Aysonu Kizlari 2008

yaa kızlar size bi sorum var yaa
sizer bi türlü söylemedim biz tatildeyken apartmanda aşağıdan elektirk şalterini indirmişler ve malum dolaptaki herşey resmen çürümüş 10 kilodan fazla et vardı buzlukta düşünün artık 10 günde ne hale geldiklerini 1 ay oldu hala lastiklerinin arasından kan geliyor ve ev yemin ederim bok kokuyor kızlar aynı kedi ölüsü gibi murat benden önce gelmişti yaa tatilden 2 dk evde duramamış ve o akşam kaynanam çamaşır suları ve ciflerle temizlemiş saatlerce et parçalarını görücektin dei hala bile dolabı acınca feci kokoyor ki ben ev güzel koksun diye sürekli koku alırım koku manyaklığı var biraz işte sakınan göze çöp bakması bu demek heralde sirkeli sularla sodalı sularla sildim bana mısın demedi bizde herşeyi dürüstçe anlattı servisine gelip baktılar yapıcak bi şey yok bizim hatamız değil dediler haklı olarak ancak yenisiyle değiştirebiliriz ama farkı alırız dediler az önce aradılar 600 milyon karşılığında bi ğst modelini vericeklerini söylediler sizce ne yapayım ama o 600 milyonu banka havalesiyle alıyorlar yani taksit falan yok yaa tamam koku yok ama buzdolabım acayip güzel çalışıyor soğutması falan olağanüstü ama koku gitmiyor kızlar gece gündüz ev cereyan da ama banamısın demiyor çünkü kanlı etler çürümüş etler içine lastiklere işlemiş artık ve gün aşırı kusuyor

sivaslılar canım yaaa nereli oldukları önemli değil zaten heryerin iyisi kötüsü var ben malatyalıyım ama benim memleketinde insanı hep iyi değilya bunlar gibileri de varrr valla kayınpeder kaynananın elinde oyuncak gibi valla adamın burnunu nereye çekersen oraya gidiyor adam hiç bişey konuşamıyor nerdeysee ve dediğin gibi resmen çingenelerrr valla ne varsa erkekte var koca eşinine sahip çıkarda ezdirmez laf söyletmez ise kimse bi b.....kkk yapamaz ama koca koca olcak işte neyseki bizim damat kendinden beklenmeyeni yapıp ailesine resti çekmiş salonda inşallah böle olur hep canım anne baba da bir yere kadar hem ana baba evlat bilecekki ana baba olsun değilmi yahu bunlar sözlendiklerinden beri burunlarından getirdi kadın valla çocukta ne halt olduklarını biliyor da işte neyseee umarım bundan sonrası iyi olurrr onlar için hayırlısı olsun hep inşallahhh valla dün kuaföree giderken başladım dua etmeye allahım bu cadoloz kaynananın eline fırsat verme mahvetmesin düğünü diye bekliyordum ondan böle bişii çünkii ya düşünsene nerde görülmüş vay efendim ben millete takı taktım şimdiye dek şimdi oğluma gelenler benimdirr geri götüreceğim takacağım onları takanlara nasıl yanii yaaa eee ozaman bizim taktıklarımız noluyor biz enayimizyiz o zaman sen erkek tarınının taktıklarını biz kız tarafının taktıklarını alırsak ulan bu gelin le damada ne düşecek onlar neden düğün yapıpta birde para ödeyecekler salon parası bile ödemedin höd..ükkk diyesi geliyor insanın ay valla dün zor tuttum kendimi zaten sabahtan başladılar zaten damat tek başına berbere gidiyor gelin aravasını emanet alacağı kişiden almaya gidiyor gelin arabasını süsleyecekleri yer bile ayarlanmamış biz 10:30 da hazırız ama damat daha arabayı almaya gidiyor düşün kızkardeşim daha kuaförde kriz geçirmeye başladı abla yaa sanki kimsesiz biri ile evleniyom diye ağladı 2 defa makyaj tazelendi düşün artıkk ben eşimi aradım git şunun yanına da sen hallet işleri aşkım dedim oda gitti aldı geldi sonradan peşine eniştesini yollamışlar saat 12 de benim eşim gitti çiçekçiye arabayı süsletti bizi damatla fotoğrafçıya bıraktı gelin çiçeğini bile biz hazırlattık düşün artıkkkk valla kimsesizler gibiydi damat dün resmen

durduk yere şimdi 600 milyon vermek çok para ama yapıcak bir şey yok cidden kötüğ kokuyor ve çıkmıyor ne yazık ki değiştirmekten başka çaresi yok heralde

nurayım yaa aksilikler de hep üst üste gelir zaten

dilekcim dolak konusunda hiç bi bilgim yok canımmmmmm

bu arada mira kaç gündür gene yokkkkkkkkkkkkkk
fatoş daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol cnm benim değiştiricez heralde
gerçi muratla konuşmadım ama başka çaremiz gibi

evet nerde ki bunlar
birsen de eve geldi karnıyarık pişiriyormuş becerikli hatun gelir birasdan
bu arada patlıcandan da karnı yarıktan da nefret ederim allahın gücüne gitmesin ama
ayy ben ne kötü kızım yaaaa
hem görümcem hakkında hem de patlıcan hakkında hiç de iyi şeyler düşünmüyorum

Kizlar misafirim geldi kusura bakmayin biraktim sizi ama sonra gelcem gene yemek yapayim şimdi karşi komşum geldi de yeni kalkti akşam yemeğimi tüpe koyup gelcem hemen

[ canımsın sen yaaa düşünmen bile yeterrrrrr seviyorum ülennn siziiii
bugün dr gitmiştim ya ancak sıra geldiiiiii
baktı dr kistim tamamen gitmemiş kalıntı vardı biraz gelecek ayakistim olmazsa tedaviye başlıcak allahın izniyle inş dualarınızı bekliyorum
cnm bu süper bir haber yaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy çüşşşş yaaaaaaaaaaaaa çüşşşşşşşşşşşşş bu ne terbiyesizlikk bu ne rezalett yaaaa

yaaaa valla iyi dayanmış kardeşin eğer evliliklerinede karışırsa kardeşin boşar hiçranım bu adamı allahhh korusun ama balık baştan kokuyor dilerim bir ömür mutlu olurlar kardeşinde o cadı kaynanayı haklar bi güsellll bizde göbek atarızzz

[ diyecek sözüm yok hiçroşummm bu olaylar unutulur ve herşey çok güsel devam eder inş...

[

cnm zate okudum değiştiriyormussun değiştir diyecektim doğru karar
bu arada murat bey böğreğimi beğendi dimekkk
o arnavut böreüğiydiiii kuşumm çiğii değilll

QUOTE=cimbomlu;3679401]yaa benim ilgisiz acayip aptallık derecesinde bi görümcem var kaç aydır hamilelik planları yapıyordu ama asla adet gününü bilmez oysa ben onun arihlerini ezbere biliyorum böyle lal lal bana bakar ben ne zaman adet olmuştum diye ki ona göre kendisi çok zeki bende ona adetinin 10-18 gün arası rüskli günler çalışın falan dedim sözüm ona beni hiç kale almıyor amannn ben öyle senin gibi hesap kitap yapamam diye bıyık altından da küçümsüyor beni ama 3 aydır hamile kalamadı yaa bi panik halinde arkadaş yaaa ilknur hn bu işler öyle kolay olmuyor dedim neyse işte kızlar maalesef ilknurun adeti 5 gün gecikti hafta sonu bize gelin test yapalım dedi ben bilmem öyle idrar midrar dedi idrar yapamazsan git kan testi yaptır dedim ne kadar meraksız acayipsin dedim ben 5 yaş küçük kendisi ve günde 1.5 pk sigara içiyor şimdi yarın dr a gidelim diyor ayy kızlar yaa şans işte bakın görün bu hamiştir yaaaa
ben mi çok fesat düşünüyorum ama tamam o da hamile kalsın ama b enden 1 ay sonra kalsın
artı hamile kalması iişime de gelir çünkü onun bebeğine kaynanam bakıcam ve ben rahat edicem çünkü benimkine de benim annem bakıcak kaynanadan kurtulmuş olucam yani ama benden bir ay sonra kalsın sizce kötü mü düşünüyorum
böyle aptal salak kızların hesapsız kitapsız bu kadar kolay hamile kalması delirtiyor bein[/QUOTE]

cnm hamişdir kesinnnnn öle salaklar çok çabuk hamile kalıyor
ne geliyorsa biz akıllı kesimin başına geliyor işteee
canım sıkma canını fesatlık değil bu düşüncee
bende bugün gittiğim arkadaşımla aynı anda bıraktım korunmayı bak o bebeğini
büyütüyor ben yol bile katedemedim...ama olsun vardır hayır herşeyde cnm
benim arkadşaım ben üzülmeyim diye ilk gün bebeğini bile bana verdi alll dedi
bişey olmaz dedii....arkadaşım çok iyi davrandı hisstti belkide
hala teyzesi gelmiş kızıma bakacak derr yanımda almaz kucağına

QUOTE=samira;3679840]oglan oyle kudurdu oyle simardi ki nefret ettim cocuktan yaaa:mymeka:
inanin beynime agrilar girdi atlio ziplio kendini yerlere atio sandalyelerina altindan surunerek gecio yemek masasi ile sandalyelerin arasina uzanio deli deli guluyo bagrinio:1shok:
sonunda kuzenim dayanamadi da kalktilar yaaa
ben cocugumun boyle olmasina musaade etmem boyle simartmam Allah korusun:1no2:[/QUOTE]

ayyybende gıcık oluyorum öle çocuklara allah hayırlısını versin hepimizeee

bizimkide bosch dan almış klima cnm yaaaa 930 ytl 10 ay taksitleeeeeeeee
demirdöküm varmışşş 700 ytl almamış adam demiş fazla elektirik yakıyor buna ödeyeceğin faturayı demişş bunun taksidini ödersin demişşşş almışşş çarşamba gelecekkk

.[/QUOTE]=cimbomlu;3676399]günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nurayım kuşum bir tek sen varsın sanırım bebeğim
nasılsın annem keyifler nalır prenses nasıl annesi
bugün ist.biras rüzgarlı ama nem mahediyor bizi yaaa
fakem adet olmuşsun kuşum inş.kistin gitmiştir bitanesi bak benim ki gitmiş
hicroşum allah mutluluk versin bitanem kardeşine çok yakışmışlar sen ve tuğbiş arika görünüyorsunuz maşallah ve yine olaya kaynana el atmış haa nedir bunlardan çektiğimiz yaa

kızlar c.tesi biras geç gidebildim birsene son anda mal geldi ama inanın herşey mükemmeldi murat dün kahvaltı da çiğ börek yedi birsenin böreğini yani resmen bayıldı adam bende bugün nescafemle un kurabiyeleri götürdüm kısır falan herşey herşey çok güzeldi ama yemeklerden önemli annersi halası ve arkadaşı dağlar kızı reyhan harikalardı gerçekten bayıldım ben hepsine hele ki kızlar asla anlatamam annesi çok güzel ve çok çok genç ben ilk NNESİNİ ÖPTÜM FALAN 10 DK SONRA DEDİM Kİ ANNEN NİYE GELMEDİ TABİ HERKES DE Bİ KAHKAHA acayip çok genç annesi ben böyle bir şey görmedim annesi benden sadece 9 yaş büyük kızlar düşünü artık biras zorlasam birsen kadar kızım olurmuş demek ki birsenim güzel haberlerle bekliyoruz seni inş.dr dan bu arada annene çok üzüldüm kızz gayet iyiydi niye bayıldı ki şimdi iyi mi hemen kendine gelebildi mi
bu arada tekrar tekrar ellerine yüreğine kalbine sağlık güzeller güzeli arkadaşım benim
iyi ki hayatımdasınız hepiniz
çok seviyorum ben sizi
nurayım ve aslım la da kamera da görüştük göbişlerini inanılmaz güzerl darısı bizlerin başına inş.[/QUOTE
]
teşekkür ederim cnm güsel sözlerin için
ayriyetten kusura bakma sanki bana biraz curcunanın içine düşmüşün gibi geldi
hani tanımıyordunda o yüzden dedimm eğer memnun kaldıysan hiçç sorun yok annemde çok sevmiş seni neşeyi zaten tanıyor tutturmuş neşeye gidelim diyeee yaa
dedim tmm ...annem öle geçtir ama yaşadıkları onu çökertti cnm üzülüyorum artık toplumda bayılınca çok içerliyorum ona ...hem sinirleniyorum hırs yapıyorum hem çok üzülüyorum.....o gün valla adettim bitmiş şar diye kan geldi üzüntümden ...neysee
seni küçük ve sıcak evimde güsel ağırladıysam ne mutlu banaaaa

kızlara nidennn demedim fal baktığımıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…