Aysonu Kizlari 2008

BUNLARDA BENİM SON ALDIKLARIM NASILLLLL

KIZIMIN MONTU İÇİ POLARLI DIŞI FİTİLLİ KADİFE

KIZIMIN HIRKASI İÇİ POLARLI

TULUM 1

TULUM 2

TULUM 3

ELBİSE 1

ELBİSE 2

NURAYCIM MOTHERCARE VARSA SENİN ORDA ŞUAN %50 İNDİRİMDE ÇOK GÜZEL TULUMLARI VAR HEM SAĞLIKLI KUMAŞLAR HEM 5 TANE BİR PAKETTE 35 e aldım ben yarım kollu çıtçıtlı askılı çırçıtlı ve tulum olarak olanı da 3 lü olarak 26 ya aldım

valla al al insanın hep alası geliyor aldıklarımı yerleştirdim çoğunu yarısıda yıkanmayı bekliyor karyolanın içinde onlarıda halledip hastane çantamı hazırlıcam hala hazırlayamadım yawww

azda burda ama hepsini koyamıyorum şuan daha önce eylül annişlerine koymuştum hazırda olanları ekledim buraya telsizi ile birde o denin aldığın battaniyeden almak istiyorum ha birde yedek uyku setiii lazım karyolanın komple çevresini saran yan korumalı olandan ama iyi bişii göremedim henüzzz fırsat olmadı henüz beğenmekte zor o kadar şiirn şeyler varkiii

ALTIN YASTIĞI

KISA KOL BADY ÖZEL YAZILI

UZUN KOL BADY ÖZEL YAZILI

İŞTE KARYOLAMIZZZZ

BUDA KAPI SÜSÜMÜZZZ

KARYOLAMIZ BAŞ KISMII

Son düzenleme:
yakında yok be guzelim forum diye bir alısveriş merkezi var orda varmıs magazası oyle duydum ama bana cok uzak eşimle gitmemiz lazım bir haftasonu a.s

neyse aklında olsunnn bakabilirsen bakkkk karyolalarda da indirimi var ben çok beğendim valla bilmem sen ne düşünürsün park yatakmı alıcaksın normal ahşap beşikmi biraz derin olsun diye park yatak düşünmüştüm ama sonra yıkanmadığı için kumşları silmeklede temiz olmaz diye yoksa park yataklarda çok hoşş benceee chicco alcaktım kırmızıdan vazgeçip bu karyoladan aldım sonra ben

papatyam o yazılı sloganlara bayıldım bebişin... ayyy çok şirinler ya.

papatyam doğru diyon ya. park yatak ii de silmesi kötü. bi de zaten büyüyünce onun içinde tutamayız hayatta. şimdiki çocuklar durmaz ki. yani oyun alanı gibi kullanmak zor gibi bence.

hiçroşşş cnmmmm çok güseller allah güle güle kullanmak nasip etsin cnmmm
çok güseller yaaaaaaaaa rabbim bizede nasip eder inş..........

ayyy göbüş bayağı çıkmış demek bebiş bayağı büyüdü nurayım ya. benim de iyice fark edilmeye başladı artık. çok hareketli olduğum zaman sanki o da mı coşuyo ne. bana mı öyle geliyo. karnımda bi o yana bi bu yana bişeyler yapıyo. sadece kaydığını hissediyorum. dönüyo sanki. nuray hissedilir mi ki bu ayda.

canımsınız yaaa
delirttiniz beni burda
hicroş o pembe incili bandana eldiven ve patikler sözün bittiği yer işte
allahım sağlıkla hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inş.yarabbim çok ama çok güzeller yaaa maşallah ne güzel bi bebiş olucak yarabbim
darısı başımıza inş.yarabbimyaa

çok geldin kedicik nasılsın fıstık
ah ahh birsenim az kaldı inş.hayırlısıyla öyle kalpden dua ediyorum ki hamişlerinde ettiğine inanıyorum onun için eminim ki allahım görücektir bizleri de

dırımımmm sen nasılsın bitanem. test sonuçları noldu sizin.. doktor ne dedii
cnm test sonuçlarını almadık herhangi bir sorun olsa arardı doktorumuz cnmm
rutin testler bunlarrr sanırımm

ah ahh birsenim az kaldı inş.hayırlısıyla öyle kalpden dua ediyorum ki hamişlerinde ettiğine inanıyorum onun için eminim ki allahım görücektir bizleri de

inş...kuşummmm inş...

evettt cmmm çok güsellerrr yaaaaa nurişşş kuşummmm tüp değillll mikroooooo canummm daha suniii olacakkk

iyidir canım benim. sen nasılsın. son durum ne sende.

benim valla bi öyle bi böyle gidiyor hamişlik. ama hala bebek fikrine alışamadım kızlar ya. niye böyleyim. ilkinde konuşurdum. karnımı sevip okşardım. hiç öyle içimden gelmiyo neden acaba. yine bişey olacakmış gibi hep kaptırmak istemiyorum sanki. nolcak benim bu halim.

ya öyle diyosun. ama nurayım farklı bişeyler bunlar. bağırsak gibi de değil. resmen içimde bişey dönüyo gibi geliyo yaa.. herzaman olmuyo. çok hareket edip böyle sırt üstü uzandığımda oluyo.

bağırsak hareketleri farklı ama.. onun gibi deeelll..

tüh ya ama bende bebiş dediydim bu hareketlere :CüvCüv:

merhaba canlarım nasılsınız

ya bebek kıyafetleri çok hoştu içim bir tuhaf oldu:)
allah ım bebişlerinize uzun ömürler versin anneleleri
daha nice kıyafetler alırsınız inşallah

hehehe bende 9 ağustosta adet oldum iyi bari yine tam zamanında:)
şimdi düzenleyici falan içmeyecem normal akışına bırakacam:)

bende acıktım gdip yemek yiyim bariiiii saatim gelmüşşşşş aç akrnına ölçtüm şekerim 117 şuan idare eder normal yanii umarım yemekten sona çıkmaz geneeee

kedicik ne olsun işte bende adet olmayı bekliyorum 3.günü dr a gidicem kistin durumuna bakılacak aslında tüm bunlar geçen adette olucaktı ama ben tatilde adet olunca olmadı ne yazık ki

bence bu duygu başından geçen acı tecrübeden kaynaklanıyordur bitanem

bu arada nuray kuşum canımsın yaa
çok güsel moral veriyorsun
artı bi itiraf da daha gördüğün rüyan bana çok umut bitanem
çünkü benden sonra ilk sen hamile kaldın
yani ne bileyim yaa ortak bi nokta işte zaten kalpler aynı da
ayrıca hicroşum benle ilgili rüyasını da asla yabana atamam
dün akşma kardeşimdeydim nikah cd sini seyrettik gördüm birsenimi hicroşumu almişi gökceni yaa
iyi ki varsınız ya
çok seviyorum ben her birinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…