Aysonu Kizlari 2008

evet doğuru diyo kuşum fake yaaaaaaa sen sizin oradaki bir ssk hastanesinin tüp bebek bölümünden randevu alsan yada sen bağkurlusun devlet hastanesinden adam zaten durumu görünce diyecekki ya fsh ni düşürem yada 3 aşılama zaten rahim filmi var 3 aşılamaada olmayınca yazacak raporu al sana tüp bebek ...valla böle sıkıntı yapacağına git hastane araştır.....ben olsam giderim bekelrim her develet hastanesinin tüp bebek bölümünde genede yaparım bakma benim kocada sorun olduğu için ve kocam hastanelerde dolaşmka istemediği için biz böle para ile yapıyoruz yoksa kocam desekei yok para ben giderim devlete babaya .......o zaman patronda eşime bişey diyememez nereye diye biliyoki devlet hastanesinde tedavi var aslında eşimin patrounu uyanık aytunç ssk larda oyalansa parası yok diye bu adamın işleri aksayacak eşim seyhate çıkamayacak ama durum paralı oluca herşey ne zaman gelişecek biliyor adam hem elemana güven veriyo ben arkandayım diye hemde işi aksamıyor:lepi:

Son düzenleme:

evet cnm üzülülen yıpranan kız anası oluyor cnm şimdi benim toplam için hastaneye gittiğimde biri lazım eşimin eli ayağına dolanır ama annem çalışıyor boyun eymesin oo gıcık patorna hastaneye gidem diye ama içi içini yiyecek ben biliyom kaynanam ama aklına bile gelmez ben geleyim demeyi aman zaten istemem
neyse kendümüz yeterizzzzzzzzzz birbirimizeeeeeee

evet kuşum o olay mucize zaten her bebek mucize geğilmi yaaaaaaaa

cnm sana aşılamayı klomenle yapmayacakki yumrutan gelişmiyorsa puregon yada gonolofla yapacak............ama sizin orada devlet hastanesinde tüp bebek bölümü yoksa çok zor bacım haklısın ................

gel kızım istanbula burda birsürü hastane var kuzenim cerrahpasda bidoktr bulurr sana bağkurun ile yaparsın bağkur ile olsun olsun 1000 ytl bacım ya tüp bebek o kadarda çıkmazmı......parayı bulunca gelll bende kalacan benim koca var yokk zatennn otel masrafın yime içme masrafında olmaz hakkatten buralara yolun düşerse bir dk .düşünme kapım açık sonuna kaadar

evet cnm özlede yapılcak ama dur tam okuyayım konuyuu yaşı 32 olduğu için acele ediyor fsh yüksek yüksekmi yapılcak bilmiyorum

anaaa benden sonra kimse yazmamış yaaaaaaaaaaaaaaa biz kocişle hesap kitap yaptık bi baktık evde bişeycik kalmamışşş hemen dedi kahvaltıya gidelim dışarı kahvaltıya gittik biraz dolaştık
sonra bizim semte gelince markete gittik valla kuru erzak ve deterjan aldık biryerden işte kıyma vs.vardı 126 ytl tuttu birde evimizin yanındaki marketten aldık 10 kilo teneke yağ 9 kilo ariel7 lt vernel aldık 86 iki panten şampuan 86 ytl tutmuşşş şimdiden 212 ytl oldu yawwww ama evde hiç deterjan erzak kalmamıştı....daha 5 kilo komili yada tarişin sızma zeytinyağını alacağız ve ramazan dolayısıylada eşim şarküteriye gidecek off nirden baksan 50 ytl yağada öle 50 ytl alsana 100 ytl 312ytl kızlarrr amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayat çok pahalııııııııı allah olmayanlara versinnn

canım çok şekerler baktım ben hepsi 10 puan maşallah mevlit takımına bayıldımmmmm HASTANE ÇIKIŞINI NERDEN ALDIN MARKASI NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

hepsi çok güzeller sen şanslısın gene ben herşeyimi kendim almak zorunda kaldım malesef benim 2.çocuk olduğundan anneme bişey demedim kendince bişeyler yapacakmış ama kız kardeşim evleniyor önümüzdeki pazar onların maddi imkanlarına balta vurmak istemediğimden alma dedim ona kayınvaldeler zaten yaşlı insanlar yapabilecekleri bişii yok fazla yapsalarda ancak takı olarak yapacaklar sanırım onlar rizeeee ben istanbulll uzak bacım burda sadece 1 görümcem var oda rizede 2 aydır bakalım o bişiii yapacakmııı gerçi herşeyimizi aldık ama bakalım işte eş dost doğumdan sonra bişiiler getirirse hediye babında o işte neyse yinede allah bizeee biz bebişlerimizeee böylesi daha zevkli tabşi cepte paran olunca kendi istediğini beğendiğini alıyorsun ben kabaca bir hesap yaptım karyolası oto koltuğu bebek arabası giyim kuşam her türlü ince detayı aldım 3 bin ytl gibi gitti yanii fazlasını bilemiyorum sanırım o civar göğüs pompasını braun ateş ölçerini tırnak bakım setine kadar herbi haltını aldım ama kızımın allaha şükürrr allah eşlerimize bol kazançlar verdsinki bizde rahat edelim bebeklerimizde

selam kızlarrrrrrr 2 gündür siteye giremedim sorun geneldi sanırım nasılsınız yeni hamiş haberi varmı dırım kız nerdesinnnn

evet cnm sitede genel bir sorun vardııı giremedik bizde ben buradayım kuşumtatilden geldimn evde tatiş yapıyom koca gidecek ya p.tesi mecburen bişey yapamıyorum evde

kuşum yaa teneke yeğmız heç kalmadı hazır eni özlemişş verdim gazıı çıktık aldık
o kadar fazla almamız kredi kartını bunun için ayırdığımızdan şimdi ben 10 kilo yağı allah bilir ne vakit bitircem ama kuru erzakdan 1 er kilo aldım valla kahvaltı yok içinde ama kalmamış işte evde valla koca 2 kere indi çıktı sonra birkez daha indi geri kalanı aldı bende aldım çıktık sonra o yerleştirdi ben çamaşırları astım topladık evi oturduk
ben uyumuşum çok midem bulanıyorbaşım ağrıyor adettim sökülmüyorya böle su gibi akıntı var sümük gibi olan akıntım kahve rengi içerde var bi gelişme ama gelen giden yokk
ben şimdi gidem bakemmm bebe kıyafetlerine

ne diyonuz yaaa ben bebeğe o kadar para harcıyacam yaaaa nasıl alacazzz offfffffffffffff
hiçroşşş babam ilaçlar için rapor almamızı sağlatacak ssk dan cnm eğer olursa ilaçları ssk ile alacazz doktorla bir konuşsun olur derse biz eczaneden önden alacaz başlayacaz raporu alıncada eczaneye verecezz

Hadi inşallah birsencim enazından ilaçtan faydalanırsınız bariii .bebeiş masrafına gelince mecburen bacım bebek gelcek diye cepteki parayı hep ona harcıyon olan herbi haltı alıyor olmayan ya kredi kartına taksit yapıyor yada az öz alıyor diyelim bende hem para harcadım hem karta taksit yaptımm allahın izni ile öderiz yavaş yavaş

bende onlara baktım ama pahalı geldi diye almadım 2.ellerde temiz bişii bulunurmu acep bilmem ama bulursun inşallah .

iyiyim canım nolsun sıcak bunalttı beni klimayı da açamıyom korkudan geçen gün açtımda tutulmuştu omuzlarım mahvoldum yawww .
kabızlığa gelince vitaminlerde yapıyor onu biraz sen aç karnına meyve yeme şekeri yükseltiyor ya ani olarak nolur nolmaz genede su iç bol boll işe yarıyor

kaşıntımda azaldı daha iyiceyim çok şükür ama arada öle bir kaşınıyorki kremde işe yaramıyor ama görüntü düzeldi çatlaklar fena sadece şimdilik

bu arada 2,5 kilo verdim ben şu şeker dieti yüzünden çok korkuyorum bebişim kilo almıyordur az almıştır diye 25 ağustos kontrolüm meraktan çatlicammm yawww

günaydın kızlar bütün gece sıcakdan uyuyamadım ben o kadar fena oldumki ne yapacağımı şaşırdım yaaa bi oturma odası bir yatak odası gittim gittim geldim sonra uyuyacaktım kocam kalmış o gittii
sonra yattım benim vantilatörü çalıştırdım ama tam daldımmm tlf çaldı kadının biri sucumu diyo ayyyyyyyyyyyyy didim yokkkk sucu mucu yaaa
zaten adet olcam agresifimm kızlar damla damla kan gelmiş sümük gibi kahve rengi akıntıda geliyor ama sökülmüyor yaaa yiyecem kafayıııı bugün burada pek olamayacam çünki kople evi temzileyecem
sonra kendimi biraz temizleycem geri kalanını kuaföre gideceğim sonra arkadaşıma gideceğim orada kalacağımmm..................haftaya c.tesi neşe ile cimbomluyu bize davet edecem bakimmm gelebileceklermiii bilemiyorum

annnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaa kızlarrr turkcel den bana mesaj geldi 6.yılımı doldurma şerefine bugün tüm türkcel lilerle bedava konuşabilirmişimmmm ayyyyy seviyom ben bu operatörüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…