Aysonu Kizlari 2008

niye kimse yok yaaaaaaaa. ayda yılda bir zorla girdik şimdide kimse yok yaaaaaaa. fakecim sen naptın canım nasıl gidiyor

ben de gendumu kuzu yiyecek kadar aç hissediyommmcokacimcoook

kızlarr herkezeçok teşekkür ederim..yazılarınızı okudum çok saolun:))

nuriş kız ne çok yiyonn maşşşalaahh:))) bu arada 3 lü testin sonucu ne oldu ??

bide hamile olalı kaç kilo aldın:)))) günün sorusu:)) ye aman can boğazdan gelir demek herşeyn tadını alıyorsun yemeye devam ett off offffffffff

bende geldim ama oldukça keyifsizim kızlar
pek de konuşasım yok aslında
sultancım hoşgeldin güzelim benim
fakem nasılsın bitanem
nurayım birsenim sizlerle konuştum zaten
kızlar sabahtan beri hastanediyiz işte salak acemiler gibi
kolakola 2 dirhem bi çekirdek görseniz bizi
neyse yaa sonuç görümcem hamile kızlar
değeri 540 çıktı
benim psikolojimi tahmin edebilirsiniz herlade
keyifsizim hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

şekerlerrr ben geldimmm drdannn çatı kontrolüm vardıı bir cm açılmamız varmış ve normal doguma elverişliymişşşimm. bebiştede herşey yolundaymışş. drdan çıktık bir iki saat sonrada sancım başladı ve yarım saatte bir geliyor şimdilik bakalım devamı gelecekmi yoksa kandırıkçı sancımı yine bilmiyorum son bir haftamızz dedi bakalımm bekleyelim dedi ne olacak artık bilmiyorumm.
dilekcimm sıkma güzel canını boşver tatlımm mutlaka hayırlısı ile bir zamanı vardır kendini sıkma üzülme tatlişkomm.

ahhh cnm dimek öle heee hadi bakalım yaa hayırlısı aslıcığım doğum yaparken çok zor aklına bile gelemz ama bi ihtimal gelirse eğerrr bizim için dua et cnm doğum yaapan kadının duası kabul olurmuş yaaaaaaaa

haklısın nurayım yarın atlatırım herlade ama bugün maalesef
gözyaşlarımı gizlemek çok zor
akşama da kaynanma gidicez
orda da bi kutlama
dayan dayanabilirsem
rahatça bi ağlayabilsem içimdeki zehiri akıtıcam da
böyle çok zor oluyor
kendimi yalnız hissediyorum
yine sıkıştırdılar beni
şu an o iğren çadaçayı içiyorum nuray yaa
söyle bana ilknur ne yaptı günde 2 paket sigara içti
eşi 3 paket
kan gurubunu kafadan attı
son adet tarihin bilmiyorum dedi
ben söyledim dr a
düşünün artık
kızlar aptal olmak lazım aptal
kürt karıları gibi

bombomumm cnmmmm malesef böle oluyor cnm yıpratma kendini yaaa

ama artık çok nadir böle kişiler cnmmm inan bebek sahibi olmak eskisi gibi kolay değil

seni çok iyi anlıyorum cnm çokkkkkkkkk bende böle bir dönem yasadımmmmmmmm

ama kendime yaptımmmm.........şimdi karşımdaki çok ciddi bir tedavi ama ben hala bilincindeee değilimmmm ..aşılama gibi geliyorrrrrrrrrr bana .........

boşver kuşummmmmmmmmmmmmm keyfine bak yumurtalayacağın günü hesapla sen yakaladın bir kere birdaha yakalarsın..............
hem her gebelik gebelik olmuyor kuşum bunu yine en iyi bilenlerdensin
kalp atısını duymadan hamişim demek çok zor ben mesela kalırsam eğer kalp atışını duymadan sizlerden hariç kimseye dememmmmmmmmmm hamileyim diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…