Aysonu Kizlari 2008

ooooooooooo baya masraf olmuş heeeeeeeeee ne yapalım bide olacak mecbur alacan herbişeyini iyiki annen var ahhh analar işteeeeeeeee bizde olacaz ve görecezzzz
kaynan bakarsın alır kızzzzzzzzz niden öle diyonnnn bir çıtlat sen bakalım belki alurrrrr

aşkım bende sabırsızım valla başlasın biran önce kucuklarıma kavuşayım diyorum
eşim yarın sabha seyhate gidecek ben yarın evi temizleyecen bigüsel sonrada kuföre gidecem saçları kestircem boyatacam.......inş.yarın adettim başlar dün böle kahve rengi kahve rengi parça parça akıntı geldi ama gerisi yokkk inş. birden gelirrr
ooffffffffffff ya ist ne kadar sıcakmış şuan bayılcam evdeeeeeeeeeeee

gidip kocamu kaldırsam offfff kalkarmı yaaaaaaaaacepppp kaçta yattı bilmiyom ben kanepede sızdım kaldımmm

ooooooooooooo annende iki kız hamiş heeeeeeee ohhh annen çifte torun sevinci yaşayacak .............inş. benim annemde yaşar yarabbim benim gibi bekleyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı ahlaklı eli ayağı düzgün bir evlat nasip et
biz kullarını doktor doktor dolaştırma kimselere muhtaç bırakma kötü insanların şerlerinden sözlerinden uzak tut...........bu duamı anladınız sizkaydirigubbakcemile

kızlar dün neşe aradı ben yoldayken evdeki neti biri ile ortak almışlar 4 ay bunlar para vermiş ama komşusu yatırmamış şimdide köydeymiş komşusu bişey yapamıyolarmış kk ya giremiyorum ya dedi............kocası nihayet doktora gitmiş varikosel yokmuş kristalleşme varmış ama doktr demiş öle bile olsa şimdiye kadar olması lazımdı demiş ve araştırcaz demiş ..........ama test yapmamışlarÇok üzgünüm çoookbu ürologlara sinir oluyorum yaa kardeşim birde yıkamalı test yapım kadındoğumcuya gerekli olan yıkamalı saf spremm ama salak bunlar ben çözdüm olayı onlar çözemedi..neyse araştırcaklarmış ve sonuca göre aşılama yada tüp bebek dencekmişmirmirmirmir
birde şuan kocasının tedavisini kaynanası ve körümcesi karşılıyormuş
kaynana neşeye demiş tedavi olun neşede demiş oğlun olmuyor
demiş neden neşede paramız yok demiş işte sen söle ben verecem parayı gitsin olsun:1shok:
neşede ben diyemem kendin de demiş neyse kaynana açmış tlf :1closedeyes:tabi kkocası kabul etmemiş bir yapıp bin söledikleri için neyse anası ağlayınca tmm demiş ve başlamışşş.............
bende geçen aşıladan kalma puregonlar var doktr sakın atma dedi bana enjektörle bir şişeye doldururuz dedi...ben kalan bütün puregonları neşeye verecğim aşılama isterse doktor.....belki 2-3 doz çıkar...tabi bu tedavimden kalırsada veririm

günaydın cnm nasılsın burası sabah sabah kocası uyuyanlar kulübü oldu benimkide nurayınkide uyuyormirmirmirmirnaniknanik

kız nuray bu sıcakda hamamamı gittiniz allah korusun bacım hamiş karusun ne işin var hamamamda yawwwww benimde bacağımda üç beş tüy çıkmışşş deyom evde alam göbeğimide alam
bikini bölgesi için gideceğim adetten önce alınsın takip için temiz olayım birde toplamadan önce aldırırım tertemiz olur bayadır ağda yaptırdım son anda doktora gittiğim için 2 kere jiletle aldım şimdi ağda yaptırcam ...............

heheheee doğru kaynana soruğunda büyükleri de oda seçmek zorunda kalsın
amcası alırr oda iyiii amca çok meraklı baksana yazık ona alsın kızzzz
benim olsa 6- ay nasıl dayanıp bekleyecemm
eşim annesine durumu sölemiş kaynanam hakkınızda hayırlısı olsun demişşşşşşş ayyyyyyyy heçççç sormuyor paranız varmı diyeeeeeee
ama benim kuzularım kısmeti ile gelecek bankadan nasıl kredi çekecez nasıl ödeyecez dedim dert ettim patronu verdiii ..........ben aşılama olacak dedim mikro oldu ramazanda tedavi olmayacam dedim ramazanda tedavi olacakkk hiçbişey umduğum gibi gitmedi vardır bir hayırrrrrrrkaydirigubbakcemile2

ohhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun bacım benimki uyanırsa biliyosun bağlantımız kesilir :jeyyar:bu yüzden uyumasından memnunum bennnnnn

aman uyusun bacımmm bırakkkk heee biraz önce sana kızacaktım dur şimdi furam:mymeka:klava:niden sen daha fol yok yumurta yokken bebek şeyleri yapıyon kendi kendini acıtıyon yaa benim annemde 3 sene önce ip almış yelek ördürmüş geçen orada çamaşır çekmecemde buldum bi bağırdım sen delümüsün diye benim çocuğum olmuyor sen yelek vs.ördürmüşsün diye oda valla billa 3 sene önce yaptırdım anannen iyiydi oyalansın diye dedi hemde ikitane biri beyaz biri yeşil bana diyoki bak renkler ortada ama ikitane var dimek ikitane olacak diyo hahaha:sm_cool:dedim hakkatten sen 46sın annem bakırköyde yattıya 46 diyolar lülülülülülü

evet cnm haklısnnnnn valla benim kaynana öle pek hevesli değill heleki parasına çok zor kıyarrrrrrrr annem bazen der iki bileziğim olsaydı verseydim rahat olurdum der
bende dedim kaynanaya 7-8 cumhuriyet altın borcumuz var ama heç vermeyin demiyo dedim .........hrmide şahsı altınları istese çocuklarından hebersiz verir ama vermezzzzzz paranın kurusunu bile hesaplar bizimkiii

heeeeeeeeeeee anlaıdm ben onu ne bilem hamama heç gitmedim ağdayıda orada yapılıyor sandım yawww:uhm:

teşekkürederim dua için canım duanı allamazmıyım ama doğrusunu söylemekse beni başkalarının söyledikleri yaralasada içimdeki istegi durduramamam bana daha çok zarar veriyooooooooooooo

farkındayım cnm ama kendini böle yıpratma yaaaaa ahhh bir yerden bir para gelsede yapsanız tüp bebek yanlız senin koca bu duruma senin kadar takmıyor ondan sen bir adımdan öte gidemedim yaaaaaa :mymeka:senin kocada takılsa ne yapar ne eder bulurdu bir hal çağre bak benimki hayatta bu tedaviyi yapamaz deidm kredi var başka kredi çekmez dedim üstelik ben çalışmıyorken dedim adam bana geldi hemen yapacaz dedi:1shok:hem şaşırdım hem sersem oldummm......ama sonucuda böel olacamm:CüvCüv:
aksam yimek yapmış dedim ben yatarak hamişlik geçrisem sen yimek yaparsın hee dedim lezzetliydi yimekde yaparım tabi dedi haftalıkda kadın tuturız evi temizler dedii
yani adam herkoşulu sıkıntıyı göze alıyor bu yolda yanlız kalmak yürümek dahada zor fakeceğim......senin kocan kendinde sorun yok diye ohhhhh yan gelip yatıyormu acepp:uhm:karısının mutsuzluğunu ya görmüyor yada sen göstermiyon:uhm:

birsen bu tüp bebek tedavisinde yine aynı iğnedenmi kullanıcaksınızzzzzzzzzzzzzzzzz
ne kadar kamıştı iğneden

cnmmm kalan iğnelerden bişey çıkmaz bu iğnelere direk 300 dozla başlanıyormuş yani daha fazla olacak o yüzden onalrı kullanmayacam ama çatlatma iğnelerim duruyor onalrı kullanacağım .........

benim kaynana iyi ama para konusunda çok sıkı cnm yaaaaa şimdi eşime ne verirse ötekilerede vermek zorunda eeee durum böel olunca vermek istemiyor
yada borç veriyor bende sinir oluyorum dolar veriyor borçç istemem yaaaaaa
patrona ödeyecez işteeeee

evet yaaaaaa niden doğru düzgün bir tedavi yapmıyor ssk nının tüp bebek bölümü yokmu ya

anlıyorum ama canımmm yapma ördüklerinide verme yaaaaaaaa kalsınnnn el emeğinnnn senin onlarrrrrrr.

ahhh annen ne kadar düşünceliymişşşş hakkattende delü işi benimki hamiş kalsam herşey yapar varını yoğunu koyar biliyom ben ama kaynana el gibi izler para gitmesin
ya bana dokunmayan yılan misali
küçük paraları almaz ama büyük paraları alurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dırım kaynananın baska torunu var mı
belki de ondan heves etmiyordur illa cocukları olsun diye:sm_confused:

var tabiiiiiiii 3 tane ama benim kaynananın hep oğlu var bacım kıızı olmayan bilemz bu sıkıntıları kaynanam yoksun o yüzdne böle duygulardan ötekilerede yabancı gibi 1 çeyrek altın taktı bizede öle yapacak aman iyi olsunda istemiyom parasını pulunuu

çağresizlik kadar kötü bişey yokkkkkkkkkkk ama sana dedim daha öncede tüp bebekde kız 32 yaşıdna fsh çok yüksekkk doktr mikro yapacakk sende merak etme o şimdiye kadar girmediyse menepoza sen heç girmezsin krediler ne vakit bitiyor bacımmm

valla nuray kuşum kaynanam der gelin borç vereyim ama onun parası dolar cnm türk parası koymuyor durum böle olunca bende korkuyorum dolar bu yaa çıkar iner ben nasıl öderim hisseli para abilerinde hakkı var anneye bişey olsa abiler ister belkimm evi alırken aldık borç bütün borçları kapadım sonra kredi ile adlık doları şimdi kredisini ödüyoz düşün 600 dolar daha kaldı yani onuda yapacaz verecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…