Aysonu Kizlari 2008

ayy kızlar miskinliğim uyuzluğum üzerimdee yaaaaaaaaaaaaa hiç bişey etmiyorum yaaaaaa
kk yada giremedim kocamı özledimmmmmmm
ben gelince o gidecekkkkkkkkkk offffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ahhhhhhhh kuzummmmm özledimmmm ona sarılmayıııı koklamayıı şımarmayııı
ahhhhsenağlamatam melankoli oldummmm sezen aksuuu belalım dinliyorumsenağlama

ahhhhhh canım benim kıyamam sana ben 5 gün görmedim kocamı çok özledimmmmmmm burnumda tüttü sen ne zaman gelicen evine birgün önce gelsen koçiş gitmedennnnnnnnnnnnnnnnşutarafagitti:1hug:

cnm ben gelecemmmm o gitmeden ama şimdi özledimmm işteee

ayyyyy çok fenayımmm yaa böleee mutsuzummmmmmm

nuraycımm evt şekercimm arada bir gelip yazılarını okuyup işlere devam ediyorum şimdide evden çıkacagım eşimle yeni evde buluşup yapılacak işler var onları yapacagız. hepinizi çok öpüyorumm hayırlı akşamlarrr şeker hanımlarr kendinize iyi bakınn. nuraycımm sen bebişinede iyi bakk tatlımm.

ahhh nuraycımm sorma çok dertlendimm sinirlerim bozuldu düşünmemeye çalışıyorum bebişimle falan konuşuyorum eşim sagolsun zaten herşey onun üzerinde annem 12 saatlik yoldan geleyim diyor babam 40 gün kalmasına izin vermez bende dogumda yanımda olsun istiyorum. ama eşimin tarafından ne gelen var ne yardım edelim diyen varr koskoca yegenleri var evde oturuyorlar. işte böyle şimdi evden çıkıyorum öpüyorum hepinizi.

canım sen yaaaa
benim için narin demen çok etkiledi beni yaaaaa
çok teşekkür ederim canım arkadaşım
bu arada bende bilgili liy hemde tescilli yani soyadım bilgilikaydirigubbakcemile5

ayy sorma nuraycım bende 24 saat beraber olmakdan çok şikayatçiydim yaa
3 gün zor dayandım bende annmele teyzemle ve çok sevdiğim kuzenimle tatildeyim düşün adam 1 hafta kal demiş ama ben dayanamadım ve 3.gün dayandım mağazanın kapısına
evlilik böyle bir şey heralde
allahım hepinizin evliliğini nazarlardan korusun

çok haklısın nurayım
dünyam şimdilik 2 kişilik ilerde 3 ve 4 olmasını istiyorum inş.

ben çıkıyoruım bitanem
yarın görüşürüz inş.
iyi akşamlar fıstık
kocaman öpüyorum seni

kızlar ben uyumuşum uyandımmmmmm şimdiiiii kardeşimdeydi pc o yüzden katılımcı olamadım şimdide kimse yok

fakeciğim cnm tekrardan günaydınnnnn bugün gitmek istiyorum ama
sabah bi kalktım güneşşşş ayyyy dedim yanarım yattımmmm artık öğleden sonra 3-4 gibi giderim bennn

vurulceksinnnnnnnnnnnnn üleynnnnnnnnnnnn affetmem kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…