Aysonu Kizlari 2008

geç karııııııııııı anacığımmmmmm erken kalkan erken yol alır erken evelnen erken döl alır demişlerr ...bende öle ettim ama erken döl alamadummm

:mymeka:karnıyarığıma laf sölemeeee ben çok severim bekarken hiç yemezdim şimdi kocişde bende bayılıyoruz cnm çokda zahmetli bir yimektir kendüleriii yaniii hafife almayıznızzz

evet deliyizzzzzzzzzzzzsositososito:teytey::sm_cool: ne olacekkkkk

aşkımsın sen yaaaaaaaaaaaa
ne curcunası yaaaaa
acayip güzeldi herşey valla
ben çok eğlendim bitanem
artı evin hiç de küçük değil bitanem
klimanız hayırlı uğurlu olsun bitanerm
artı evet murat böreğine bayıldı
e be kızım ben ne anlarım çiğ börekten arnavut böreğinden allahın lazıyım ben börek mi börek işte
güzel dediysek güzel
olsun biz onu çiğ börek niyetine yedik sanane
artı kuşum evet yaa fal baktığını söylemeyi unutmuşum
evet kızlar bana fal baktı inş.çıkar söyledikleri canım arkadaşım
hamile var ama yatıyor dedi inş.hamile kısmı çıkar
yaa diyorum yaa herşey ama herşey çok güzeldi
ince bi ayrıntı da birsenle bizim su bardaklarımız aynı artı ben o maviş bardaklarımı çok seviyom

valla cnm hoşbulduk bu sabah yatağımı bile toplamdan çıktık gittim neyse erken gitmişim azcukk bekledim geldi benim doktor muayneye aldı beniii

sonra benim ilk sağ tarafı ölçtü bu sefer canım yandı valla bakarken niden oldu anlamadım kuşum ama yakalayabildiğim sağ tarafda toplam 12 yumurtam var en büyüğü 12 mmm en küçükleri 8 mm soldaki yumurtların en büyüğü 11 mm ama kaçta olduğunu sayamadım oraya bakarken daha çok acıdı cnm yanii ondannnn
neyse 20 yakın yumurta olacak sanırım doktora sordum nasıl diye
iyi gidiyoruz dedi....iğnemi bugün 225 doz oldum ve geçen dediğim iğnedende oldum
yarın dozum 187,5 olacak ve o iğneden birdaha olacağım sanırım küçüklerin büyüklerle bir gitmesini isityor ..pek yumruta hakkında bilgi vermiyor bende sormuyorummm
orada konuştum bi kadınla ...dediki durumda kritik bişey varsa hastasını muhakkak bilgilendiriyor dedi..ama bişey yoksa çokda detya girip hastanın aklını karıştırmak istemiyor o kısım bize ait siz keyfinize bakın diyormuşş....neyse ben daha memnumun valla şimdiye kadar yamuk birdurum olsaydı derdiii sanırım....sonra oradan çıktım arkadaşıma gittim ben kızı ile yeni kalkmışlardı neysee bebekle oynarken zaman geçti
kahvaltıyı 12 de yaptık sonra kızını yıkadık

kız bir ev işi yapamıyor valla zilli kızı sürekli sohbet istiyor yandummm dedim yaa birde ikiz istiyorum ben amanınnn yaaaaaaaaaa dedimmmm

sonraaaaa bebeğinnn kıyafetleri vardııı onları ütüledimmm
bebek oluncaaaa 15 dk.ara ile kıyafet çıkarıyolarrr kusduğu içinnn tükürdüğü içinn
çok çamaşırrrrrrrrrr çıkıyorrrrrrr

sonra eve geldim 5 gibii hemen karnıyarık yaptımmm
banyoyu temizledim klozet lavoba küvet temizledim..yerleri silidm
mutfağınn kiliminii sirkeledim yerleri sildim siziii okudumm 40 dk.sürdü okumak sonraa yazdımmm...........şimdi neşeee ile konuşuyırum hemde sana cvp yazıyorumm

cnm benim yaaa adam ne aldığını bile bilmiyor bakıyorum ben şimdi yaa netten 12500 lik almış cnmmm 9000 küçükk gelirmişş ayy görecezz cnm ne aldığınıııı zaten küçücük salon yaaaa

evet mavişş bardaklar eskimediler bulaşık makinası yıprtamadı pekkkk onlarıııı
memnun kaldığına sevindim cnmmm
patlıcan yemegını ben de cok severım:dance:
evet kusum gercekten guzel cıkmıssın bigendim senüüüühihoyyyt

benimki demirdokum pasific line 12lik 725ytl
18ligi 950ytl miş
keske onu alsaydım yaa az daha fark verip salak kafam
neyse işimizi gordu bunu da yatak odasına taktururuk

kuşum bee önlük taksa ne olacakki yaaaaa kafa yana yatıyorrr löppppp omuza geliyorr
daha çok küçükk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teyzesii 2 aylık ama maşşallahhh felik fwllik gözlerrrrrrrrrrr

çok fenasın kuşummmmmmmmm yaaa ama süpersinnn tatlı cadııı

kuşum bosch 12500 b1zma bio klimasını almışşş bak bakemmm özelliklerineee

yoksaaa kafasına atlayacammmmmmmmmmmmmmmm

benimki gitmiş d-smartınıda almışşşşşşşşşşşşşşşşşşş oohhhhh gömüü bulduda benim haberimmi yok anlamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi en ucuz.comda baktım nakit 800 küsür diyolar 12 taksit olursa 950 diyolarrr

azcık kakalamış bizimkine bu fiyata adı heriff bütün beyaz eşyamızı aldık bizzz bu herifdennn ama göreyimmm gideyim oraya paralayacamm onuuuuuuuuuuuuuuuuu bendne çok tırsıyor geçen sene tv alırkennnn kocama lc kakalamaya çalışdı ben alınmayacak dediğmmmmmmmmmm satamadı

yaa diyo milletin karsııı all all all derr sen alma dedinnn yaa ne ilginç dedi
bende didim o kadınlar para kazanmıyor herladee lc di normalll ne olmuşş iştee
zaten tv seyrederken kendinden geçiyor bide LC di alacağımmm iiiceee keçecek heee hayatta almam dedimmmmmmm...şimdi tek yakaladı bizimkini kakaladııı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oldum yaaaaaaaaaaaaa

evet cnm taksitli fiyatııı 950 ytl gelmişş bizimkide 940 almışş 10 ay taksitliii
neyseee almış artık

bende lcd beğenmiyorum aldırmadımda zatiiii

bombom diger sayfaya mı calısıon gene yokoldun yaw nirdesinnn
olabülürr kuşummmmm
evet yanılmamısım oraya calısıo hain köfteeeeeeeeee:mymeka:

bak doğruymuşşşşşş bende yemek hazırladım yemek yiyecemmm şimdi kalkıyorum benimki mır kırrr yapıyorrrr ooooo birsen yemek koyacakda önümüze yiyecez diyooo gelip klavyeme basıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gelecem kuşumm özlemişim siziii yaaaaaaaaa

selam kızlar bunlarda kardeşimin kınasından duba arkadaşınızın resimleriiii
ben kardeşim ve kızım

buda ben halaya katıldığımda şu duba gibi olan turunculu kıyafetli baaaayaaannnkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereyesunuz daaaaaaaaaaa kimseler kalmamışşşş benim kocişte gelmedi daha yemek yedik kızımla ben geldim pc başına kimsecikler kalmamışşş bakiim ben biraz şöleeee konulara

ben simcik geldim daha
kocisim mac yapti ben mama yedim cay bahcesinde
sonra da alisveris yaptik yuruyerek geldik telefonda konusrken ayagim kaydi dustum ama Allahtan popom yere carpmadan kolumdan cekti kurtardi benuuuu

hoşgeldinnn nuray yawww geçmişolsun allah korumuşşş seni de bebişinide dikkatli ol canım göbiş büyüdümü senin son halide koyda görelim artık bu resim eskidi daaaa

ben simcik geldim daha
kocisim mac yapti ben mama yedim cay bahcesinde
sonra da alisveris yaptik yuruyerek geldik telefonda konusrken ayagim kaydi dustum ama Allahtan popom yere carpmadan kolumdan cekti kurtardi benuuuu

kuşummm geçmiş olsun yaaa
bende sizle konuştukdan sonra şu pek hoşlaşmadığım hgalam geldi
ve yeni gitti maşşalllah konuşacak çok şeyi varmışş iiikkiii 1 sene küs kaldık yaa

herkes kayboldu gene yawww bende kaçıyom gidip yatayım azcık uykum geldiiiiiiiiiii

hadi yat bende yatacam yarın işe gidecieğim cnmmmmmmmmmmm yaaaaaaa

herkesciklerr uyuyorkenn ben geldimm ve yazdıklarınızı oku oku bitiremedimm. birsencim haklıymışş.misafirlerim vardı iki gündür kayınvalidemle eltim geldiler. gelmeden önce adres istediler bende bir haftadır tlflarını dogru dürüst açmadıgım için nasılsınız iyimisiniz falan diye sordular iyiyiz sagolsun annem geldi işleri bitirdi dedim. en sevdigim yakın oldugum eltimdi dedim biz küstük size kırıldık herkese sagolun yardımlarınız için falan dedimm içimde kalmasın diye söyledimm herşeyi. sonra biz bugün gelecegiz zaten dediler. akşama geldiler o yüzden 2 gündür giremedim şekerciklerim.şimcikk aklımda tutmaya çalıştım konuştuklarınızı teker teker başlayayım.
Neşecimm çok çok geçmiş olsun tatlımm kusura bakma canımm malum koşuşturmaktann benimde 2 gündür agrılarım var bilmiyorum doguracakmıyım artık ne. gamyoncuiremsu kendine çok dikkat et bitanemm.
Papatyam hicranımm hayırlı olsun Allah kardeşini mesut etsin canımm. amann kayınvalidesine ezdirtmesin kendini baskın çıksınn. resimlerinizde çok güzel çıkmış maşallah dogum tarihinizde belli olmuş sayılı günler çabuk geçer derler ama biraz zor geçiyor güzelim.
Cimbomum diloşumm o senin yardımcı oldugun kişi bak gör yine sana işi düşer sende sen kendi bildigini yap de tatlımm amann boşver gitsinn.
Fakecimm,Nuraycımm komşularr işte öylee aman Allah'ım iyi komşulara çattırsın ev alma komşu al demişler valla dogru demişlerr. kendileri kaybedeler boşverin. Fakecim nuraycıgıma katılıyorumm kim ne derse desin başıma gelecekmi diye düşünmeden konuşuyor işte. sen hiç dert etme güzelimm Allah büyükk.
Nuraycımm sende bakıyorumm hergün pasta börekk bebişi güzel besliyorsun tabi kendinide şekercimm.kaydirigubbakcemile5
Dırımım ne güzel haberler vermiş drun inşllah hayırlısı olacakk güzelimm. ayyy kızlarr benimde en sevdigim yemek karnıyarıktırr. annecigim sagolsunn hemen yapıverdi.
şekerlerim umarım unuttugum birşey yoktur. unutmuşsamda kusuruma bakmayınn hamişligime verin pek unutkanımdır aslındada. pekte uzun konuştum sanırsamm.
ayrıca fıstıklarrımm bugün dra gidecegim 2 gündür sancılarım var bakalım nasılmış bebiş son bir hafta dayanamıyorum nasıl diye merak ediyorum bide açılmam falan varmı bakalım artıkımm. gelince haberleri yazarım size.tabi daha hemen evden çıkmıyorumm kim gelecek bakalım ilk önce.

günaydın

asli canım ne güzel sonuna yaklaşdın ne mutlu sana canım:)) normal doğummu istiyorsun eğer öyleyse allahım sen tez avazda kurtarsın hemencecik bebişini kucakla:)

bende dün dr gittim..aslında kızlar bi bayanın sorunu yoksa 2 ay olmadan dr gitmesi saçma gibi geldi bana...benım mesela gitmem lazımdı gutr ilacımın değişmesi lazım.. kadınların çoğu 3. ayda geliyorlar dr:))

neyse ben gittim kan idrar ultroson yazdı dr üstten bakalım daha çok küçükdür dedi ve dediği gibide çıkdı 1 ay var yok dedi 8,3 mm re dedi ..ben sordum kalbi atıyuormu dedim dr daha çok küçük kalp atışı olmaz dedi ..ama bende gördüm ufacık mantarım benım:)))) idrar kn verdim geldim yarın öğlen çıkacak sonuçları..bekliyorum...ama kızlar dün çok kalbim çarptı yaa çok heycan yaptım off inşallah hastaneye gittiğimde bidaha böyle bişi olmaz heycan yapıyorum kendime galibaa:))

bu arada ultrosonla yumurtlama günümle aynı:)))doğru ateş ölçümü yapmışım:))) adet tarihim baya geride kalıyor..yani adet tarihim 12 temmuz yumurtlama günüm 2 ağustos...tam tamın bebekle aynı yumurtlama günüm...şimdi nasıl olacak bilmiyorum yarın dr nediyecek tahlillerle gidince ...

birde kızlar göğüslerim acımaya başladı bu ne zaman geçecekkkkk???

sabahları uyandığımda kendimi çok berbat hisediyorum buda normal sanırım değilmi??

birde 2-3 gündür yemek yemek istemiyorum çünkü acı acıı geliyor bu heralde en doğal olanı değilmi kızlar...

kızlar size bişi dieyimi anne olmak gerçekden çok zormuşşşşşşşşş....ah annem ahh..

bu dokuz ay bunları hisederek geçireceksem çok zorr..neyse ben şimdi kendime bişiler hazılradım sonrada uzanacam çok kötü gibiyim kamyon geçmiş gibi sanki off off...öptüm sizlerii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…