ahhh cnm dimek öle heee hadi bakalım yaa hayırlısı aslıcığım doğum yaparken çok zor aklına bile gelemz ama bi ihtimal gelirse eğerrr bizim için dua et cnm doğum yaapan kadının duası kabul olurmuş yaaaaaaaa
hayırlısıyla doğurda tatlım bebeğinin resmi süslesin sayfamızıııııııııııııııııııııııı
dua etmeyi unutma ne olurrrrrrrrr
unutma şu bacılarını:Saruboceq:
şekerlerrr ben geldimmm drdannn çatı kontrolüm vardıı bir cm açılmamız varmış ve normal doguma elverişliymişşşimm. bebiştede herşey yolundaymışş. drdan çıktık bir iki saat sonrada sancım başladı ve yarım saatte bir geliyor şimdilik bakalım devamı gelecekmi yoksa kandırıkçı sancımı yine bilmiyorum son bir haftamızz dedi bakalımm bekleyelim dedi ne olacak artık bilmiyorumm.
dilekcimm sıkma güzel canını boşver tatlımm mutlaka hayırlısı ile bir zamanı vardır kendini sıkma üzülme tatlişkomm.
bombomumm cnmmmm malesef böle oluyor cnm yıpratma kendini yaaa
ama artık çok nadir böle kişiler cnmmm inan bebek sahibi olmak eskisi gibi kolay değil
seni çok iyi anlıyorum cnm çokkkkkkkkk bende böle bir dönem yasadımmmmmmmm
ama kendime yaptımmmm.........şimdi karşımdaki çok ciddi bir tedavi ama ben hala bilincindeee değilimmmm ..aşılama gibi geliyorrrrrrrrrr bana .........
boşver kuşummmmmmmmmmmmmm keyfine bak yumurtalayacağın günü hesapla sen yakaladın bir kere birdaha yakalarsın..............
hem her gebelik gebelik olmuyor kuşum bunu yine en iyi bilenlerdensin
kalp atısını duymadan hamişim demek çok zor ben mesela kalırsam eğer kalp atışını duymadan sizlerden hariç kimseye dememmmmmmmmmm hamileyim diyee
dilekcim bunu dinle ben bunu dinleyince hep bebek aklıma geliyo nasip değilmiş diyorum bu şarkı bani çok etkiliyo
http://www.dailymotion.com/video/x3e1be_ozcan-deniz-nasip-deilmi_music
dilekkkkkkkkkkkk bişe yazzz koçiş gelir birazdannnnnnnnnnnnnnnnn
çok üzüldümmmmmmmmmmmmm
aslıııııııı hurma ye bol bol kuşum
dogumdan hemen sonra cok faydalıymıs vucut kendini toplasın diye
süt de yapıyormus canım kocana soyle alsın sana
hamilelikte de inanılmaz faydalıymıs ben zaten cok severim yemeye basladım bugun
SADECE HURMA VE SU ILE YILLARCA YASANIRMIS VUCUT ICIN GEREKN 10 TANE VITAMIN MINERAL VARMIS ICINDE.KURANDA DA EŞSİZ MEYVE DİYE GEÇİOMUS
yaa oyle mi canım
ama uzun uzun hamilelikteki faydalarını anlatmıslar Allah Allah yemeyeyim o zaman:uhm:
2-3 tane az deil mi yaw
doktora sormusmuydun hic hurmayı
kızlar geldim
çok yorgunum yaaaaaaaaa
cts gecikmeli olarak evlilik yıldönümümüzü kutladık
almiş halasında kaldı
kociş çok etkilenmiş olmalıki
pazar günü iş seyahatine benide dahil etti
pazar 3 gb yola çıktık
bursaya 50 km kala kaza vardı
1-2 saat yolun açılmasını bekledik
neyse gece 12 gb oteldeydik
sabah kociş iş toplantısına gidicek oreldekiler arabanın anahtarını kaybetmiş
kıyamet koptu
onu hemen toplantıya yetiştirdiler
akşam üzeri yola çıktık geri
gece 1.5 da denizlideydsik
sabah kalktım
kahvaltı balkonlar
evi süpürdüm sildim
makinaya 2 posta çamaşır attım
şimdi almiş yıkanıyo
yemek yapıcam
sonrada müşterim gelicek gümüş bakmaya
az biraz takılyım size
ulen 9da yedıgım kahvaltı ile duruom yaaa:dilcikar:
acıkırım tabe saat kac olmus:mymeka:
6-7kilo aldım işte tam sınırdayım şimdilik sorun yok ama ilerde nolur bilememkaydirigubbakcemile3
15e kadar normal yaa
fazlası zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?