Aysonu Kizlari 2008

kızıma dondurma gonderıorum :icecream:belki depüklerhihoyyyt
gunduz depti sanki bikac kere ama emin olamıorum işte o mu yoksa bana mı oyle gelio diye:uhm:

Bence artık hissediyordur bacım syirme gibi birşeyler hissediyor olman lazım tekmeleri öle algılarsın şimdilik 2 hafta sonra tekmeleri hafiften ağıradoğru hissedeceksin

günaydın nuraycığım nasılsınnnnnn kuşum hadi güle güle git bende bugün denize gideceğim nette olmayacağımmmmm dün gitmedim ama bugün denizdeyizz

efettttttttttttt kimseler yok fake hanumu msn de gördüm buraya gelmemişşşş neyse öpüldünüz anacığımmmmmm denüzeee gideyommm bennnnnnn

sibelcim hoşgeldin annem
nasılsın fıstık

iyidir canım benim. sen nasılsın.

valla bebiş zorlamaya başladı beni. karnımda gaz olunca hele hiç sığamıyorum hiç bi yere. sanırım rahimi öne itiyor. ve karnımda sanki taştan bir top varmış gibi oluyorum. çok fena bi durum.

çok şükür bugün iyiyim. bebişler için herşeye katlanıcaz artık :CüvCüv:

bilmem içim sıkkın aslında galiba kardeşime çok kafayı taktım
halen telde konuştuğumda ağlıyor

canım ya okuduğumda çok üzüldüm. ama herşeyde bir hayır vardır. zamanla belki tekrar birleşirler belki de kendi yollarına giderler. ama işte bu geçici dönem onlar için çok zor gerçekten.:teselli:

teşekkür ederim canım aslında yolları tamamem ayrıldıysa en fazla 6 ay içinde ruh hali düzelecek
tamamem unutamaz ama hiç değilse eski haline döner
hergün ağlaması içler acısı offfffffffffffffffff

neyse benim derdimle senin tatlı heyecanını unuttum
annesi içinde akrobasi mi yapıyor bizim haylaz:))

valla canım ben hissettiğimi düşünüyorum ama.. herkes hissedemezsin diyo. bazen döndüğünü hissediyorum.

bakalım bu cuma günü randevumuz var ne hareketler yapıcak anneye bakalım.hihoyyyt

canım belki sen erken hissedebiliyorsundur yarın doktor una sorarsın bakalım senin haylazmı hareket eden

bide korkularını yen tamammı bu bebişin seni hiç bırakmayacak allah ın izniyle
sağlıklı saatli ve uzun ömürlü olacak annesi:))

sağol bitanemmm. inşallah inşallah. yenemiyoorum bi türlü. hep bişey olacakmış gibi bağlanmak istemiyorum bebişe.

o benim canım. ama ya giderse korkusu çok var içimde.

tam olarak hareketlerini hissedince atıcam inşallah bu hali üzerimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…