Aysonu Kizlari 2008

şekerlerimm hiç unutmuyum sizlerii hepiniz isimlerini bir bir sayacagımm fakecim senin asıl ismini bilmiyorum ama önemli sonuçta niyet önemli kaydirigubbakcemile3
dırımcımm biliyorum hayatım Allah'ın izniyle inşllah dogumda hepiniz için dua edecegim. Şeniz

canımsın yaa bu halinle bile beni teselli ediyorsun çok üzüldüm yalan değil ama atlatırım ben bunu da ve bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum fıstıkım

ayy kıyamam ben sana yaa
az kaldı çok az
bu arada eltinle kayınvalidene çok iyi başmışsın az bile onlara bizim bile yüreğimize su serpildi valla

dilekcim bunu dinle ben bunu dinleyince hep bebek aklıma geliyo nasip değilmiş diyorum bu şarkı bani çok etkiliyo

http://www.dailymotion.com/video/x3e1be_ozcan-deniz-nasip-deilmi_music

ağlatmayın beni yaaaaaaaaaaa
zaten zor tutuyorum kendimi
arada akıyor ama sıkıldım çok sıkıldım ben bu işden yaaaaaaaaaaaaa
bir yılı geçti 365 gün aynı konu
kusucam artık
bi de görümcelerime bak
biri oğluna annelik yapmıyor
biri adet tarihin bilmiyor ben sigarayı bırakmam diyor ve kan gurubunu kafadan atıyor
bi de bana bak bize bakın
yaa kızşlar ben kafayı oynatıcam yaaaaaaaaaaaaa
aslı ne düşükler ne acılar yaşadı
esra bi sene bekledi
hicranın 2 düşüğü var ve bu hamileliği için ne kadar uğraştığını hatırlayın
nurayım tek tek ısı ölçtü
birsenim canımın içi sana ne yazayım hıçkırarak ağladıkları hala kulağımda
maddi boyutunu hiç söylemiyorum
yaa bernammmmmmmmmmmmmmmmmm o resmen pes zaten
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gökcenimmmmmmmmmmmmm canım ne yapsın
yaa dileğimmmmmmmmm canım yaao neler çekti
sultan
fake
bibek
yaa fatoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa ben söyleyecek bir şey bulamıyorum yaaaaaaaaaaa
biz nerde hata yapıyoruz kızlar yaaaa
hepimiz bilinçli akıllı insanlarız güyaaa

nurayımm şekerimmm sanada ederim tabikide yavru kuşlar şimdi benim açıklıgım varya bu dogum başlamış demek anlamına mı geliyor bir bilginiz varmı. birde ben biraz uzanayım drumu aradım yarım saatte bir geliyor dedim uzan dinlen eger geçmezse dogum başlamış demektir dedi belim çok agrıyor biraz yatayımm arada ugrarım.

dilekkkkkkkkkkkk bişe yazzz koçiş gelir birazdannnnnnnnnnnnnnnnn
çok üzüldümmmmmmmmmmmmm

kurban olurum ben sana yaaaaaaaaaaaaa
o ne demek
asla yalvarırım böyle düşünme
üzme beni yaa zaten üzgünüm
beni çok iyi anladığını biliyorum
seni çok seviyorum hanımcım
asla böyle düşünme olur mu

canlarım bu olayları bende yaşadım. görümcem hamileymiş akşam ilk bana mesaj göndermiş bide diyorki yarın test yapacam. ertesi gün sabahın 7sinde çağrı bırakıyor arayım diye ama aramadım. mesaj göndermiş dalga geçer gibi çift çizgi çıktı ne anlama geliyor. ne kadar sinirlenmiştim ayrıcada çok kötü olmuştum. akşamınada ikiz olacağını öğrenmiştim. çok kötü bişey bombomun canım benim seni çok iyi anlıyorum ama böyle işte değişmiyor bişey. bizede üzülmek kucağı boş beklemek düşüyor.kızlar ben çıktım hepinizi çok seviyorum. öpüyorum

nuray kuşummm sen yeme senin için daha erken ben yemege başladım ama daha bir aydır yiyorum hurma ayrıca rahim açılmasına da yardımcı oluyor bugüne kadar günde bir tane yiyordum bugün 2-3 tane yemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

yaa oyle mi canım
ama uzun uzun hamilelikteki faydalarını anlatmıslar Allah Allah yemeyeyim o zaman:uhm:
2-3 tane az deil mi yaw
doktora sormusmuydun hic hurmayı

kuşum dra sormadım ama çevremdeki herkes ye iyi olur dediler. ama tabi erken zamanlarda yeme sakıncalı demişlerdi birde gögüs uçlarınla oynama oda dogumu tetikliyormuş yani her ikiside sakıncalı erken dönemde.

selam kızlar ben geldimm ay bugün çamaşır makinem durmadı heçç bankada işlerim vardı kredi ve kart borçları yattı falan birazda bebişime bir iki şey aldım evime yakın bir alışveriş merkezinden tubayı göz doktoruna kontrole götürdüm 10 gün sonra kontrol günüydü benim telaşımdan atlamasın diye onu da hallettim salon koltuk örtülerimi çıkartım makinaya attım ama takamayacağım yengemle kız kardeşimi getirticem yarın gün sonra onlar takarlarrr artık 10 eylülde de kadın alıcam eve derin temizlik yapılsın halı perde kapı baca silinsin ki ev misler gibi olsun artıkk

yildönümünüz kutlu olsun canimmm nice yillar sağlik mutlulukla madden ve manen hiç sikinti yaşamadan rahat huzurlu yillar diliyorum size

benimde 2 eylülde 4. Yil bitiyor günler ne çabuk geçti gitti anlamadim valla sanki dün gibi daha

sebze ağırlıklı beslen canım bebeğe çok faydalı ya kendini öle ayarlaki en az 3 gün sebze 2 gün et 1 gün balık 1 bakla gillerden yemeye çalışş bu arada ben şuan +15 kilodayımmm verdim ya kiloyu +18 e çıkmıştım

başım çatlıyor ağrıdan resmen kendimi sıkmakdan
bakın kendime eziyet etmeye başladım bile ben
birasdan çıkıp kaynanama gidicez
cümbüşü seyrelleyin siz
nasıl dayanıcam bilemiyorum herkesin için zırlamakdan korkuyorum
inş.rezil olmam kızlar yaa
hicranım hoşgeldin bu arada
nabersin fıstıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…