Aysonu Kizlari 2008

cnm öle çok sürmedim yawwww az sürdüm denize daldım bepanten sürüyorum ii geldi ama güneşi görüncee ızgaradaki et gibi oluyorummmm o yüzden gitmiyommm
kardeşimm aldı laptopu yazamadım ara verdimmmm

teşekkür ederim canımmmmiyi olmaya çalışıyorum
birsen yasmin ilacı bitttikten kaç gün sonra adet oluyosunnnnnnnn

cnm normalde ilaç bittikten 5 gün sonra oluyorum ama bigün öncede olbülür sonrada belli olmuyor atmosfere ve yasadığım strese bağlı burdayken olmak istemiyorum aslında yoksa tek başıma dönmem gerekkkkk

peki sen ilaca kaçıncı gün başlıyosunnnn ben 5. gün başladım
ve ilaçın içinde 2,3 gün sonra yazıyoo
cnm adetin ilk günü başlıyorummm

ahhh canım yaaaaaaaaa doğrudurrrrrr bende çok husuzummm yaaaaaaa
annen gelecek hee güsellllllllll bebişine yenileri alıncaaaa çok mutlu olacann bacımmm

ben 1 haftadır evde değilim ama
bugün evdeyim ve bende sıkıldımmmmmm ve ev işi yapıyorum kendimü temizliğe vuruyorum koçiş ne hale getirmiş evi temizle temizle bitmiyo bide sıcakkkkkkkkkkk

benim koca evde ne yapıyoo allah bilirrrrrrrrrrrrrr çalışırken tikkat ederdiii ama şimdi bakıyomm salıyorrrrr hahahaaaaa

selam kızlar ben geldim kendimi çok yorgun hissediyorum bugün dün annemlere gittim evde yoktum o yüzden katılamadım sizlere bugünde pek faal olamıcammm sanırım hiiç ayakta kalasım yok bugün yatıp uzanmak istiyorum oyüzden biraz bakıp kaçıcam okkk

kızlar merhabalar nasılsınız ben çok yorgunum görümcemlerle uğraşıyoruz dün akşam kayseriye gittiler arkadaşlarının yanına azıcık dinlencez pazar günü gelcekler
cumartesi günü bende yemektelerdi 14 kişiydik erkekler rakı içti biz hatunlarda şarap içtik bide tvyi açtık şarkılar türküler bi muhabbet vardı sormayın ama çok sıcaktı ev mahvolmuş 2 gündür temizlik yapıyodum çok iyi geldi bana stres attık valla

evet şimcik gelelim size

nuray göbişin pek güzel olmuş arkadaşım zaman amma hızlı geçiyo yaaaa ayyy aldığın kıyafetler patikler pek güzel inş. bebişine giydirdiğndede fotosunu çeker koyarsın bizde severiz

hicran rahatsızmısın canım az kaldı sabret canım senin aldıklarında çok güzel kız çocuğuna bi sürü seçenek var inş. bizede nasip olur

birsen tatil yapamadım diyodun iyi oldu sana ama dikkat et mikrofalan kapma mikro öncesi

cimbom hoşgeldin canım eşinle aranız düzelmiş çok sevindim sana kolay gelsin canım

fakelove sağol canım benim hiç sorma öyle bi telaş varki denizden geliyoz yemek hazırla yemek bitiyo çay çay bitiyo meyve zaman nasıl geçiyo hiç anlamadım aile sorununuzu umarın halledersiniz bizimde var sorunnumuz eşimle benim değilde eşimin ailesinde biran önce hallolur umarım çünkü eşimle kayınpederin çok üzülüyolar

neşeeeeeeeeee kardeşine üzüldüm canım hayırlısı olsun benim kardeşimde ayrılmıştı nişanlısından biz hiç istemiyoduk ama kardeşim istiyodu uzun da sürmedi zaten ama kardeşim zor toparlandı çok zor günler geçirdikk

aslıcımmm ev işini halletmişsin canım geçen yıl bende evi taşıdım çok zorlanmıştım bide seni düşündükçe allah yardımcısı olsun diyorum

miraaaa iş görüşmesine gitti mi acep sonucu ne oldu bilen varmııııı

bende diyecektim bu bacı niredeeeee ayyy bende pek keyifisizimmmm
adet olacağımmmm sanırım ondannnnnn

kızzz bu kk ticaret ne beee

bende diyecektim bu bacı niredeeeee ayyy bende pek keyifisizimmmm
adet olacağımmmm sanırım ondannnnnn

kızzz bu kk ticaret ne beee

valla öle halsizlik var aşırı derece yatasım geliyor heeppp şimdi komşumda haber göndermiş kızıyla kahve içmeye geliyormuş ay gelme diyemedim kalktım banyo yapmaya bile üşeniyorum yapış yapış heryanım bu sabah duş alamadım kollarım kalkmıyor allahtan kızım var evde yahuu o yardım ediyor bana allaha şükür

kk ticaret nekiiiii nerdeeeeeeeeee

ohh yedım de kendıme geldım yaaa
Allah kımseyı ac bırakmasın:Saruboceq:

dırım sevındı tabı kusum sevınmez mı
ben oglanları sevmıooom dıye bagrınıp duruodu zatensırnaşık şey

afiyet olsun cnmmmm iyiii anacığının gönlü olmuşşşşş

cnm yaaa bu kk ticaret ne oluyor

yaaaaaaa siz hamişsiniz bende keyifisiz ve halsizim yaaaaaaaaaaaaaa

bende bebiş istiyorum ama kariyer yapmaktan bebek yapmaya vakit kalmıyor.yok mu bunun bir çaresi?

var bacımmm varrrrrrrrrrrrr herhengi bir sorun yoksa takıl öle korunmasızzz

ama yoksa kariyeri bırakırsınnn çocukk yoluna düşersin

ben mesela ayrıldımmm i,şimden n

neyse kızlar bana pas veren yok bende çıkyodum zaten heheehe

kendinize iyi bakın benim çarşıya çıkmam gerek öptüm hepinizi

neyse kızlar bana pas veren yok bende çıkyodum zaten heheehe

kendinize iyi bakın benim çarşıya çıkmam gerek öptüm hepinizi

sen ne zaman yazdınki cnm pas veren olmadı hoşgeldinnn güle gülee

diyecem bende çıkıyorum kardeşim isityor pc..öpüldünüzzzzzzz

herkese merhabalar güzell hanımlarrr. bugün biraz evdeyim ama akşamüstü yeni eve gidecegiz eksikleri bitirmeye çalışacagız. ayy taşımak ne zormuşş ben bu arada dogurmazsamm gününe kadarda dogurmam diyorum artık :))
umarım hepiciginiz iyisinizdir çook çook öptüm herkesi.

bende geldim
aslıcım canım benim yeni evin hayırlı uğurlu olsun bitanem bu halinle tek başına nasıl taşınmayı becerebildiğine inanamıyorum ve öylece bakakalıyorum bitanem yaa

birsencik naber fıstıkım benim aferim sana bu arada ilk günden kakao yağı haa üstelik beyaz tenlisin
nuray kuşum nasılsın annecik keyifler nasıl sıkıldım diyorsun yaa inan bana burda cehennem sıcağı var izmiri hiç düşünemiyorum artık
fatoşcummmmm canım benim görüşemedik seninle de ama sadece sadece yoğun mutlu ve huzurlu olduğun için sevinçliyim bitanem benim
fakecim canım benim ailevi sorunun bir an önce düzelir inş.sen yne aramızda olmalısın bitanesi
hicroşummmm güzeller güzeli yorma kendini sen yaa tuğbiş yapar herbir şeyi kız evlat gibisi yok işte bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…