Aysonu Kizlari 2008

evet askummmmm bende 15 gününe kadar yumoşlarıı büyütecek doktorum

15.gün toplayacaklar gibi geliyor bu tedavi ile ilgili ne doğuyorsa içime oluyor yaaaaaaa

vallaaaa fal bakıyorum fallarda kendimi görüyorummm resmennnnnnnnnn

kuşummm kalbim güm güm gözlerim dürbünnnsengözlerimebaksanabhihoyyyt

eşimede didimmm p.tesi bak toplama olacak diyee p.tesi benim d.günümdee

neden umudun yok canım beee
doktor bır sorun yok demiş işte:teselli: tamam kendlginden bu ay olmayabiilr ama yumurta takibi ile mutlaka olur yaa

canım bana hep öyle dedilerde. ben öncede yaptırmıştım yumurtlama takibi. benim koca biraz tuhaftır. neden hala anlamadım. tam çatlama günlerinde adam beni deli ediyor. bu şekilde ne yapsan boş

canım 1 eylül senin doğum gününmü. canım benim İnşallah yeni yaşın uğurlu gelir. benimde 9 eylül doğum günüm

ahh canım Allah heveslerini yarım bırakmasın insallah yeni yaşın ugurlu gelir sana bitanem yaaaahihoyyyt

amin kuşum yaaaaaaaa aminnnnnnn bazen bu kadar mutlu olunca korkuyorum

farkındamısın kuşum geçen tedaviye göre daha relxsım daha sakinim
geçen tedavide bu dönemde başlamıştım ağlamalara
allahıma şükürler olsunnnnnnnnnnnn

canım 1 eylül senin doğum gününmü. canım benim İnşallah yeni yaşın uğurlu gelir. benimde 9 eylül doğum günüm

evet sultanımmm doğumgünüm adımdan anlaşılacağı gibi ayın biriiii

ama tahmini ben pazar günü çatlatma iğnesi olurumm hehehee pazar toplarlarrrrr

yok canım ne bozuşması. o gün nasıl ayarlıyorsa o kadar söylememe rağmen hep dışarıya çıkıyor. en son bu ay evdeydi. dedimki bak bugün günü. bana diyorki beni damızlık olarak kullanıyorsun. ben biliyorum. sinir etti beni

aaaaaaaaaaa çok ayıp yawwwwwwwwwwwwwwww nası öle diyoooo aaaaaaaaaa

aaa üzülme konusunda tecrübe yaptım kuşummmm dertlenme üzülmemm
o kadar o üzülmeler ilk zamanlardı
biliyorsun son yaşadığımmmm üzüntü benim içiçn felç etkisi yarattı....ondan daha fazla üzülemme artıkk..........hem aytunç efendiye söz verdim kuşum üzülmek yok diye
aytuncunda en çok korktuğuuuu şu takiplerde olumsuz şeyler duyup üzülmem bu dönemi atlatalım sonucda yaşayacağımız acıda mutlulukda ikimizin dedi....

allah şükürr şimdiye kadar aksilik olmadıı......relxx gidiyozzz
olursa olur olmazsa olmaz kuşum ne yapakk ölümden öte köy yokkk

olmazsa işe girerimmm borcu öderimkaydirigubbakcemile3

canım dediklerinin aynısı bizdede var. ama saçma düşünüyorlar. diyorumki böyle yapacaksan boşuna uğraşmayalım. olan bana oluyor sonra. ben üzülüyorum. en son bu ayda diyorki sen çocuğu bana karşı kullanmak için istiyorsun.bende delirdim dedimki çocuk kullanmak için kullandırmak için vardır. ben manyağım zaten dedim.

yaaa cnmm ya bunu msnden de dedin bana inan üzülüyorum ben ya bunları duyunca bir kaadın nasıl böle yapar yaaaaaaaaaa ...nasıl bir mantıkki senin böle yapacağını düşünüyo yaaaaaaa
supersinnn helal olsun kusum:lepi:

hep boyle ol relax olmak cooooooook onemlı bu tedavıde
inş.emegini n karsılıgını alırsın:Saruboceq::Saruboceq:

aminn cnm yaa bu relx oluşum bile allahtan cnm yaa ,içim kıpır kıpırrr

zaten doktorumda inanacaksın dedi....bende dedimmm sonuna kadar inanıyorummmmmmŞeniz

bu arada kızlar şu kılıç çicekleri varya haniii

haziran ayında benim patorunun karısı bize yollmışdı birtane dua edip eksinler dilekleri kabul olursa tutacak demişdi....bende aşılama telaşıı ilgilenmedim annemde alıp çiçeği kardeşime ektirmiş
ablana hayırlı sağlıklı çocuk dile demişşşş ve annem aylardır herügün birsen diye sevdim onu diyor
ama birtane yaprak açmadı diyor.....bu sabah ektiğimizin yanında bir tane filiz vermişşş annem çok mutluyduuuu dedim sana diyorrrrrrrrrrrrrrrrr........

pesss sultan ne bıcım laf o yaa ne demek kullanmak :1shok:
cocugu kendimize yapıoruz ya onların cocugu deil sanki:mymeka:
neyin nesi bu kadar nazlanmak sorun yaratmak
bekleyıs yeterınce sıkıntılı zaten

canım inan zaten beklemek kötü. bide bu laflar beni öldürüyor. bu sabahta diyorki sen annemgil hakkında kötü düşünüorsun onun için Allah seni cezalandırıyor. onlar kötü değilmiş. ben kötüymüşüm. nasıl zoruma gitti. konuşmuyorum şimdi. birde kızkardeşinin ikizleri var acayip kullanıyor hepsini en çokta kocamı. asıl ona baksın gıcık adam

canım İnşallah bu senin içinde büyüyen yumoşların filizi olurda. bebişlerinde çok kısa zamanda gelir inşallah.

cnm senin için çok zor bir durum yaaa offfffff ne denirkiiiiiiiiiiii

bombom nerde yaa ne doktor ziyaretiymiş bu boyleee

düşüncelerime tercuman olmuşsun kuşummm

mirayı aradım h.sonu bursadaymış şimdi evdeyim dedii...evi toplayım gelecem dedi...

bombomuda arayım yawwww

canım maksat kırıcı olmak işte. az öncede aramış bişey yokmuş gibi konuşmaya çalışıyor. bende konuşmadım. kırdıktan sonra ne anlamı var. çok zor canım çoooooooooook

kızlar bombomu aradım gitmişler hastaneye önce medıcalparka gelmişlerr ama randevulu olduğundan orada muayen olamamışlar ...sonra bombomun işyerine yakın bir hasteneye gitmişler ve muayne olmuş ultrsonda bişey görünmemişşşşşşş kan tahlilini bekliyolarmuşşş kan tahlil sonucundan sonra gireceğim görümcem bilmiyor o var yanımda giremem dedi...

kızlar geldim
çok yorgunum yaaaaaaaaa
cts gecikmeli olarak evlilik yıldönümümüzü kutladık
almiş halasında kaldı
kociş çok etkilenmiş olmalıki
pazar günü iş seyahatine benide dahil etti
pazar 3 gb yola çıktık
bursaya 50 km kala kaza vardı
1-2 saat yolun açılmasını bekledik
neyse gece 12 gb oteldeydik
sabah kociş iş toplantısına gidicek oreldekiler arabanın anahtarını kaybetmiş
kıyamet koptu
onu hemen toplantıya yetiştirdiler
akşam üzeri yola çıktık geri
gece 1.5 da denizlideydsik
sabah kalktım
kahvaltı balkonlar
evi süpürdüm sildim
makinaya 2 posta çamaşır attım
şimdi almiş yıkanıyo
yemek yapıcam
sonrada müşterim gelicek gümüş bakmaya
az biraz takılyım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…