Aysonu Kizlari 2008

bebeklik canım günaydınn hoşgeldinn daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama ben tekrar söylemek istedim tatlımm hayırlı olsunn allahım hayırlısı ile saglıcakla kucagına almak nasip etsin güzelim. şimdilik benim normal dogum görünüyor ama bakalım hayırlısı bizim için neyse o olacak.
şuan sende olan şeylerin hepsi normal canım gögüs agrıları ilk 3 ay fazla oluyor sonra duruluyor sonrasında tekrar başlıyor çünkü sütler dolmaya başlıyor. sürekli uyumak isteyeceksinn,miden kötü olacak hiçbirşey yemek yemek istemeyeceksin hiçbirşeyin tadını alamayacaksın ama hepsi geçici güzel şeyler biliyorsun bebişin iyi ve saglıklı demek çünkü canımm. ilk 3 ay ve son 3 ay en zor dönem ortadaki 3 aylık dönem en rahat dönemm.

günaydın kızlar aslıcığım ,bebkciğimmm

ben bu sabah işe gideceiğim için erken kalktım ama geç gelecekmiş patron almaya

bende kk mı okuyam dedim.....aslıcığım seni çok iyi anlıyorum kuşum kimsenin olmaması konusunda

bu arada iyide etmişsin kaynana tarafına cnm ...üzme yorma kendini cnm lütfen bugünde git dokotruna

bakalım paşamız nasıılmış ilk bebeğimiz dünyaya geldi...ikinici bebek senin paşan olacak erkekkler hüküm kuracak kk ya hahahaaa.........

bebeklik cnm inş.sonuçların iyi çıkar cnmm................

birde o yazdığın sıkıntılar varyaaaaaaaaaaa dikkatini çekerimmmmmmm her ay nasıl takip ederdin

bırakda şimdiii doya doyaa çekk ....şikayet etmeeeeeeeeeeeeee kafanı kırarımmm

olacak onlar geçecekkk herşeyy sonra sende aslı gibi arzu gibi pırtlatmış olacaksınn........

herkesin hakkında hayırlısını versin rabbim..........

bu arada bu sabah mide ağrısı ile kalktım anlmadım nedenn...........artık yumoşlarım baskı yapıyor sanırım kaısklarım ağrıyooo böle resmen orada bişey varmış gibi özellikle sol kasığım atıyor gibi geliyor bana hahahaaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrr kimseler yokkkk

hadi uyanınnnnnnnnnnnnnnn bombom görümcesini doktora götürecek

nurayyyyyyyy kuşummmmmmmmm hani çişinnn gelürdüüüüüüü bu sabah gelemdimii??????

neşeeeeeeeeeee kalk kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

fakeemmmmmmm nirdeeeeeeeeee acep yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oda erkenci oluyordu

tatoşşşşşşşş misafir ağırlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bernoşum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hiçroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nirdesin bacımmmmmmmmmmm

hamişler uykuya yenik düştüler sanırımmmmmmmmmm

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim. hepiniz çok iyisinizdir inşallah canlarım. kk da değildim ama dualarım hep sizlerleydi hemde isim isim ettim hep. inşallah Mevlam yüzümüzü güldürecek hepimizin.

anaaaaaaaaaaaaaaa kız ben kaç gündür ayrı kaldım buralardan geçmişide okuyamadım düğün telaşından hayırlısı olsun canım çok seindim yaaa allah tamamına erdirsin yuppiiiiii hamiş haberleri beklemedeydi bu ara devamı tez gelir inşallah sırada dırım varrrrrrrrr:CüvCüv:

burdayım canım burdayım erken kalktım uyuyamadım dün gece yine sıcaktan ama yorgunum da yatakta döndüm balkonda oturdum pc ye gelemedim ancak şimdi bakiim dedim

aslıcım az kaldı seninde her an gelebilir artık değilmi ay bebişini kucağına almaya az kalmış ne güzel inşallah kolay sıkıntısız bir doğum olur canım darısı başımaaaŞeniz

yumoşların ağrısı biraz daha sürecek canım allahın izni ile birkaç gün sonrada bebeğinin varlığı bazı sıkıntılar yaşatacak sana ama bunlar güzel sıkıntılar olsunda bebişler gelsinnn:CüvCüv:

inş... kuşum o gelsindeee biz herşeye rağzıyız yaaaa
sanki gelecek gibi heycan var iiçimizde cnm kıpır kıpırrr içim evimizde küçüten bir telaş varr......eskiden bebek olunca salonda oturacağız derdik şimdi bebek gelmeden oraya geçiyoruz ama bilinçli olarak değilllllllllllll......belki bu bile işaret
burdayım canım burdayım erken kalktım uyuyamadım dün gece yine sıcaktan ama yorgunum da yatakta döndüm balkonda oturdum pc ye gelemedim ancak şimdi bakiim dedim

heee anladım cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben gidip biraz uzanayım klimayı açmıştım oda serinlesin diye kapatıp uzanayım azcık yawww

uzan bacımmmmmm uzannnnnnnnnnnn

nurayım yaaa ha bugün ha yarın derken hamilede oldun kpss de geçti Maşallah 21 haftalık olmuşsun maşallah. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

oooooooooooo sultan gelmişşşşşşşşşşş hojjjjj gelmişşşşşşşşşşşşş:1closedeyes:

dimek çişee kalktınnnn ama sonraa kaçtınn dadluu cadıııııı
bende nirede didim bu karııı çiş saatinde biliyok artukunn hahaha

dirimim inşallah tedavin başarılı olur ve bu ay sendende hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bi mesaj alırız. ben zaten biliyorum ama yinede dua etmek iyidir diye düşündüm. Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

sağol cnm inş.hakkımızdakinin hayırlısı olur cnm allah kimseyi boş bırakmasınn

haklısın canım ama bi kaç kere girip yazayım dedim o zamanda site bozuktu giremedim. bende kist tedavisi oldum bitti çok şükür bu ay doktor kendi halinde bi dene dedi. sonraki ay ilaç tedavisi dedi. bu ay olmadı sanırım. işte adet olayım sonra gidip ilaç tedavisine başlayacaz kısmetse.

iğneleirmi oldum geldimmm yarına kaç mm olacak bakalımmmmmmmmmmm en büyüğüü 12 mm di 14 mm olmuştur inş.......

Allahım sana bakabileceğin kadar çocuk versin. Ama bence ikiz olsun. biri kız biri erkek. Allahım mutluluğunu tamamlayacak tatlı bebişler versin

amin cnmmmm rabbim hakkımdakinin hayılrısını versinnn
taşıyabileceiğimiz yükü versin

ooo kusum masalah baya buyumus adetın kacıncı gunuydu gun
ya da ıgnelerın kacıncı gunu:uhm:
13 14 olur yarına kadar bence

cnm p.tesi iğnenin 6.dozuyuduu en büyüüğüü 12 mm di en küçüğüde 8 mm di

adetiminde 8.günü oluyor cnmm yaaaaaaaa bakalım yarın kaç olacak yumoşlarrrrrr bugün dozajımı düşük yaptım 187,5 yaptımm..birde o dediğim iğneden yapıyorumm yanında

canım benimki 10 yıldır var büyümüyorduda. bi sürü doktora girmiştim onun için hiç biri silememişti. bu doktorda dediki başka bişey görünmüyor. tedavi edelim sonra dedi. bi ilaç verdi. 15 gün sonra gittiğimde iyice kontrol etti. yok dedi erimiş dedi. ama adet ol sonra hamile olabilirsin ama olmazsa tekrar adet olunca gel dedi. bende bekliyorum işte. hiç umudum yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…