklerin boşa çıkmazda alırsın bebişlerini kucağına mikro olcek değilmi sana bu arada orayı anlayamadım ben birde latifi iyice sıkıştır bacımmm sıkıştır eşine bakma sen idare ile falan konuşup zarif hanım var onla konuş hallederler azcık daha indirim falan neyin yaparlar sana

hicrancım sen nasılsın bir tanem ne zamandır rast gelemiyoruz

iyiyim işte nolsun neşecim iyi diyelim iyi olsun benim kaşıntı olayını biliyorsun sanırım o daha iyice göbeğimin görüntüsüde hafifledi daha iyi gibi ama şeker çıktı şimdide yarında diabet doktoruna randevum var netice belli olacak bakalım beslenme uzmanı ile birlikte bana menü hazırladılarrr resmen diet yapıyoum bu halimle aç kalıyom valla yarın tahminimce diet menüyü ayrıntılı olarak devam ettitirler herhalde benim ölçümlerden anladığım kadarı ile tabii bakalım dr ne diyecek

ben kaçtım kızlarr şeker ölçmem gerek mesajlara dalınca unutuyom bazennn dün 30 geç ölçmüşüm maleseff ama yinede 164 çıkmıştı korktum valla o üzümleri yemeyecektimmmmm :)klava::çok üzgünüm:

ya evet biliyorum bazen yapıyorum ama bu aydan sonra içmem zaten
hep kendime yükleniyorum
nedeni zaten murat sorunlu ya benim adette düzensizlik olursa,işler dahada zorlaşırsa diye korkuyorum

yok daha test yapmayacam hap bittikten 7 gün sonra adet olunmazsa şüpelelinmesi lazımmış
benim daha 3 gün geçti,yarın olmam lazım
doktor verdiği zamanlarda da ya 3. günü yada 4.günü oldum
bekleyecem pazartesiye kadar yada yarın sabah ısım yüksek çıkarsa test alıp pazar sabahı yaparım:))

canım biliyorum çok geçmiş olsun
inşallah doğum olduktan sonra bütün hastalıklarını ve sıkınlarını götürür

tamam canım sen ölç şekerini ve kendine çok dikkat et
öpüyorum seniŞeniz

kız tedaviye başlayana kadar çalış tabii para lazım sanaaa bacumm transfer yapılana dek git bana kalırsaa ne düşünüyon sennnn
bende öle düşündümde bacımm adam aynı aam aksam üstü kpuştuk herifle yaa
saat 18 de millet çıktı ben didim yorgunum bizde oyalanmadan çıkalım
zaten hastaneden gelip aldı beni...tmm dedi hala oyalanıyor saat olmuş 18.40 ya dedim çıkmıyormuyuz adamın keyfi gelecekde çıkacaz aman bir surat bir surat çı8ktık neyse işte 10 dk.beklesen ölürmüsün fasa fiso konuştuu bende beklemem dedim
beklemezsen kendin git kendin gell didii adam şaşırmış ya 1 hafta çalıştım diye kadrolu elemanı sandıı ....
bende didimmm ben buraya öle kedni başıma gelip çıkamam benle geleceksende böle bekleyeceksin sana göre ayarlayam kendimi dedi
aaaa ayarlamazsan ayarlama didimmm gelmiyorum dedimmm...manyakk herif p.tesi arar gelmiyormusun der banaaakaydirigubbakcemile

canımmmmmmmmmmmm yapmaaaa ne biçim karamsarlık buuuu dıttt:mymeka:

canumm zarifleee girdim pazarlığa zaten ama hiç öle bişey yaparız demedi
latife sorduk zarif hanum bakıyorrr
eşim para için girmez bu diyologlara zarif hanıma eşim dedi bu parayı ha dedinmi bulamayız biz gidelim para ayarlayalım dedi .......
mikro olacak cnmmm eşimde kısırlık fazla olduğu için tüp bebeğe şansa bırakamayız dedi

hadi bendeee kaçtım yorgunummm tüpbebeğe takıldım mikroda daha fazla tutan var hahhaa hayurlusuuuu ikiz olecekkk bebişlerimm

günaydın nurayımmm inş.buradasındır ben kalktım sabah sabah tlf la uyunadımmm
arayan şu konuşmadığım halamın kocasıydı en son kardeşimin d.günüde halam yelkenleri inidrmiş bende keçilik yapmaktan vageçtim konuştuk ......
şimdi eniştem aramış kardeşim izne çıkmış annemle onların yazlığa gideceklermiş
bana dediki eniştem birsenim sende gel gelmeni istiyoruz dedi
sonra halam aldı tlfnu bana sende gell onlarla birhafta kal dedi bende eşime soram dedim
eşimi aradım sen bilirsin bende h.sonluğuna gelirim dedi tmm dedik yani bugün itibari ile ben 1 hafta yokum arkadaşlar tedaviye bir tatilin arkasından başlayacam ...çok iyi olacak çok sevdiğim bir yer orası izmit kandıra kerpade yazlık ....tabiii benim kılpaçino patronda orada ç.ünki halamla yazlığı yanyana bir duvar ayırıyor aralarını aynı bahçedeler haha beni görünce işe gelmeyeceğimi anlayacakk...........ben şimdi çamaşır yıkıyorum ...evimi topluyorum malum plansız oldu eşime giyecek yok onları hazırlıyorum

evte cnm yaa ben bu sene tatil hayal dedim olmaz dedim bide tedavi çıkınca iiiiceee hiç gözü ile bakerken bu çıktı rabbim gün doğmadan neler doğar demişler ya doğru nuraycığım ......iyi olacak yaa dinelenceğim sıkıntımı atar bomba gibi bir morelle tedavime başlarımmmm.....çok yükseten ucuyorum nurayım ikiz olacak bebeğimiz diyorum eşime yani istem dışı hep bebekleri şunu yaparız aa ikiz oldukları için sezeryan oalcak bak gördünmü dünya para verecez beşikleri şuraya şöle dizeriz eşim dedi tmm inan hamile kalacağınada ikiz olacağını nirden biliyon dedi bende didim yoksa üçüzmü olsun:lepi:delimisin sen yaa diyip durduuu bendeki spremler üçüze yetmez diyo garibimm içerlemiş duruma ...........
cnm patrounum müdürümken yazlık arıyodu cnm ozaman halamların bu yazlığı vardı yan tarafı satılıyor demiştik aldım onları götürdümmm kısmtemiş aldırlar 4 senedirde oradalar ..ondan öle tesadüf olduuu bende çantamı hazırladım hiç pantolon almadım sırff kapri eşofman aldım bai aldım yeter havlu dişfırçası sabun şampuan onları aldım ...

cnm kociş niden alma diyo san yaaaa ama süşün kuşum bideee sen kışın doğurcan yazlık olmayacakmı şimdiii senin kıyafetler ?son 2 ayında sonbahar olackaya kışlıklar olur o vkait alsan anacığında gelürdee beraber yaparsınız olmamı cnm ......oda sana destek olur hemmm karnişin çok güsel yaaa ama sana bişey itiraf edem benim karnım şişdiğinde o kadar oluyor dimek ben 6 aylık hamiş olduğumda 9 aylık gibi olacam hahahahaha
renk seçimi güselll yeşilll yeşilll şeyler al gözleri yeşil olur bebişininnn kesinn içime doğduuu

ayyyyy nurayımmm gözüm korktu bacımyaaaaa
biz ne edecez bilmem yaaaaaa (yaaa sanki hamile kaldumm)
ama düşün 6000 ytl nin taksidi 392 ytl birde 320 ytl var kredi var amanınnnn
ben bebeğime bişey alamayacammı senağlama
bide ikiz olurlarsa hiçç alamayacamm heeeesenağlama
gerçiii benim annem yemez içmezzz alırrrr onalraaa kardeşimde öleee beşiklerini herşeyini alırrrrhihoyyyt
aman yaaa rıskı ile gelir allahım büyüktürrr..............

tmm kuşum sen çıkk ben daha lokma atmadım ağzıma bişey yiyemde ilaç içecem daha çamaşrıları makinadan alacağımmmm inş..kurular ya adamın giyeceği yok üzerine

bugünde kimse yok burada yaaaaaaaaaaaaaaa

heeee bak ben bunları tabi bilmiyordummm nirden bilem bacım ben tedaviden öte adım atamadımki yaaa dimek ölee sende öle yap tabii uygun olanı yap madem kocişde savurgan sen sömürr onu hahahaaaa

biz öle oda felan yapmayacaz2 oda bir salon zatennn ben şuan oturduğum odadan tv sehbasını çıkarcağım yataklarını koyacammm ....... iki çekyat bir çalşma masası kalıyor çekytalar kalırrr hem yenii hemde gece burada yatarız dedim eşimeee çalışma masasında pc var eğer kardeşümü kandırırsam bana laptopunu verirse çalışmasıda gider ama sanmam nalçak çocuk vermezzz 2 tane var beyfendide biri 2 senelik biridee bu sene alındıı çok kaliteli ama vermiyorr duygu sömürüsü yapıyorum laptopu ver tedavi sonrası hem yatacam pc.başında oturama dedim canın sıkılır didimmmm ....çok isityor hamiş kalmamı yiğenleri olsunnn deligibi varını yoğunu verecek çocuk olsun diyee

nurayım haklsın valla ben 7 aylık doğmusum ve vede doğmusum öle küveze felanda konulmamışım ölmedim yaşıyorummm
allah veiri kolaylığınıı yaaa nurayım ben o kadar inanıyorumki hamiş kalacağıma içimde böle insan aşık olunca karnına bi ağrı girerya sevdiğini göreceği zaman yüreği pıt pıt atarrrr içi içine sığmaz öle işteee zaten olmazsa çokk büyük şansızlık rabbimden derim ama alıppp spremmi yumurtanın içineeeee döleyecekk yaaa daha ötesimi var
bişey diyecem o döllenmiş yumurtayı içeri koyuyorya cnmmm
şimdi geriye rahime yerlmeşmesimi kalıyor cnm yaa yani nasıl bu işşş

yüzde elli böle bir şansı var canımmm unutmaa
maşallahı olacka tabiiiiii bakıyorsun ona o kadar yaaa
bende çamaşır astımm inşallah bir iki saate kururlar yaaa 30 derecede yıkadım balkonun bütün camlarını açtı m rüzgar oldun diyeeee

yimek yememlaızm canım istemiyor ama ilacım varrr yaaaaaa

hadi ben kactım saat 11 olmus bile sıcaga kalacam yaaa
opuorum kusum iyi tatiller
seni cok seviyorm ozleyecem seniŞenizsenağlama

sağol cnm bende özleyecem belkim kardeşimm laptopu alır girerim bulursak net orada hahaha

evet kusum rahme koyuolar işte embriyo tutunursa hamiş kalıo
tutunamazsa gidiyor adet oluorsun
insalah senin bebişler tutunur bitanem insallah:Saruboceq:

heeeeeeeeeee eğer tutunmayacaksa cnmmmm allaha kalmış dokotrlar büyük bir kısmını halletmiş oluyolar inş...............gelecek bebeklerim sayfamızın ikinci ikiz bebk annesi olacemmm kaydirigubbakcemile3

ayyy popmu kaldırıp mutafağı toplamıyorum yaaa valla sopalığım bennnn yimeği yedim çamaşırı makinaya attım ama tık yok bende popomu kaldırsamm bennn evide temzilierim ama hiç içimden gelmiyorrrr artık döndiüğümüz zaman yapacam iğnelere başlamadannn

günaydınn güzel bayanlarr. nuraycımm ohh bakıyorum erkencisin bebişe kıyafet almakta tatlımm. ben herşeyini 8 ayda almıştım annemler geldiginde.
dırımım sanada iyi tatilller güzelimm.
kızlarr bende dün ev buldum onun taşınma işlemlerine başlayagızz arada gelir yazılarınızı okurum hepinizi çook öpüyorum.
nuraycım kızına aldıgın kıyafetleri paylaşırsın degilmi bizimle. görelim minik yegenimizin kıyafetlerini.

sağol cnm yaaaaa demek ev buldun heee ohhhhh beee rabbim büyükmüşşş aslıcığım doğum olmdan buldun dilerim kolaylıkla yerleşirsin cnm yaaaaa

bende çıkıyorum duş alacam ve çıkacam eşimin yanına gideceğim haremden bineceğizzz

biii saattir bombomuuu bekledim o gitmiş önce öteki sayafaya yazmış :mymeka:
ahada çıkıyom 1 hafta yokummmmm öpüldünüzzzzzzzzzzzz

ayy birseni kaçırdım di mi yaaa
çok haklı kız valla o kadar dürttü beni
canım yaaa
neyse artık son pişmanlık fayda etmiyor
sen güzel güzel tatilini yap canım kardeşim benim yaa

nurayım kuşum nasılsın bitanesi
allah iyiliğini versin kızzz
gidip almışsın valla
ayy canımsın yaaa
yerim ben senin o heyecanınıo
bu arada birsenle konuşmalarınızda çok duygusaldım söylemeden geçmeyeyim
hepimiz o kadar hakediyoruz ki anneliği allahım yüzümüze baksın artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…