günaydın
asli canım ne güzel sonuna yaklaşdın ne mutlu sana canım:)) normal doğummu istiyorsun eğer öyleyse allahım sen tez avazda kurtarsın hemencecik bebişini kucakla:)
bende dün dr gittim..aslında kızlar bi bayanın sorunu yoksa 2 ay olmadan dr gitmesi saçma gibi geldi bana...benım mesela gitmem lazımdı gutr ilacımın değişmesi lazım.. kadınların çoğu 3. ayda geliyorlar dr:))
neyse ben gittim kan idrar ultroson yazdı dr üstten bakalım daha çok küçükdür dedi ve dediği gibide çıkdı 1 ay var yok dedi 8,3 mm re dedi ..ben sordum kalbi atıyuormu dedim dr daha çok küçük kalp atışı olmaz dedi ..ama bende gördüm ufacık mantarım benım:)))) idrar kn verdim geldim yarın öğlen çıkacak sonuçları..bekliyorum...ama kızlar dün çok kalbim çarptı yaa çok heycan yaptım off inşallah hastaneye gittiğimde bidaha böyle bişi olmaz heycan yapıyorum kendime galibaa:))
bu arada ultrosonla yumurtlama günümle aynı:)))doğru ateş ölçümü yapmışım:))) adet tarihim baya geride kalıyor..yani adet tarihim 12 temmuz yumurtlama günüm 2 ağustos...tam tamın bebekle aynı yumurtlama günüm...şimdi nasıl olacak bilmiyorum yarın dr nediyecek tahlillerle gidince ...
birde kızlar göğüslerim acımaya başladı bu ne zaman geçecekkkkk???
sabahları uyandığımda kendimi çok berbat hisediyorum buda normal sanırım değilmi??
birde 2-3 gündür yemek yemek istemiyorum çünkü acı acıı geliyor bu heralde en doğal olanı değilmi kızlar...
kızlar size bişi dieyimi anne olmak gerçekden çok zormuşşşşşşşşş....ah annem ahh..
bu dokuz ay bunları hisederek geçireceksem çok zorr..neyse ben şimdi kendime bişiler hazılradım sonrada uzanacam çok kötü gibiyim kamyon geçmiş gibi sanki off off...öptüm sizlerii..
kızlarrrrrrrrrr kimseler yokkkk
hadi uyanınnnnnnnnnnnnnnn bombom görümcesini doktora götürecek
nurayyyyyyyy kuşummmmmmmmm hani çişinnn gelürdüüüüüüü bu sabah gelemdimii??????
neşeeeeeeeeeee kalk kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
fakeemmmmmmm nirdeeeeeeeeee acep yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oda erkenci oluyordu
tatoşşşşşşşş misafir ağırlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bernoşum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hiçroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nirdesin bacımmmmmmmmmmm
hamişler uykuya yenik düştüler sanırımmmmmmmmmm
bebeklik canım günaydınn hoşgeldinn daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama ben tekrar söylemek istedim tatlımm hayırlı olsunn allahım hayırlısı ile saglıcakla kucagına almak nasip etsin güzelim. şimdilik benim normal dogum görünüyor ama bakalım hayırlısı bizim için neyse o olacak.
şuan sende olan şeylerin hepsi normal canım gögüs agrıları ilk 3 ay fazla oluyor sonra duruluyor sonrasında tekrar başlıyor çünkü sütler dolmaya başlıyor. sürekli uyumak isteyeceksinn,miden kötü olacak hiçbirşey yemek yemek istemeyeceksin hiçbirşeyin tadını alamayacaksın ama hepsi geçici güzel şeyler biliyorsun bebişin iyi ve saglıklı demek çünkü canımm. ilk 3 ay ve son 3 ay en zor dönem ortadaki 3 aylık dönem en rahat dönemm.
günaydın kızlar aslıcığım ,bebkciğimmm
ben bu sabah işe gideceiğim için erken kalktım ama geç gelecekmiş patron almaya
bende kk mı okuyam dedim.....aslıcığım seni çok iyi anlıyorum kuşum kimsenin olmaması konusunda
bu arada iyide etmişsin kaynana tarafına cnm ...üzme yorma kendini cnm lütfen bugünde git dokotruna
bakalım paşamız nasıılmış ilk bebeğimiz dünyaya geldi...ikinici bebek senin paşan olacak erkekkler hüküm kuracak kk ya hahahaaa.........
bebeklik cnm inş.sonuçların iyi çıkar cnmm................
birde o yazdığın sıkıntılar varyaaaaaaaaaaa dikkatini çekerimmmmmmm her ay nasıl takip ederdin
bırakda şimdiii doya doyaa çekk ....şikayet etmeeeeeeeeeeeeee kafanı kırarımmm
olacak onlar geçecekkk herşeyy sonra sende aslı gibi arzu gibi pırtlatmış olacaksınn........
herkesin hakkında hayırlısını versin rabbim..........
bu arada bu sabah mide ağrısı ile kalktım anlmadım nedenn...........artık yumoşlarım baskı yapıyor sanırım kaısklarım ağrıyooo böle resmen orada bişey varmış gibi özellikle sol kasığım atıyor gibi geliyor bana hahahaaaaaaaaaaaa
inş... kuşum o gelsindeee biz herşeye rağzıyız yaaaayumoşların ağrısı biraz daha sürecek canım allahın izni ile birkaç gün sonrada bebeğinin varlığı bazı sıkıntılar yaşatacak sana ama bunlar güzel sıkıntılar olsunda bebişler gelsinnn:CüvCüv:
burdayım canım burdayım erken kalktım uyuyamadım dün gece yine sıcaktan ama yorgunum da yatakta döndüm balkonda oturdum pc ye gelemedim ancak şimdi bakiim dedim
ben gidip biraz uzanayım klimayı açmıştım oda serinlesin diye kapatıp uzanayım azcık yawww
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim. hepiniz çok iyisinizdir inşallah canlarım. kk da değildim ama dualarım hep sizlerleydi hemde isim isim ettim hep. inşallah Mevlam yüzümüzü güldürecek hepimizin.
geldum geldummmm
cisim gelmez mi hic dirim ayipsin:roflol: 7.30da kalktim ama 8bcga kadar uyudum tekrar zaten 2de yattim az uyudum
kahvaltu ettim gldm ama herkes kacmissss
bebeklik dur daha yeni basladikhihoyyyt
sultan nerdesin sen yaaaa tamamen unuttun sandim artik
dirimim inşallah tedavin başarılı olur ve bu ay sendende hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bi mesaj alırız. ben zaten biliyorum ama yinede dua etmek iyidir diye düşündüm. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
sultan cok ozlettin kendini yaaa:mymeka:insan arada bir girer iki mesaj yazip kacar aaaaklava:
evt canim coksukur yarin tam 22 haftalik olcaszaman su gibi akiyor yaa gercekten:1shok:
sende bir gelisme yok mu tedavi filan oluo musun durumlar nedir
hicrosum yarin gobek fotosu koyma gunu sırnaşık şey
aslında burdaki hali kadar.o zaman alttan cektigim icin buyuk cıkmıs
cekilince buraya da koyarim heheh
aslı cok iyi etmişsin kusum altta kalma soyle rahatla ohhh
cok ayıp ettiler boyle zamanda sizi yalnız bırakmakla
kendileri anlamıyrlarsa hatalarını
o zaman yuzlerine vurmak lazım:jeyyar:
dırım bana dadlu cadu didi:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
iğneleirmi oldum geldimmm yarına kaç mm olacak bakalımmmmmmmmmmm en büyüğüü 12 mm di 14 mm olmuştur inş.......
Allahım sana bakabileceğin kadar çocuk versin. Ama bence ikiz olsun. biri kız biri erkek. Allahım mutluluğunu tamamlayacak tatlı bebişler versin
ooo kusum masalah baya buyumus adetın kacıncı gunuydu gun
ya da ıgnelerın kacıncı gunu:uhm:
13 14 olur yarına kadar bence
oo canım 14 15.gunlere kadar baya buyur yumoslar hersey yolunda masallah
sultancım ne bu herkes kistten muzdarip
hastaneye yattıgımda kadın dogum bolumunde Allah sizi inandırsın bir dogum yapanlar vardı bir de kist ameliyatı olanlar:1shok:
neyseki sizinkiler o boyutlarda deil
hadi hayırlısı olsun insallah tedavın olumlu sonuc verir yaaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?