bitanem seni cooook iyi anlıyorum yaaaaa
en azından elini geleni yapmalı sonra tevekkul etmeli di mi
ssk ıle olunca asılama kac paraya gelıyo kusum
bizim bebeklik klomen ve catlatma ignesi ile asılama yaptıırmıstı 1 lira bile odemedi
igneler para tutuyo sanırım yaaa
klomenle 3 asılama yapılsa ya :uhm:
bedava nasılsa bakarsın tutar
hem tutmasa bile tup bebe icin gerekli proseduru tamamlamıs olursun
hem tup bebe ssk dan olunca oyle 3-5bin lira isteyemezler
sadece igneleri oduyorsun
dimi dırımmmmm?:uhm:
aman yaaa didim ya erkek annelerine bişe olmuo diyehep uzulen fedakarlık yapan yıprana kız tarafıkötükedihüso
kusum fsh yuksek demek yumurta kalitesi ve rezervi azalıo demek
o kadar yuksek fsh ile nasıl olcakmıs
gecen burda birisi yazmıs okudum fsh 20kusurmus
15 altında olursa yapıyoruz demişler tup bebek merkezi geri cevirmiş yaa yapmamıslar sen dusun
ama kendiliginden 1 ay sonra düşmüş fsh ı ve kendisi hamile kalmıs
şimdi dogurdu bile
mucize bu olsa gerek
canım bana klomen işe yaramıyooooooo yumurta oluyo ama atmıyo yumurtalık yumurtayııııbzizim bura çok gelişmediği için özel yerler yok kısırlık için bebekliğin gitiiği yer mesela devlet hastanesi ama infertilite bölümü burda yokkkkkkk burda gidebilicemmm fakülte varrrrr fakültede feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii önce ön sıraya girmek için prof ün özel muayenesine gitmen gerkiyomuş birsürü şeyyyyyy canım ssk dan olunca tüp bebek sadece ilaç değillll yine para ödüyosun ialçla birlikteeeeeeeeee yani şuanda hiç bişe yapamammmmmm
dirim kusum fsh yuksek olunca hamile kalsan bile düşük yapma ihtimali yuksekmiş:1shok: once ilacla dusurulup oyle hamile kalınması lazımmış
ayy o kıza yuksek fsh ile tup bebe mi yapacaklarmıs
ozelde mi yaptırıo yoksa
para tuzagına düşmesin yazık yaaa
kız dırım niden o kadar seyi bir anda aldınız anacım
nasıl cıkardınız 6katı:1shok:kıyamam size:teselli:
hicranım nasılsın bidenem site berbattı yaa kimse giremedi
bu arada mesajın icin tesekkur ederim kusumŞeniz dışarda alısverişteydim cevap yazamadım sonra da kocişle konusunca kontorum kalmadı zaten:1rolleyes:
yeni aldıklarımı aralık annelerine ekledim kuşlarım
bakabülüüüsünüzzz:icecream:
saol kusum daha guzelleri sizin olsun
hastane cıkısını annem getirdi ben almadım 60ytlye almış bana biraz fazla geldi genelde 35-40civarı
şahsen ben olsam 60a almazdım:roflol:iyiki annem almış ne diyem pek begendim
bi sn markasına bakacam
twiddy 2920 miş modeli kuşum
şapkasına bayıldım özellikle:asigim:
bataniye de aynı pembe puanlı acmadım fotoda
selam kızlarrrrrrr 2 gündür siteye giremedim sorun geneldi sanırım nasılsınız yeni hamiş haberi varmı dırım kız nerdesinnnn
kuşum yaa teneke yeğmız heç kalmadı hazır eni özlemişş verdim gazıı çıktık aldıkkız dırım niden o kadar seyi bir anda aldınız anacım
nasıl cıkardınız 6katı:1shok:kıyamam size:teselli:
hicranım nasılsın bidenem site berbattı yaa kimse giremedi
bu arada mesajın icin tesekkur ederim kusumŞeniz dışarda alısverişteydim cevap yazamadım sonra da kocişle konusunca kontorum kalmadı zaten:1rolleyes:
yeni aldıklarımı aralık annelerine ekledim kuşlarım
bakabülüüüsünüzzz:icecream:
hepsi çok güzeller sen şanslısın gene ben herşeyimi kendim almak zorunda kaldım malesef benim 2.çocuk olduğundan anneme bişey demedim kendince bişeyler yapacakmış ama kız kardeşim evleniyor önümüzdeki pazar onların maddi imkanlarına balta vurmak istemediğimden alma dedim ona kayınvaldeler zaten yaşlı insanlar yapabilecekleri bişii yok fazla yapsalarda ancak takı olarak yapacaklar sanırım onlar rizeeee ben istanbulll uzak bacım burda sadece 1 görümcem var oda rizede 2 aydır bakalım o bişiii yapacakmııı gerçi herşeyimizi aldık ama bakalım işte eş dost doğumdan sonra bişiiler getirirse hediye babında o işte neyse yinede allah bizeee biz bebişlerimizeee böylesi daha zevkli tabşi cepte paran olunca kendi istediğini beğendiğini alıyorsun ben kabaca bir hesap yaptım karyolası oto koltuğu bebek arabası giyim kuşam her türlü ince detayı aldım 3 bin ytl gibi gitti yanii fazlasını bilemiyorum sanırım o civar göğüs pompasını braun ateş ölçerini tırnak bakım setine kadar herbi haltını aldım ama kızımın allaha şükürrr allah eşlerimize bol kazançlar verdsinki bizde rahat edelim bebeklerimizde
Hadi inşallah birsencim enazından ilaçtan faydalanırsınız bariii .bebeiş masrafına gelince mecburen bacım bebek gelcek diye cepteki parayı hep ona harcıyon olan herbi haltı alıyor olmayan ya kredi kartına taksit yapıyor yada az öz alıyor diyelim bende hem para harcadım hem karta taksit yaptımm allahın izni ile öderiz yavaş yavaşevet cnm sitede genel bir sorun vardııı giremedik bizde ben buradayım kuşumtatilden geldimn evde tatiş yapıyom koca gidecek ya p.tesi mecburen bişey yapamıyorum evde
kuşum yaa teneke yeğmız heç kalmadı hazır eni özlemişş verdim gazıı çıktık aldık
o kadar fazla almamız kredi kartını bunun için ayırdığımızdan şimdi ben 10 kilo yağı allah bilir ne vakit bitircem ama kuru erzakdan 1 er kilo aldım valla kahvaltı yok içinde ama kalmamış işte evde valla koca 2 kere indi çıktı sonra birkez daha indi geri kalanı aldı bende aldım çıktık sonra o yerleştirdi ben çamaşırları astım topladık evi oturduk
ben uyumuşum çok midem bulanıyorbaşım ağrıyor adettim sökülmüyorya böle su gibi akıntı var sümük gibi olan akıntım kahve rengi içerde var bi gelişme ama gelen giden yokk
ben şimdi gidem bakemmm bebe kıyafetlerine
ne diyonuz yaaa ben bebeğe o kadar para harcıyacam yaaaa nasıl alacazzz offfffffffffffff
hiçroşşş babam ilaçlar için rapor almamızı sağlatacak ssk dan cnm eğer olursa ilaçları ssk ile alacazz doktorla bir konuşsun olur derse biz eczaneden önden alacaz başlayacaz raporu alıncada eczaneye verecezz
gider canım giderrrr onceki sayfada yazdım belki okumussundur
bana gore daha hicbirsey almıs sayılmam ama 450gitti:sm_confused: biraz daha kıslık almam lazım 3-6 ay 6-9 ay hic almadım ohooo 1000i fazlasıyla gececek sadece kıyafetler..eee hani bakım setleri havlu banyo biberonlar ne bileyim ıvır zıvır esyalar...elektrikli aletler var sterilizator pompa hava nemlendirme telsiz ilk aklıma gelenler.park yatak da istiyorum nevresimler uyku setleri etti 2000
daha bebek odası alıncak arabası mama sandalyesi alıncak:uhm:hadi arabasını ve mama sandalyesini sonra da alabiliriz acil degil ama ikisi de fiyatlı seyler..
Allahtan odasını annem alacak.ama yine de ben halı dosetecem perde avize duvar kagıdı aksesuarlar filan yine de para gidecek
ve işin kotusu bunların hepsini eylul ekim kasım 3 ay var işte onumde.bu surede tamamlamam lazım
bir de su otomatik beşiklerde gozum var oldum olasıondan da istiyorum 350civarı...2.el temiz bulursam belki 2.el alırım nette bir sure kullanıp satan cok kişi oluyor...
bicok sey olmasa da olur ama insan ozenio işte beee
10 kere dogurmayacaz deilmi:lepi:
ben celdum ben:dance: nasilsin canim
kasıntın ne alemde azaldı sanırım deil mi
ben kabızlıktan ölecem yaa dun incir filan işe yaradı ama hala baya şiş hissediorum diye ac karnına 3 incir yedim suyu da ictim bekliom şimcik:roflol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?