Aysonu Kizlari 2008

inşallah canım az kaldı hareketlerini tam anlamıyla hissetmeni çok büyük bir deneyim ve acı yasadın ve allah ım sana yaşatacağı en büyük acı sadece geçirdiğin o dış gebelik olsun
bundan sonra allah ın izniyle sadece bebeğinin gelişimini ve sana yavaş yavaş yaklaşmasını izleyeceksin
inan bana herşey çok güzel olacak:))

hoşgeldin birsencim nasılsın
yan anam yan ama korunda yan:))

ben geçen sene denize bir kere girdim ve geri kalan günlerde amele gibi yanmıştım ve acısını 15 20 gün falan çekmiştim:)))

iyiyiz dilek ablacım
bende demin sana baktım ilk boş gebelik bölümüne sonra profiline yok olduğunu görüncede galiba ani işi çıktı gitti dimiştim:))

haklısın yaa bugün kimsecikler yoktu yaa
evet yaa gerçekten fake yok kaç gündür
berna da yokkk
aslında ikisini de anlıyorum ben ama
ne diyeyim ki

merhaba güzel hanımlarrr. vee güzel annelerr. ben malum ev telaşında oldugum için arada bir bakıyorum yazılarınızı okuyorumm. dün bütün gün dışarıdaydım yorgunluktan bittim resmen. cumartesi günü taşınıyoruz nasip olursa.inşllah herkescikler iyidirr. hepinizi çoook çook öpüyorum.

inanmıyorum sayfamızzzzzzzzzzzzzzzzzz 3.sırada ve bombomm nurişşş buradaaaa
ayyyyyyyyyyyyyyyy sayfamzıı kaldırınnn yawwwwwwwwwwwwww nirdesinizzzzzzzzzzzzzzz

fake cnm güsel dileklerin için teşekkür ederimmm cnmmm

sen iyi olda geri boşş cnmmmm

nurişşş kuşummm iyiyimmm cnmmm keyifsizim bugün cnm yaaaaaaaa hiç bişey yapmak istemiyorum yandımya canım hala acıyoo o yüzde n denizi görmek bile istemiyorum şimdi kahvaltı yaptımmm ilaçlarımı içecemmmm ...bugün sn d.kontrol hapımın cnmmmm allahın izni ile başlayacazzz haftaya tedaviyee

cnm ben çok büyük aptallık yaptım bunca senedir giderim tatile ilk güneşe çıkışımda 15 faktör sürerdim tırnak ucuma bile ama bu sefer halam hazırladııı çantayı güneş yağını aldınmı dedim aldım dediii bi gittikkkk kakaoo yağı getirmiş hala dedim bu bizi haşlar yok yokk dedi tabi denizide görünce dayanamadım atladım o gün bi kaldımmm işteee yandım bittimmmmmmm dünde ininceee yağ sürmeme rağmennn haşlandımmm
artık denizeeee gitmek gelmiyor içimdennn evde takılıyorummmm bide adet olacam huysuzumm işteeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…