oo canım 14 15.gunlere kadar baya buyur yumoslar hersey yolunda masallah
sultancım ne bu herkes kistten muzdarip
hastaneye yattıgımda kadın dogum bolumunde Allah sizi inandırsın bir dogum yapanlar vardı bir de kist ameliyatı olanlar:1shok:
neyseki sizinkiler o boyutlarda deil
hadi hayırlısı olsun insallah tedavın olumlu sonuc verir yaaa:Saruboceq:
neden umudun yok canım beee
doktor bır sorun yok demiş işte:teselli: tamam kendlginden bu ay olmayabiilr ama yumurta takibi ile mutlaka olur yaa
evet askummmmm bende 15 gününe kadar yumoşlarıı büyütecek doktorum
15.gün toplayacaklar gibi geliyor bu tedavi ile ilgili ne doğuyorsa içime oluyor yaaaaaaa
vallaaaa fal bakıyorum fallarda kendimi görüyorummm resmennnnnnnnnn
kuşummm kalbim güm güm gözlerim dürbünnnsengözlerimebaksanabhihoyyyt
eşimede didimmm p.tesi bak toplama olacak diyee p.tesi benim d.günümdee
ahh canım Allah heveslerini yarım bırakmasın insallah yeni yaşın ugurlu gelir sana bitanem yaaaahihoyyyt
canım 1 eylül senin doğum gününmü. canım benim İnşallah yeni yaşın uğurlu gelir. benimde 9 eylül doğum günüm
aaa deme yaaa
adam kavga edecek ya da bozusacak o gunu mu buluo Allahh Allahhhhfisfisfis
belki de strese giriyordur olamaz mı:uhm:
gerci hersey de nasip kısmet kusm belki bu bahane oluyordur
bak ben de buna ornegim
tam yumurtlama gununde kavga etmiştim bu ay hamile kalmam imkansız diodum cunku son ilişki 3 gece once olmustu
ama olcagı varmıs işte 3 gunluk spermler yaşamış ve tuttusüprizzzzz
ama tabi mucize beklememek ve zamanında ilişkiye girmekte buyuk fayda varkaydirigubbakcemile5
aaaaaaaaaaa çok ayıp yawwwwwwwwwwwwwwww nası öle diyoooo aaaaaaaaaayok canım ne bozuşması. o gün nasıl ayarlıyorsa o kadar söylememe rağmen hep dışarıya çıkıyor. en son bu ay evdeydi. dedimki bak bugün günü. bana diyorki beni damızlık olarak kullanıyorsun. ben biliyorum. sinir etti beni
aman kuşum umutlu mutlu ol yeni bir yoldasın ama sakın cok kaptırma kendini
herseye hazırlıklı ol burda neler yasadık biliyorsun tutmayan asılamalar mikrolar
hepimiz senden umutluyuz ama yine de seni uyarmak görevim
ilk asılamada da kesin geldi cok umutluyum diyordun sonunda ne kadar uzuldun
şimdiden bebekle ilgili plan yapma ki olumsuz olursa yıkılmayasın kuşum olur mu:teselli:
hmm şimdi anladım canım
aynı sey bizde de vardı
su gun bu gun yapıcas deyince adamların şevki kacıo bu sure uzadıkca da iyice goreve dönüşüyo işin tadı kacıo
hatta bazen sperm ver diyodum ben takılıyodum ama gercekten bozuluyordu
bebek icin beraber oluosun benle diodu ben de cıldırıodum tabi gunlerce yumurta takibi yap stres yap adam nazlansın işini iyice zorlastırsınÇok üzgünüm çoook
ama yine de oyle yapması hoş deil sonucta tedavi olmussun onca emek bosa mı gitsin di mi yani
otur bastan konus tatlım bana zorluk cıkaracaksan ben de onca sıkıntıya katlanmayayım hormon hapları igneleri yemeyim doktorlar koşmayım de yaaasositososito
o da uzerine duseni yapıversin artık di mi
yaaa cnmm ya bunu msnden de dedin bana inan üzülüyorum ben ya bunları duyunca bir kaadın nasıl böle yapar yaaaaaaaaaa ...nasıl bir mantıkki senin böle yapacağını düşünüyo yaaaaaaacanım dediklerinin aynısı bizdede var. ama saçma düşünüyorlar. diyorumki böyle yapacaksan boşuna uğraşmayalım. olan bana oluyor sonra. ben üzülüyorum. en son bu ayda diyorki sen çocuğu bana karşı kullanmak için istiyorsun.bende delirdim dedimki çocuk kullanmak için kullandırmak için vardır. ben manyağım zaten dedim.
supersinnn helal olsun kusum:lepi:
hep boyle ol relax olmak cooooooook onemlı bu tedavıde
inş.emegini n karsılıgını alırsın:Saruboceq::Saruboceq:
pesss sultan ne bıcım laf o yaa ne demek kullanmak :1shok:
cocugu kendimize yapıoruz ya onların cocugu deil sanki:mymeka:
neyin nesi bu kadar nazlanmak sorun yaratmak
bekleyıs yeterınce sıkıntılı zaten
bu arada kızlar şu kılıç çicekleri varya haniii
haziran ayında benim patorunun karısı bize yollmışdı birtane dua edip eksinler dilekleri kabul olursa tutacak demişdi....bende aşılama telaşıı ilgilenmedim annemde alıp çiçeği kardeşime ektirmiş
ablana hayırlı sağlıklı çocuk dile demişşşş ve annem aylardır herügün birsen diye sevdim onu diyor
ama birtane yaprak açmadı diyor.....bu sabah ektiğimizin yanında bir tane filiz vermişşş annem çok mutluyduuuu dedim sana diyorrrrrrrrrrrrrrrrr........
ayyy ne hooooşşşhihoyyyt
annen birsen diye sevmiş haa ne güzelll:1rolleyes:
canım inan zaten beklemek kötü. bide bu laflar beni öldürüyor. bu sabahta diyorki sen annemgil hakkında kötü düşünüorsun onun için Allah seni cezalandırıyor. onlar kötü değilmiş. ben kötüymüşüm. nasıl zoruma gitti. konuşmuyorum şimdi. birde kızkardeşinin ikizleri var acayip kullanıyor hepsini en çokta kocamı. asıl ona baksın gıcık adam
cnm senin için çok zor bir durum yaaa offfffff ne denirkiiiiiiiiiiii
oyle sultanım oyle:teselli:
Allah herkesin yaptıgını goruyor icini biliyor
kızma ama kocanı cok kınadım seni boyle ezmemesi gerekiyor
hem senin kalbin kotu diye cocugun olmuyormus ya sanki senin olmayınca kendinin tek basına olacakhangi vicdan ve mantıkla boyle konusuo anlamadım
bombom nerde yaa ne doktor ziyaretiymiş bu boyleee
oyle sultanım oyle:teselli:
Allah herkesin yaptıgını goruyor icini biliyor
kızma ama kocanı cok kınadım seni boyle ezmemesi gerekiyor
hem senin kalbin kotu diye cocugun olmuyormus ya sanki senin olmayınca kendinin tek basına olacakhangi vicdan ve mantıkla boyle konusuo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?