hadi gozun aydin askum adet ol da basla su tedaviye
ayy cok heyecanliyim senin icinhihoyyyt
kusum dun canimiz cikti simdiden boyle yoruluyorm iyi yapmisim yani simdiden almaya baslamakla..evet baya bısey oldu ama daha kac kez gitmem lazim alinacak cok sey var daha..hep kislik aldik yazlik hicbirsey yok ee malum nisanda hava isinio 3-6 ay 6-9ay kıyafetler almam lazım
daha park yatak uyku seti portbebe seti bakım urunlerı banyosu havlu alt acma vs vs ıvır zıvır cok sey var
elektrıklı aletler varrr
hesapladım şimdiden aldıklarımız 450tutmus yaa:1shok:
bebiş eşyaları rahat 1500u gececek:sm_confused:
napalım Allah iyi gunlerde kullanmak nasip etsin de hallederiz deil mii:CüvCüv:
neyseki bebek odasını annem alacakhihoyyyt dun aldıklarımı da o odedi zaten
anam canım anammmsenağlama
park yatakla bebek arabasını da babaannesi alıverse super olur yaa
ama pek zannetmıorum
iyiym kusum ama cok yoruldum bir salaklık ettik cunku dün
uvey babamın kızı da hamile benden 1 ay kadar onde.annem ona park yatak aldı.nazillide asırı pahalıymıs ceşit de yok zaten tek yerde gormus.hazır bulmusken alayım dedi 1 canta bişe oluyor ya toplanınca
amaaaaanıınnnnnnnn o canta nasıl agır oldu sana anlatamamkötükedihüso depodan cıkardı adamlar almıos da diyemedik canımız cıktı onu buraya getirene kadar.ahmetin arkadasının işyerine bıraktık o gelirken getirdi adamcagızın canı cıkmıs yaa buraya cıkardı bir de onu 6kat.sinir oldum sinir
anneme dedimki netten alırdık kargoyla kapına gelirdi bu kadar rezillige bari bizim olsaydı dedim. göz dikme bunu ona aldım soyledim de şiimdi ayıp olur didiiisositososito bir de begenmezlerse soracam ona hesabınıgamyoncuiremsu
sabahın 7sinde de annem kaldırdı bizi ahmet o cantayı tekrardan servise kadar tasıdı annemi bindirdi geldi yazık yaaa
şimdi uyuyo kıyamam ona:teselli:
günaydın kızlar bende burdayım koçiş uyuyoken kızlara bi bakim dedim birsen burada çok sıcak
birsenim koçişine kavuşmuşsun canım benim
nuray kızzzzzz neler aldınızdaaaa 450 tuttu ama herşey için değerrrrrrrrrrrr
heheheee doğru kaynana soruğunda büyükleri de oda seçmek zorunda kalsınevet kuşum annem der zaten ana olcagına taş ol diyesenağlamakaydirigubbakcemile3
ama nedense bu erkek annelerine bişe olmuyor yaww:uhm:
kaynanam hastane cıkısını alacaktı bizde var demiş ahmet.o da nuray kafasına gore almasın haberleşelim eksik ne varsa onu alalım demiş
ama oyle kalkıp bebek arabası vs gbi buyuk bişe alcagını hic sanmıom zaten.ahmete dedm o alsın diye ben isteyemem para yok diye aglıyo dedikötükedihüso
ama gittigimizde sorcak o bana ne eksik diye ben de derim eksik cok da ayırabilcegin butceye gore soyleyim dicem:jeyyar:
yalnız kucuk amcamız bekar olan cok hevesli o baya kıyafet alacak orası kesinhihoyyyt dun dediki ben derine kıyafet alırken bana kızıyorlardı sen karısmazsın dimi bana bişey demezsin dedi
ben de ne istersen alabilirsin amcası didim:jeyyar:saol yengem benim dio hehehekaydirigubbakcemile3
bakalım lafla olmuo icraat gorelim
adetin gelir kusum baslamıs yavas yavas sokulmeye
ohhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun bacım benimki uyanırsa biliyosun bağlantımız kesilir :jeyyar:bu yüzden uyumasından memnunum bennnnnn
ayy kusm ne gusel dua etmişsin amin diyelim:Saruboceq:
ahh neşem benim yaa 1 senedir arpa boyu yol gidemedi yaaa iyi doktora catmıyo onlar bence.bak o asılama muhabbeti de bosa cıkmıstı.nesede sorun yok bastılar igneyi asılama olmadı eşine de duzgun teşhis koyup tedavi uygulamıolar yaa
valla ne diyeyim kocası haklı ikide birde başa kaktıktan sonra insan hicbirsey talep etmek istemez ama bu mesele de onemli yaaa
o kadar torun istiolar soyleyip duruyolar o zaman pammmmuk eller cebe kaydirigubbakcemile3
deilmüüü:jeyyar:
ayy canım ya insan heves edio ben daha bebek istemeye baslar baslamaz bebek kıyafetlerine esyalarına filan bakıodum netten cok hosuma gidiodu hatta dayanamayıp tulum almıstım
ama tabi almamak lazım ben cok beklemedim belki ama bana cok batmıştı aldıgım
hamile kalırsam hemen alırım diodum ama 5ay tuttum kendimi
bazen cok heves de iyi olmuyor cunku:a015:
kuşum hamamın girişi agda bolumu..klimalı ortam yaniiii
yoksa o sıcakta ve suyun icinde agda mı olur kıskaydirigubbakcemile3
teşekkürederim dua için canım duanı allamazmıyım ama doğrusunu söylemekse beni başkalarının söyledikleri yaralasada içimdeki istegi durduramamam bana daha çok zarar veriyooooooooooooo
birsen bu tüp bebek tedavisinde yine aynı iğnedenmi kullanıcaksınızzzzzzzzzzzzzzzzz
ne kadar kamıştı iğneden
benim kaynana iyi ama para konusunda çok sıkı cnm yaaaaa şimdi eşime ne verirse ötekilerede vermek zorunda eeee durum böel olunca vermek istemiyorevet kusum zaten bu işler kısmet işi yaa pek planlamakla olmuyo
kaynana da hayret yani
Allah Allah insan bi sorar yaa ciddennnnnn
şimdiye kadar korunmasaydınız olurdu diyodu di mi
belki de ondan şimdi naparsanız yapın dio olabilir miCADIARZU
yoksa senin kaynana iyiydi yaaa
şaşırdım şimcikfisfisfis
kusum sana niye tedavi yapmıolar yaaa ben anlamıom
fsh 15 altında olmadan tup bebe yapılmıomus
Allah korusun ya daha fazla artarsa:uhm:
kist mi gitmiyo olay ne ben anlayamıommmm yaaa
ssk ile yaptırabilirsin asılama tup bebe
neden yapılmıyoooooo:çok üzgünüm:
bebeğimin beni bu kadar bekleticeni bilmiyodum ve örüm şimdi sonra öremem dedimmmmm
bir iki parça bişe kaldıııııı onlara kıyamıyorum bi tanesiiiii kırmızı bir yelek biride civcivli yelekkkkkk onlar duruyoooo ama vermeyi düşünüyorum hiçbişe bırakmıcam sanırımmmm
canım annenede niye kızıyon ki oda seninin bebeğin için ördürmüş ben öyle şeylere takılmıyorum ama zaten annemde ördürmüyo şimdiden
ayyy kıyamam yaa yelek ordurmus demek
ama cogu kişi yapıo kusum insanın aklına mı gelir boyle seylerle karsılaşacagı:çok üzgünüm: ceyize bile örenler var
hatta benim annem de daha ben cocukken lizöz ordurmustukaydirigubbakcemile3 acar acar bakardım cok hosuma giderdi
pembe ve kurtcuk kurtcuk bişey..foto ceker koyarım cok zor bişe tıgla yapılıomus ve her kurtcuk icin 41 kez tıga ip doluyosun:1shok:
yani akıllı işi değül hahaha:roflol:
deme yaaaaaaaa senin kaynana pinti haaa
anneye borç olur mu hiç benim aklım buna ermiyo işte
benim kaynana da 50ytl borc verir onu geri alır yaaasositososito
dırım kaynananın baska torunu var mı
belki de ondan heves etmiyordur illa cocukları olsun diye:sm_confused:
evet canım haklısınnnnn kocam takmıyo pekkkk bende kendi yerimde sayıp duruyorum hatta geriye gidiyorum fsh yükseldiği içinnnnnnn canım bizim şimdi 2 tane kredimiz varrrrr bi tane daha çekmemiz imkansız ve etrafımızda isteyebilicemiz kimse yokkkkkkk canım yok aslında öyle düşünmüyo dememki bize nasip değil diyo bende mutsuzluğumu hem göstermiyorum hemde görmüyo sanırımmmmmmmmmm ama göstermemi gerek onun anlaması lazım benim fsh yükseliyo menepoza giricem ama anlamıyo bende bıraktım artık bu tedavisizlikten bazen sabki beni boğular gibi oluyorummmm nefesim daralıyo aklıma geldikçe ama yapabilcem hiçbişey yoksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?