Aysonu Kizlari 2008

sorma gülüm yaaaa
malları yerleştiriyoruz işte
çalıştırıyor bu adam beni
sen ne dedin yaaa
kasım annesi mi
damarıma bastın
benim yüreğim kaldırmıyor o sayfaya girmeye
orda başlarda bir kaç arkadaşım vardı mesela süar diye bi arkadaş vardı
benim doğum da 16 kasım olucakdı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada meleğinin hareketlerini hissetmeye başlamışsın
çok güzel bitanem
çok heyecenlanmışsındır
süper olmalı yaa içinde senin ve eşinin canından kanından bi can taşıyor olmak
ikinizin karışımı bir şey düşünsene
2 candan tek bi can
bizler için dua et olur mu nuraycım yaaa

yok aslında düzene girip girmediğini bilmiyorum yani
tama geçen ay 30.günde adet oldum ama dr bana kist için farlutal vermişti yaa eeee o da adet düzenleyici sonuçta
artık bu ay bakıcaz bakalım bu ay ilaç milaç yok
ve galiba da erken yumurtladım
aslında ben bu ay şüphelenmiyor değilim hani yani

inş.yaa
bana kısma ama b i şey diyecem
yumurtlamamış olsam 14.günde ısım 36.7 çıkarmıydı
yani yumurtlamış ve yumurtam çatlamış mı oluyor şimdi
yani yeni bi kistten korkuyorum da

yok ertesi günlerde ölçmedim ama bu sabah aklıma geldi ve ölçtüm yine 36.7 çıktı
bugün de 20.gün canım
aman ne bileyim bekleyip görücez artık bu ay önemli değil de inş.kist gitmiştir de ciddi ciddi çalışmalara başlayabilirim umarım

ben geldimmm kızlar denize indim negatif elektiriğimi attum kocama gabriss yaptımmmm
duşumu aldım

gelin gitti buradakiler beğenmedi kardeşin daha güsel kıza layık dediler bizde öle diyorz dedik ama bu aile kzııymışş gardaşım öle der

selam kızlarr ben geldim hava felket sıcak yinee bugün dışardaydım gene kıza okul bakıyoruzzz hala kaydedemedik bir yere düz liseye yazdırmaya karar verdik bizim eve yakın bir lise var evrakları hazırlayıp pazartesi yazdıracağız nasip olursa hayırlısıyla okur inşallah eee siz ne yaptınız ben okul aradım ordan kızkardeşime gittimm küçük kız kardeşim haftaya pazar evleniyor acayip trafik var ailede alışverişş gelen gide derken hiç bir şeye fırsat bulamıyoruz sizide ihmal ediyorum ama idare edersiniz beni birazz

ohhhhhhhhhhhhhhhh keyfine bak bacum gez dolaş stres at dinlen ama birazda yorma kendünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ben de burdayım
ama ara ara gelebilecem
kalbim burda da bedenim ve beynim full tıme çalışıyor kıslarr
kimseye yok gerçi
ben kendi kendime konuşuyorum di mi

maşallah maşalllah bu ne enerji minnoşum yaaa
bugün pek bi marifetlisin kızına örnek oluyorsun valla
akşam da sünnet ha ne güzel aman çok oynama sakın

merhaba kızlarrr ben evime geldim ve nihayet siteyede girebildim şuan başım ağrıyo yarın yada p.tesi adet olacka gibiyim çünki kahve rengi akıntı geliyorrr
istanbul çok sıcak duştan çıktım şimdi yaa yorgunumda yolda öle tın tınn geldilerrrrrrr neyse evim evim güselll evimm

nurayım kızına dünyaları aldın annen yapmış hadi güle güle kullansın bebişinnn zilli zarifenn

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimseler yok benim kocada uyuyorrrrrrrr bende bakem dedimmm

özledim kk yı ama istanbul çokkkkkkkk sıkcak yaaaaaaaa

ben varim kusumm yeni geldim daha sen de burdaymissin:dance:
kkya girilmiodu 2 gundr berbatti duzelmis herhalde cok sukur

hoşgeldin kuşum evet girilmiyordu cnm yaaa
benimde koca uyuyorrrrrrr ben bakem dedim başka sayfalara takılıyorken
çıkayım dedim geldim gebeliğe baktım sen buradasın nasılınnnn bakemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…