Aysonu Kizlari 2008

cnm şarjı bitti pc inş.bu yazı çıkar

güzell bayanlarr ben geldimm tabi gecenin bu saatindemi diyeceksiniz uyku kaçtı nöbetteyim akşam eşim net gelmiş dedi ayarlarını yaptı tabi ben pc başına geçemedim. tekrar sizlere kavuştumm çok özledimmm sizlerii. herkese tatlı rüyalarrr.

günaydın kızlarrrrr herkes uyuyor taiii ben gene ayaktayımmm baykuşları oynuyommm yaw hem yemekten hem uykudan muzadribim taiiiki çocuk kilo almazz karnımda mahvoldu garibim oda benle gece boyu kıpırdanıp duruyorrr

günaydın kızlarrrrr herkes uyuyor taiii ben gene ayaktayımmm baykuşları oynuyommm yaw hem yemekten hem uykudan muzadribim taiiiki çocuk kilo almazz karnımda mahvoldu garibim oda benle gece boyu kıpırdanıp duruyorrr

günaydın cnm kıyamam size yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim ama kimse yok daha bari bende biraz kaçim gelirimmmmm
hala uykuluyum
günaydınnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn

inatsın heeeeeeeeee bende öleyim keçi diyo bizimki bana

yerim sizii yaaaaaa uykusuz günler heeeeeeee kısmet olurda hamiş kalırsam kış ayında geçecekkkk iyi olur benim için heraldee

selam kusum geldin mi işyerine:teselli:
evet kısın hamilelik daha kolay geciomus
neyseki benim de son aylarım en azor zamanlar ekim kasım aralıga denk gelecek ona da sukur

evet cnm geldim çalışıyorum işler çok yığılmış doğal olarak patron melek gibi
dün baklava aldırtmışş hayırdır dedim senin için aldırttım diye dalga geçiyooo
dedim kırmızı halım yokkkk

inş.. hamiş kalırımda kışınnnn battaniye altında geçiririm

Yaaaaaaaaaaa iğnemi çok zor yaptim inş. Doğru oldu enjektör kullanmadim şimdiye kadar offf yaaaaaaa önce şiringaya hava çekmek gerekiyormuşşş
ben tabi bilmediğimden direk iğneyi soktum ilaci alamadim olmayinca iğneyi çikarinca tabiiiii ilaçlar siçradiii sonra yiğenimi aradim nasil yapacam dedim völe böle dedi offfffffff yaaaaaaaa göbişime çok zor soktummm ilacida tam aldimi bilmem

yalnış anlama ama dayanamıyorum ben senin bu anlattıklarına
içim gidiyor benim yaaa
NELER YAŞIYORSUN SEN YAA
zor çok zor inş.sonunda mükafatını alıcaksın gülüm yaa
o ilk iğneni vuruluşunu hatırlıyorum da aman yarabbim
bu iğneyi de her gün mü yapıcaksın

bu arada hepinize kocaman günaydınlar
ay sonu güzelleri

ben dün akşam saat 10.30 itibariyle adet oldum
çok şükür yine yeni yeniden 26.günde oldum ama ısım şaşırttı beni
bugün de 36.5 çıktı heralde sıcaklardan böyle oluyor pek anlamadım ama
neyse önemli olna ilaçsız yine 26.günde adet olabilmem
cuma akşamı dr a gidicem bakalım kist gitmiş mi

yanliş anlarmiyim cnm yaaaaaaaaaaa bu seferde ter döktüm öteki kalemdi bu şiringaa daha zor olduuuu yaaaaaaaaaaaaaa offffffff
evet cnm hergün olacak takiii yumoşlarrrrrr istenen boyuta gelinceye kadarrrrrrrrr

hadi gözün aydin cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

annemde gelecek cnm c.tesi günüüü

sabahdan doktorda olacağimmmmmmmmmmm yarinnnn size kurabiyler yapacammmmmm

kusum ,insallah bu cektiklerine deger yaaaa:Saruboceq:
daha once gobekten yapmamıs mıydın bu farklı mı canım

inş.cnm yaaaaaaaaa diğeride göbişdendi ama kalem iğneydi ilaç içinde oluyordu
bu enjektör enjektöre çekerken zorlandım yok hava kalıyor yok şöle bölee ayyyyy yaaaaaaaa stresten ishal oldummmm yaaaaaaaa hemen vücut tepki verdiiiiiiiii

yaa sen böle dedikce ben kahroluyorummmm hemen adres yaz bana yapıpı yollayacam sanaaaaaaaaaaaaaaaaa

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim nuraycım ve birsencim
kurabiyeler için ayrıca mersü canım benim
senin için cuma akşamı gidicem dr a yoksa c.tesi gidicektim ama benim dr c.tesi 4 den sonra geliyor geç kalırım olmasss
sakın bak fazla bi şey yapma bitanem c.tesi için
artı bende netten makarna böreği yapmıştım çok güzel oluyor

kızlar ya bu ne böyle kurabiyeler makarnalar.. ama olmaz ki... şaka şaka

hiç canım bişey çekmiyo zaten. ne biçim hamileyim ben ya. bi eşime ayyy canım şunu çekti alsana bile diyemiyorum. çekmiyooo.. numara mı yapsam napsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…