Aysonu Kizlari 2008

balıcam valla vucuduma bitanem yaaa
5 aydır bi arpa boyu yol alamadım
bi de kürtajdan sonra hemen kalınıyor hamile kalabildiğini de biliyorsun rahat ol diyorlardı ama hani nerde gerçi ben acele ediyorum yaa hele bi 30.gün olsun bakalım
30.gün pazara geliyor eğer adet olmazsam p.tesi dr a gidicem artı adet olursam da 3.günü gidicem zaten aslında çok sorun değil de ben 26.gün adet olucam diye kendimi şartlandırdım ya dün ondan böyle panikledim ben

CNM biliyorum çok zor beklemek ama başka şansımız varmı

kendini şartlandırma tatlımm normalde 28 günde bir adet makbul ve 35 güne kadar yolu varr

şekerlerrr merhabalarrr ben yine nete geldimm:)) ama çok kalamıyacagım dün biraz yorgundum üstüne birde nette fazlamı oturdum ne sancım tuttu eve gidip hemn yattm. umarım herkes iyidir.hepinizi çok öpüyorum.

kızlar benimmmmm rubella kizamikçik bende pozitif çıkmış değerim 66 çıkmış bu iyi bişey değil dimi yaa
mira sen biliyonmu bunu doktor bana bişey demedi ama

bende kalkıyım
bulaşık makinası boşalıcak
çamaşır toplanıcak
akşam gezmeye gidicem kek yapılacak
ve pazara gidilecek
popomu kaldırıyım koltuktan
baaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hıcranım masallah ona ya masallah:sm_cool:
kac kılo olmus canım bebişimiz
bir de 4d ye girince normal her zamanki olcumler yapılıyor mu organları inceleniyor mu nasıl oluyooo

evet canım 150 ytl verdim normal muayene gibi kilo boy söylendiii tüm organlar el ayaklar kalp atışları kan akışı vss 30 dk kadar incelendii hem hareketlerini seyrettik hem cd ye kayıt ettik video ve resim olarakk ama kızım 2,400 olmuş ancak oda benim gibi son 15 günde kilo alamamış ben veriyorum kiloyu şua ara ya şeker dieti yüzünden kızım 15 günde 200 gr alabilmiş ancakkk normalde önceki gelişmesine göre 2.500 almış olmalıydı en azz ..
bu arada boyumuz 47 cm

kurban olurum ben ona yarabbim
allahın gücüne bak yarabbim yaa
sen nelere kadirsin eyy kurban olduğum yaaa
40.000 kere maşallah hicranım
allah nazarlardan korusun yavru meleği
kızz yeminle ben sana benzettim ama psikolojikde olabilir tabi

canım benim yaa ağzından bal damlıyor ama nerde ben de o doğurganlık
10.gün beraber olmuştuk ama inan bana ayaküstü bitanem sonra o ist gelmişti yazlıktaydık işte 14.gün yumurtlama zamanım sandım ısımı ölçtüm ama 36.7 idi yani erken yumurtlamışım bu ay kaçtı demiştim işte bugün 26.gün ve yine 36.7 ama yok be gülüm nerde o mucize gelip beni bulucak dur beklicem artık yapıcak başka bir şey yok
pazar günü 30.gün pazara kadar adet olmazsam ve ısım düşmezse sabah ilk idrarla test yaparım ayyy yine 9 mart pazar sabahı saat 7 de banyonun ortasında test yapmıştım tarih tekerrür eder mi acep yaaa
ama hiç belirti de yok be anam az çok öncekinde olmuştu

canımsın nurayım yaaa
keşeke ahh keşke
ben çıkmak zorundayım
öpüyorum ikinizi de
yarın görüşürüz güzel anne adaylarım benim
iyi bakın melek kızlarınıza

allah iyiliğini versin bebişi daha ilk oluşumunda sigara ile tanıştırmışın desene e peki nasıl bırakmak kolay oldumu sigarayı ben tiksindim zaten bırakmıştım 5 ay öncesinde birde alerjik astım var bende kokusu bile beni fenalaştırmaya yetiyordu ama şuan öle değilim mesela var ama eskisi gibi fazla tiksinçlik yok inşallah doğumdan sonra gene başlamam

merhaba arkadaşlarrr ben ancak girebildim annem pc izin vermedi onla oturup sohbet edecekmişimmm

neyse geldim şimdi yarında işde olacağımmm çok giremem biraz karışmış oralarrdaaaaaa
toplayımm dedimmm...miram açıklaman için teşekkür ederim kuşummmm

hiçroşummmmmmmmm allahhhhhhhh nazarlardan saklasın sultanını cnmmm o yaaaaa senin gibiii

kızlar arzu ile konuştum 1 hafta olmuşş doğum yapalı yaaa bebeğim küçük diyooo ama iyilermiş herkes aramış konuşmadım dedim arayacam herkesş dedi....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naporsunnnnnnnnnnnuzzzzzzzzzz fakeee kuşum bende kardeşim gelene kadar buradayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…