Aysonu Kizlari 2008

dırım kusum margarınım cok az kalmıs inemem sımdı sıcakta
sıvı yag kullanılan bir tarifin var mı:dance:

kk ya giremedim biran için yawwww nurişim hep margarinli kurabiye tarüfleriiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaa

bombomummm kuşummm bende sabahdan gideceiğim doktora ama sabaha 6 da kalkıp böğrek açacam ayrın temizlik vs yapacammmm

canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yakınızda olsak yapar getiririz ne demek yaaaaaaaa

cok kıskandım siziiiiiiiiiiiibenneyaptımkikaydirigubbakcemile
napalım bız de burda netimizle oyalanuruk her zamanki gibigamyoncuiremsu

kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

sibelcim canım benim hoş geldin yawrus
yaa maşallah sizin melekleriniz ne çabuk büyüyor yaa
kızz daha dün gibi hamile haberini verişin bak 4.kutucukda şimdi
eyy maşallah valla size de bebeklerinize de

sibelcim canım benim hoş geldin yawrus
yaa maşallah sizin melekleriniz ne çabuk büyüyor yaa
kızz daha dün gibi hamile haberini verişin bak 4.kutucukda şimdi
eyy maşallah valla size de bebeklerinize de

sağol bitanem. ama bana hiç çabuk gelmiyo nedense.. 3 hafta sonra kontrol var.. ona kitlendim. onu sayıyorum.

rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin inşallah kızlar. beklemek daha bi güzel heyecan ama size söliiim. tadını çıkarın.kaydirigubbakcemile2

aslında haklısın siibelcim o tarafa terfi edince daha da bi endişeli bekleyiş oluyor aşırı zor günler geçirdim ne yalan söyliyim ama benim ki problemliydim tabi
ama bu heyecanda güzel valla ama işte uzadıkça sende geriliyorsun be sibelcim bu sefer de kurmaya başlıyorsun

evettttt o da gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bengeldim geçmişi okudum heran kaçabilirim koçiş gelir birazdan canım sabah yazdım sonra bizim ailevi sorunumuz vardıya işte onun yüzünden evden hemen çıktım sonrada işte yeni geldimmmmmmmmmmmm

üleynnnnnnnnnnnnnnnnn heryanınnnnnnnnnn sorunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah peygamber sabrı versinnnnnnnnnn

bende kocişe sataşıyorummmmmmmm bana heç msj atmıyon diyeeeeeeeee

ben sevmiyom diyoo arıyom deyooooooooooo yok dedi:dilcikar:ben msj isteyomm dedimmmm tlf tuşları silik dedii yeni telefon alacammmmmmm ona görürrÇok üzgünüm çoookklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…