canım sana iyi tatillergünaydın nurayımmm inş.buradasındır ben kalktım sabah sabah tlf la uyunadımmm
arayan şu konuşmadığım halamın kocasıydı en son kardeşimin d.günüde halam yelkenleri inidrmiş bende keçilik yapmaktan vageçtim konuştuk ......
şimdi eniştem aramış kardeşim izne çıkmış annemle onların yazlığa gideceklermiş
bana dediki eniştem birsenim sende gel gelmeni istiyoruz dedi
sonra halam aldı tlfnu bana sende gell onlarla birhafta kal dedi bende eşime soram dedim
eşimi aradım sen bilirsin bende h.sonluğuna gelirim dedi tmm dedik yani bugün itibari ile ben 1 hafta yokum arkadaşlar tedaviye bir tatilin arkasından başlayacam ...çok iyi olacak çok sevdiğim bir yer orası izmit kandıra kerpade yazlık ....tabiii benim kılpaçino patronda orada ç.ünki halamla yazlığı yanyana bir duvar ayırıyor aralarını aynı bahçedeler haha beni görünce işe gelmeyeceğimi anlayacakk...........ben şimdi çamaşır yıkıyorum ...evimi topluyorum malum plansız oldu eşime giyecek yok onları hazırlıyorum
canım gözün aydın bulmuşun dimek evgünaydınn güzel bayanlarr. nuraycımm ohh bakıyorum erkencisin bebişe kıyafet almakta tatlımm. ben herşeyini 8 ayda almıştım annemler geldiginde.
dırımım sanada iyi tatilller güzelimm.
kızlarr bende dün ev buldum onun taşınma işlemlerine başlayagızz arada gelir yazılarınızı okurum hepinizi çook öpüyorum.
nuraycım kızına aldıgın kıyafetleri paylaşırsın degilmi bizimle. görelim minik yegenimizin kıyafetlerini.
aha yetistimmm ben geldim dirimmmmmmmmm
bizim burda japon pazari var oraya girdim anasini aglattim geldim:dance:
kizimin bisuru cicisi olduuuuuuuuu
ayyyy aslımmmm cok az kalmıss yaaa heyecan yapıo musunnnnnn:dance:
normal dogum di mi kısmetse:uhm:
kiz hicran benim bebisim kız yazdım ya okumadun muuu:mymeka:
son kontrolde gosterdi artık
bu saatten sonra pipi cikartacak deil ya:roflol:
adama sordum kesin mi dedim yuzde 95 kiz dedi
6 ay dolunca yuzde 100 diriz dedi
günaydınn güzel bayanlarr. nuraycımm ohh bakıyorum erkencisin bebişe kıyafet almakta tatlımm. ben herşeyini 8 ayda almıştım annemler geldiginde.
dırımım sanada iyi tatilller güzelimm.
kızlarr bende dün ev buldum onun taşınma işlemlerine başlayagızz arada gelir yazılarınızı okurum hepinizi çook öpüyorum.
nuraycım kızına aldıgın kıyafetleri paylaşırsın degilmi bizimle. görelim minik yegenimizin kıyafetlerini.
kızlar kimin neti bilmiyorummmm ama süperrrrrrrrr sizlerden ayrı değilimmm
hahahahahah
şimdi denizden geldimmmm ıstakos gibi oldum yaaaaaaaaa ama denizde yandımmmm yaaa
denizzz harikaydı ve deniz yatağı vardı kardeşimle binmek için 45 dk.uğraştık süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahahaa:)))
kız birsen tüp bebe öncesi kendini fazla yorma bence bacım birde dikkat et üşütme mikrop falan kapma oralarda biliyorsun alttan sorun olmaması gerek allah korusunnn okiş bebeğimmmm
gunaydin aslicik senin de masallahin var erkencisinn
ne zaman tasiniosun basladinmi toplanmaya
yardim edecek kimse varmi kusummm
günaydınnn herkeseee. dırımcımm bakıyorum erkencisin kuşumm. nasıl gidiyor tatil ohh ne güzel yeşillik temiz hava denizz tadını çıkar arkadaşımm.
nuraycım sorma tatlım yaa ne geceleri uyku var ne de gündüzleri sabahta erkenden kalkıyorum kalktıgımda saat 6tıydı. dün eşimle epey toplandık ama daha toplanacak çok şey var. yardım konusunda çok canım sıkkın güzelimm o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. insanın kendi annesi gibi yokk Allah'ım başımızdan eksik etmesin onları. şimdilik tek başıma işleri yapmaya çalışıyorum canım. yapabildigim kadar yoruldugumda bırakıyorum canım. sende erkencisin bakıyorum senide mi uyku tutmadı.
benim de her sabah cisim sıkıstırıo o yuzden uyanıorum yaaaklava:
ozledım valla soyle 10lara kadar uyumayııı
tabı bole olunca saat 10u zor goruorm erkenden sızıorumm
cok duzenlıyım masallah
GÜNAYDIN kızlarrr nasılsınız bu sabahhhh umarım herkes iyidirrr yine çok sıcaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?