oyyyy cok sekerrrrrrrrrr:asigim:
gule gule giysin kızımız insallah
ben bidahaki alısverişimde sadece tulum alacam en cok o lazım oluomus cok kullanıslıymıs
karısık renklerde alırım pembiş almam
bir kere daha ultrasona girim nolur nolmaz yine kız desinler oyle elbise alazagummmm
zaten cok lazım bişe deil yaza ancak giyecek elbüseleri:1rolleyes:
SIMCILIK BU KADAR TEYZOSLARRR:1rolleyes:
yakında yok be guzelim forum diye bir alısveriş merkezi var orda varmıs magazası oyle duydum ama bana cok uzak eşimle gitmemiz lazım bir haftasonu a.s
neyse aklında olsunnn bakabilirsen bakkkk karyolalarda da indirimi var ben çok beğendim valla bilmem sen ne düşünürsün park yatakmı alıcaksın normal ahşap beşikmi biraz derin olsun diye park yatak düşünmüştüm ama sonra yıkanmadığı için kumşları silmeklede temiz olmaz diye yoksa park yataklarda çok hoşş benceee chicco alcaktım kırmızıdan vazgeçip bu karyoladan aldım sonra ben
almanın sonu yok hıcranım yaaa gozum nelerde kalıyor ama maksimum 3 ay kullanılcak herbir kıyafet:sm_confused: fazla asırıya kacmadan en begenduklerimi sececem artıkımnaniknanik
bir de kucuk amcamız cok hevesli bekar o pek de sever para harcasın.dıger kıza dunyaları almıs.bana kızdı neden aldın ilk ben alcaktım dio banane alsaydın didimnaniknanik ne ciciler alcam ona kyafetten gecilmicek didi hadi bakalım goreces:dance: bebek magazası varmıs arkadasının ordan indirimli de alırız bana haber ver cıktıgında dedi obur ayki buyuk alısverişime onunla gidecem belki yararı olur
kedicikim hg canım saol sıra sende 1ay sonra filan almaya baslarsın yavas yavas
evet tabükü de benim gobusum
hiçroşşş cnmmmm çok güseller allah güle güle kullanmak nasip etsin cnmmm
çok güseller yaaaaaaaaa rabbim bizede nasip eder inş..........
cnm test sonuçlarını almadık herhangi bir sorun olsa arardı doktorumuz cnmmdırımımmm sen nasılsın bitanem. test sonuçları noldu sizin.. doktor ne dedii
çok geldin kedicik nasılsın fıstık
ah ahh birsenim az kaldı inş.hayırlısıyla öyle kalpden dua ediyorum ki hamişlerinde ettiğine inanıyorum onun için eminim ki allahım görücektir bizleri de
ben de aynen bittim pembiş elbiseyeeeeee:asigim:
cimbom senden cok umutluyum ben
şu adetin bi duzene girsin tekrar hamile kalacaksın en kısa zamanda
dırım kusum zaten tup bebe yapacak hele onun işi daha da kolay gibi geliyor bana Allahın izniyle:lepi:
kedicikim benim gobus de birden cıktı 1ay once hicbişe yoktu ama artık normal
2 gun sonra 6.ayıma giriorum
sanırım hissedilmez be 15 haftayken sordum bana erken demişti:uhm:
hoş hala bişe hissetmiorum bi ara hisseder gibi oldum ama yanılmısım demekki gerisi gelmedi cunku
ilk gebelikte hemen hissedilemeyebilirmiş 20haftadan sonra yzıyor
2-3 gundr ufak kıpırtılar hissediorum gibi geliyor ama emin olamıorum
sabırla bekliorum:sm_confused:
hiçroşşş cnmmmm çok güseller allah güle güle kullanmak nasip etsin cnmmm
çok güseller yaaaaaaaaa rabbim bizede nasip eder inş..........
çok geldin kedicik nasılsın fıstık
ah ahh birsenim az kaldı inş.hayırlısıyla öyle kalpden dua ediyorum ki hamişlerinde ettiğine inanıyorum onun için eminim ki allahım görücektir bizleri de
ben de aynen bittim pembiş elbiseyeeeeee:asigim:
cimbom senden cok umutluyum ben
şu adetin bi duzene girsin tekrar hamile kalacaksın en kısa zamanda
dırım kusum zaten tup bebe yapacak hele onun işi daha da kolay gibi geliyor bana Allahın izniyle:lepi:
kedicikim benim gobus de birden cıktı 1ay once hicbişe yoktu ama artık normal
2 gun sonra 6.ayıma giriorum
sanırım hissedilmez be 15 haftayken sordum bana erken demişti:uhm:
hoş hala bişe hissetmiorum bi ara hisseder gibi oldum ama yanılmısım demekki gerisi gelmedi cunku
ilk gebelikte hemen hissedilemeyebilirmiş 20haftadan sonra yzıyor
2-3 gundr ufak kıpırtılar hissediorum gibi geliyor ama emin olamıorum
sabırla bekliorum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?