Aysonu Kizlari 2008

nuraycım sen yeşil yanıyorsun bi tek ama sayfada değilsin heralde
ben çıkıyorum fıstıkım kocaman öpüyorum seni
hepinize iyi hafta sonları tüm aysonu güzelleri
p.tesi görüşürüz artık
kocaman öpüyorum sizleri

canım sana iyi tatiller
bende evden çıkmak istemiyorum hiç ya:))
canım gözün aydın bulmuşun dimek ev
ne güzel bebiş yeni eve gelecek
aha yetistimmm ben geldim dirimmmmmmmmm
bizim burda japon pazari var oraya girdim anasini aglattim geldim:dance:
kizimin bisuru cicisi olduuuuuuuuu

ooooooooooooooooooo nuray ım kolay gelsin kız
ne güzel almışın ciciler ben de yengem 3 aylık hamişken daha doktor cinsiyeti söylemeden hemen gittim elbise falan almıştım
ve bana herkes delimisin ya kız değilse demişti bende benim yiğenim kız demiştim
şimdide eylülde yengem kızını dünyaya getirmeyi bekliyorkaydirigubbakcemile5

buarada dilek ablacım ve nuray ım nasılsınız

ben bugünde ısımı ölçtüm 36.2 yani ya akşama kadar yada yarın adet olurum:icecream:

buarada kardeşim nişanı attı morali çok bozuk ama onlar için bu daha hayırlıydı bence şimdi çıkıp onu alacam evinden bize getirecem:çok üzgünüm:

kızlar yazlıktayız net bukdu kardeşimmmmminnnn laptopu yanındaaaaaaaaaaaaa

hahahaaaaa görüşürzz artıkkk

tünaydınnn güzel bir pazar günü diliyorumm. nuraycımmm Allah bebişimize güle güle iyi günlerde giydirmek nasip etsin kıyafetlerini. bencede haklısın bak ben orasını düşünmemiştim senin kışa gelecek dogumun gerçi bende sıcaklara kalmıştım alışverişte ama çok şükür zorlukta çekmemiştim.
dırımcımm ne güzel tatilin denizin keyfini çıkar tatlımm bizim yerimize de.
herkesi çoook çook öpüyorum.

ayyyy aslımmmm cok az kalmıss yaaa heyecan yapıo musunnnnnn:dance:
normal dogum di mi kısmetse:uhm:

evt az kaldı nuraycımm heyecan yapmazmıyım biraz korkuyorum da inşllah Allah nasip ederse normal düşünüyorum ama korkuyorum da bilmiyorum artıkk başımıza gelince yaşıyacagız. bebişe neler aldın dün.

kiz hicran benim bebisim kız yazdım ya okumadun muuu:mymeka:
son kontrolde gosterdi artık
bu saatten sonra pipi cikartacak deil ya:roflol:
adama sordum kesin mi dedim yuzde 95 kiz dedi
6 ay dolunca yuzde 100 diriz dedi

nebileyim hayatım benim en yakınımda eltim var yarın sezeryanla doğum yapcak allah nasip ederse 7 aya kadar bizde kız biliyorduk onunkini adı bile hazırdı BERRA diye ama doktor 7 ay kontrolünde ERKEK DEMEZMİİİ şimdi de adı MEHMET ASAF oldu bakalım hangisi gelecek yarınnn:roflol:

aslıcım hayırlı olsun evin allah kolaylık versin bu havada hemde doğum öncesi zor ama rabbim kolaylığını verir inşallah yardım edecek kimse varmı yardıma gelemmiii hem nereye taşşındın kız semt değiştimi

kızlar kimin neti bilmiyorummmm ama süperrrrrrrrr sizlerden ayrı değilimmm
hahahahahah

şimdi denizden geldimmmm ıstakos gibi oldum yaaaaaaaaa ama denizde yandımmmm yaaa
denizzz harikaydı ve deniz yatağı vardı kardeşimle binmek için 45 dk.uğraştık süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hahahaa:)))

nuray kuşummmm pek afilii olmuş doğum tablon yaaaaaaaaaaaaaaaaa
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben buradayımmmm tatilde bile bırakmadım siziiii

kiseler yokkk sayfanınnn hakim bu netiiii benim hahahaa belki yarın bulamayacam
kızlar kardeşimmm mikro işlemi bitince yatacağımı bildiği için laptopu bana verecekkk hahahaaa
bebeklerin olursaa hep senin olsun diyoo ama bende kalır hahahaaa
zor ikna ettim danayıı 1 senelik pc 2 milyara aldı sevgülüsüne verecekmişşş bana kaldı ihale kötü ablaa kötü görümceee oldumm

kız birsen tüp bebe öncesi kendini fazla yorma bence bacım birde dikkat et üşütme mikrop falan kapma oralarda biliyorsun alttan sorun olmaması gerek allah korusunnn okiş bebeğimmmm

kız birsen tüp bebe öncesi kendini fazla yorma bence bacım birde dikkat et üşütme mikrop falan kapma oralarda biliyorsun alttan sorun olmaması gerek allah korusunnn okiş bebeğimmmm

cnmmmm günaydınnnn mikrop kapmam merak etme
zaten mikrop kapmayım diye doktor antibiyotik verdi bizee
sadece çok kasık ağrım var ama ayağımda çorabım terliğim eksik değil
ve burası ist den daha sağlıklııı yeşillikk denizzz nefessss alıyoruzzzz

günaydınnn herkeseee. dırımcımm bakıyorum erkencisin kuşumm. nasıl gidiyor tatil ohh ne güzel yeşillik temiz hava denizz tadını çıkar arkadaşımm.

gunaydin aslicik senin de masallahin var erkencisinn
ne zaman tasiniosun basladinmi toplanmaya
yardim edecek kimse varmi kusummm

nuraycım sorma tatlım yaa ne geceleri uyku var ne de gündüzleri sabahta erkenden kalkıyorum kalktıgımda saat 6tıydı. dün eşimle epey toplandık ama daha toplanacak çok şey var. yardım konusunda çok canım sıkkın güzelimm o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. insanın kendi annesi gibi yokk Allah'ım başımızdan eksik etmesin onları. şimdilik tek başıma işleri yapmaya çalışıyorum canım. yapabildigim kadar yoruldugumda bırakıyorum canım. sende erkencisin bakıyorum senide mi uyku tutmadı.

günaydınnn herkeseee. dırımcımm bakıyorum erkencisin kuşumm. nasıl gidiyor tatil ohh ne güzel yeşillik temiz hava denizz tadını çıkar arkadaşımm.

canımmm çıkarmazzz olurmuuyummmm dün haşladummm azcuk ama bugün hava kapalı yağmur yağdı mis gibiii çok güselll yaaaaaaaa dinleniyorumm

ahhhhhhhhhhhhh kuşummmmmmmmmmm vallada billada orada olsam atlar gelirdim yaaa
çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaaa

benim de her sabah cisim sıkıstırıo o yuzden uyanıorum yaaaklava:
ozledım valla soyle 10lara kadar uyumayııı
tabı bole olunca saat 10u zor goruorm erkenden sızıorumm
cok duzenlıyım masallah

çişliiii nurayyy çişli nurayyyyyhihoyyytkaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN kızlarrr nasılsınız bu sabahhhh umarım herkes iyidirrr yine çok sıcaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnnnnnnnnn canummmmm buası çok güselll aylar sonraaa kocişleeee burada sarılarak uyuduk birbirimize yazın sarılınmıyo yaaa

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt ülennnnnnnnnnn varmı beee benim gibi tatilde bile sizleyimmmm varmı benden vefalsııııı

dün nurişinnnn kızınınnn cicileriniii gördümmmmmmmmmm harikaydıııı heleee o yakalıklarr şapkalarrr bornozzzllarrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyyy yer onu teyzesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…