dilekcim dolak konusunda hiç bi bilgim yok canımmmmmm
bu arada mira kaç gündür gene yokkkkkkkkkkkkkk
fatoş daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bıtanem ben senı anlamaz mıyım
......................
canımsın sen yaaa düşünmen bile yeterrrrrr seviyorum ülennn siziiiimerhaba kızlar
sizi merakta bıraktım biraz ama birsen saolsun anlatmış durumumu biraz
benim kanaman geçen aydan kalan yumurtam yüzünden olmuş
buda çok raslanan bişey değilmiş,boşu boşunada rahim filmide çektirdim neyseki iyiyim allah a şükürler olsun
ve beni merak ettiğiniz içinde çoooooooooooooooooooook teşekkür ederim canlarım benim
hicranım allah kardeşini her daim mutlu etsin ve bir yastıkta kocasınlar
inşallah kardeşimin karşısınada hayırlı bir kısmet çıkarda bütün acılarını unutur
ve bu arada bu kaynanaların %90ına gıcık ve sinir oluyorum
ve cumartesi birsende olamadım diyede çok üzüldüm
inşallah başka zamana hamiş olduğunda evini temizlemeye gidecem ben onun:)
ve kızlar hepinizi çoooooooooooooook seviyorum iyiki varsınız:)
cnm bu süper bir haber yaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrbugün dr gitmiştim ya ancak sıra geldiiiiii
baktı dr kistim tamamen gitmemiş kalıntı vardı biraz gelecek ayakistim olmazsa tedaviye başlıcak allahın izniyle inş dualarınızı bekliyorum
saol canım ben iyiyim çok şükür sıcaktan bunaldım e birazda düğün yorgunluğu ama dinlenicem bundan sonra heppp fazla enerji harcamamam gerek artıkk 17 eylüle ne kaldııı
kardeşim kaynanasına rağmen iyi kadın cadının teki yahuu valla isteme faslından beri gücümüz yok onu bunu yapamam diye diye beynimize etti resmen eşya konusunda altın konusunda birsürü yalan söledi kızın oturma odası bomboş almadılar sipariş verdik dediler ha bugün ha yarın dediler ama hiç bişii yokkk koluna nişanda bir burma bilezik taktılar 6 tane olcak dediler ama 2 gün önce gitmiş 2 tane düz bilezik almış 300 milyonluklardan düğünde kaynana kayınpeder 2 bilezik taktı nişanla beraber 3 bilezik yaptılar kıza evinin avizeleri birtanesi bile alınmadı birtek biz yatak odasını aldıkk onla duruyor zavallım gerisi çıpplak ampull çeyiz serilirken evin temizliği yapılmadı temizlikçi bulamadım dedi onuda bizim aile yaptı yetmedi karıya bileziklere bozuldu bizimkiler kızkardeşimde tabii set takıldı ama 2 gün öncesinden hanfendi gidip kendi beğenmiş incecik 14 ayar bişii aradım ogün ağzıma geleni söledim senmi takıcan da sen gidip beğendin işnsan gelinini yanına alır madem 14 ayar alıyon bari kız beğendiğini alsındedim zorla onu değiştirttik düğünden bir gün önce oda o ağar bu ağar diye diye kızı bunaltmış kuyumcuda ağlayarak geldi valla kızz düğündede zaten bilezik şokuuu bizee oda yetmedi düğüne bizden 150 davetli onlardan 50 kişi ancak vardııı güzel geçti ama takı töreninde altınlar damadın ailesinde kalır ben millete altın taktım onalrı alıcamki takan kişilerin düğününe giderken takayım demezmi haspam kızın boynundan kaçırırcasına sökmüşler altın kurdelesini gelin odasına benim yengem tek başına erkek tarafından da iki kişi girmiş yengeme hakaretler edilmiş sen çık dışarı ne işin var burda diye yengemi dışarı çıkartmışlar iterek kızkardeşimde kızmış neden takılarımı alıyorsunuz nedemek oluyor bu benim ailemin akrabalarımın takıları benim hediyemdir size neden verecekmişim deyince sus demşler kıza kızkardeşimde madem öle demiş kolundaki bilezikleri boynundaki gerdanlığı çıkarıp fırlatmış yere kafasındaki duvağıda çekip atmış yere damada dönmüş altınlarıda al ailenle çık dışarı ben salona inmiyorum altınlarıda alıp kendinize başka enayi bulun o halde demişş kriz geçirmiş resmen bu davranışlar karşısında damatta kardeşim öle deyince teyzesiyle kızını dışarı çıkarmış bağırmış onlara kardeşim 30 dk gelin odasından çıkmadı bende şekerim çıkar bişey olur diye yengem sölemediş önce baktım bir kargaşa var ortada gelin damat yok ortada çıktım gelin odasına yengem peşimden geldi kapıyı çalıyorum açan yokk yengem anlattı mecburen hemen indim aşağıya salon 2 katlı bu arada ben o merdivenleri nasıl indim çıktım malummm eşimi göderdim git bak kıza eğer durum fena ise kardeşim böyle bir günde ağlıyordsa düüğün duracak burda dedim eşim gitmiş damat abi hallediyoruz demişş ben ailemin davranışlarından dolayı özür dilerim demişş tabiki hakları yokk zaten bizim tarafın çoğu takıları kınada anneme verdi demezmiii eşimde hemen takıları koy baldızımın kesesine elinde dursun onlar herkesin size taktığı hediyelerdir inelim aşağıya yoksa burası karışır demiş aldılar indiler neyse tabii kardeşimin duvağı yeniden takılamadı zaten zor takılmıştı resimlerde bellidir ucundan tutturduk yine düştü saçı bozuldu ama sonra kendine gelip başladı oynamaya inadına göbek at dedim ortada ha birde düğün salonu parasının bile takılardan ödeyeceklerdi ona bile itiraz etmemiştikkk yoksa düğün yapamam gücüm yok diyordu hanfendüüüüü nihayetinde herşey düzeldi bunlar tırstı tabii baktılar biz öle sessiz değiliz şimdiye kadar bişii demedik diye tepemize çıkacaklarını sandılarr ama yemediiii
diyecek sözüm yok hiçroşummm bu olaylar unutulur ve herşey çok güsel devam eder inş...sivaslılar canım yaaa nereli oldukları önemli değil zaten heryerin iyisi kötüsü var ben malatyalıyım ama benim memleketinde insanı hep iyi değilya bunlar gibileri de varrr valla kayınpeder kaynananın elinde oyuncak gibi valla adamın burnunu nereye çekersen oraya gidiyor adam hiç bişey konuşamıyor nerdeysee ve dediğin gibi resmen çingenelerrr valla ne varsa erkekte var koca eşinine sahip çıkarda ezdirmez laf söyletmez ise kimse bi b.....kkk yapamaz ama koca koca olcak işte neyseki bizim damat kendinden beklenmeyeni yapıp ailesine resti çekmiş salonda inşallah böle olur hep canım anne baba da bir yere kadar hem ana baba evlat bilecekki ana baba olsun değilmi yahu bunlar sözlendiklerinden beri burunlarından getirdi kadın valla çocukta ne halt olduklarını biliyor da işte neyseee umarım bundan sonrası iyi olurrr onlar için hayırlısı olsun hep inşallahhh valla dün kuaföree giderken başladım dua etmeye allahım bu cadoloz kaynananın eline fırsat verme mahvetmesin düğünü diye bekliyordum ondan böle bişii çünkii ya düşünsene nerde görülmüş vay efendim ben millete takı taktım şimdiye dek şimdi oğluma gelenler benimdirr geri götüreceğim takacağım onları takanlara nasıl yanii yaaa eee ozaman bizim taktıklarımız noluyor biz enayimizyiz o zaman sen erkek tarınının taktıklarını biz kız tarafının taktıklarını alırsak ulan bu gelin le damada ne düşecek onlar neden düğün yapıpta birde para ödeyecekler salon parası bile ödemedin höd..ükkk diyesi geliyor insanın ay valla dün zor tuttum kendimi zaten sabahtan başladılar zaten damat tek başına berbere gidiyor gelin aravasını emanet alacağı kişiden almaya gidiyor gelin arabasını süsleyecekleri yer bile ayarlanmamış biz 10:30 da hazırız ama damat daha arabayı almaya gidiyor düşün kızkardeşim daha kuaförde kriz geçirmeye başladı abla yaa sanki kimsesiz biri ile evleniyom diye ağladı 2 defa makyaj tazelendi düşün artıkk ben eşimi aradım git şunun yanına da sen hallet işleri aşkım dedim oda gitti aldı geldi sonradan peşine eniştesini yollamışlar saat 12 de benim eşim gitti çiçekçiye arabayı süsletti bizi damatla fotoğrafçıya bıraktı gelin çiçeğini bile biz hazırlattık düşün artıkkkk valla kimsesizler gibiydi damat dün resmen
cnm zate okudum değiştiriyormussun değiştir diyecektim doğru kararyaa kızlar size bi sorum var yaa
sizer bi türlü söylemedim biz tatildeyken apartmanda aşağıdan elektirk şalterini indirmişler ve malum dolaptaki herşey resmen çürümüş 10 kilodan fazla et vardı buzlukta düşünün artık 10 günde ne hale geldiklerini 1 ay oldu hala lastiklerinin arasından kan geliyor ve ev yemin ederim bok kokuyor kızlar aynı kedi ölüsü gibi murat benden önce gelmişti yaa tatilden 2 dk evde duramamış ve o akşam kaynanam çamaşır suları ve ciflerle temizlemiş saatlerce et parçalarını görücektin dei hala bile dolabı acınca feci kokoyor ki ben ev güzel koksun diye sürekli koku alırım koku manyaklığı var biraz işte sakınan göze çöp bakması bu demek heralde sirkeli sularla sodalı sularla sildim bana mısın demedi bizde herşeyi dürüstçe anlattı servisine gelip baktılar yapıcak bi şey yok bizim hatamız değil dediler haklı olarak ancak yenisiyle değiştirebiliriz ama farkı alırız dediler az önce aradılar 600 milyon karşılığında bi ğst modelini vericeklerini söylediler sizce ne yapayım ama o 600 milyonu banka havalesiyle alıyorlar yani taksit falan yok yaa tamam koku yok ama buzdolabım acayip güzel çalışıyor soğutması falan olağanüstü ama koku gitmiyor kızlar gece gündüz ev cereyan da ama banamısın demiyor çünkü kanlı etler çürümüş etler içine lastiklere işlemiş artık ve gün aşırı kusuyor
bizimkide bosch dan almış klima cnm yaaaa 930 ytl 10 ay taksitleeeeeeeeeyaaa bizim klima su damlatiyomus kapiya geldiler
kadin daoyle bir anlatio ki
yagmur gibi yagiomus asagiya
balkona cikamiomus
suratina geliomus:1shok:
cüşşş artık yaaa ne bu kac damla damlatıo da balkonun ıslanıo yaaa
kaldıki bizim makine camın altında balkonun uzerinde degil rüzgarla gitse kac damla gider bunun icin de kapıya gelinir mi yaaa
valla canımı sıktılar yaaa
bir servis cagırsam simdi gelmesi ve oraya kac metre boru takması kimbilir kac para isteyecekler durup dururken bana zarar
zil de bozuldu zaten onu da yaptrmaya para vercem
cok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?