Aysonu Kizlari 2008

hamişşmiymiş yanii ben anlamadım ne üzüyon kendünüü nasip kısmet nbu işler hjayatım sen kendini topla sıkıldığını belli etme başkalarını sevindirmeeeŞeniz

ay şimdi okudu yazıyı valla allah tamamına erdirsin ne diyelim canım skın kendini yıpratma bak strese girme sende yakın zamanda anne olacaksın inşallah kendini helak edip niye strese sokuyon rahat olmaya çalışşş dua et bol bolll

bende düşüklerle uığraşırken 40 yaşındaki eltim hamişim diye haber verdi hem sevindim hem üzüldüm o dönem ama kendimi topladım eltimide severim laf aramızda iyi kalplidir kendisi çok hemde neyse allah banada nasip edecek dedim dua ettim eltimin sevincine ortak oldum 1 ay geçti bende hamiştim yani dua et tevekkül ettt rabbim sanada nasipo edecek inşallahhh

bunların hepsi sınav unutma bunuuu bu sınavdab isyan etmeden geçmen lazım

Son düzenleme:
cimbomcum canım hatta hiç unutmam eşimin şirketti bir tekne kiralamıştı boğaz turu yapacaklardı düşük yapalı henüz 4 gün olmuştu bende moral sıfır 3.düşüğümdü hemde eşim biraz hava alayım değişiklik olsun diye çok srar etti gidelim diye insan içine çıkmak istemiyordum nerdeyse neyse eşim beni ikan etti gittik ta tekne kalkacakken eşimin iş arkadaşlarından birisi tekneye son anda geldi eşiyle ve eşinin doğumuna 1 ay vardı karnı burnunda ay o tekne gezisi boyunca ağlamamak için kendimi zor tuttmuştummm hatırlıyorum senide anlıyorum canım inan içim de hissediyorum üzüntünü ama şükret ya benim gibi 3 tane bebişini elinde sadece ultrason resimleri kalarak kaybetseydin allah göstermesin kötüsünden korusun rabbim hepimizi bu günlerde geçecek inan bana ben bunları yaşadım ve sabrettim rabbim banada yardım etti merak etme seninde güleceğin zamanlar gelecek veee öle geçiştirmek yoookkkkkkk özel yemek verip öle müjde vereceksin aileye sende parti yapacaksın bunları düşün yavrummm okişşş

yaa tatlım neden böle yapıyorsun aşmış olmalısın tatlım yaaa bırak allah aşkına herşey oluruna giderr...sen orada gül geççç herkesin bi zamanı var tatlım yaaa

eee bende ağlayım o zaman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmuyorr diyeee

amannnn boşver kuşumm bizim için hayırlısı şimdi değillllll ama inan yeterr:CüvCüv:

bombom abartma nolur bıtanem kendını doldurma yaaa
aman sakın orda patlarsın fılan neme lazım
bırak kusum sevınmek zorunda deilsin ama notr ol bari kendine eziyet etmeee

hee bende öle deyyom yaaaaaaaa.sa.s

bu arada nuray kuşum yaa benim bugünnnnn çok fena kasık ağrılarım oldu yaaaaaaa

aynı adet olacakmışım gibiiiii

gunaydinnnnnnn
acilisi ben yapayim
bir uyandim aa dedim ne guzel saat ilerlemis ahmet bile gitmis
ama nerde saat daah 7 15 filanmis yaw
bu cisimin bana garezi var kesinnn:mymeka:

günaydın canım benim. senin bu çişte kurulmuş saat gibi haaaa. her gün aynı saatte uyandırıyor. nasılsın canım. bombomum nasıl oldu acaba? akşam kafam ona takıldı. inşallah iyi geçmiştir

canım benim ben sabah 8de işyerinde olduğum için. ve müsaitte olunca bi bakayım dedim. canım onu çok iyi anlayabiliyorum. aslında burdaki herkes çok iyi anlıyordur. çünkü hepimizin mutlaka bi kerede olsa yaşadığı bişeydir. en kötüsüde kadınların umrunda olmaması. bizim gibi şeylerin birini bile yapmadan hamiş kalmaları. bide akıl vermeleri yokmu asıl o öldürüyor beni. bu iş akılla olmuyor ne yazıkki. ama işte fırsat ellerine geçince bırakmıyorlar

canım bizim kendimiz yapıyoruz. yok 10 gün kaldı yumurtlamaya. sonra bu gün yumurtlama günü. sonra adete şu kadar kaldı yok oldu yok olmadı. sonra olunca psikolojik çöküntü. hep kendimiz yapıyoruz. ve ben bunu her ay yaşıyorum. ve sanırım hep te yaşıycam. sorunda bu zaten. dediğin gibi düşünmemek lazım ama işte elimde olsa 5 dakika bile düşünmem inan.

herkesee günaydınnn. ben daha dogurmadımm:)) nuraycımm son zamanlar gece nöbetlere kalkıyorsun ve saatlerce oturuyorsun güzelimm sanki bebiş dogmuşta ona bakıyormuşsun gibi. hazırlıyor seni doguma. dün gece yine uyandım 2 saat ayaktaydım sonra yine uyumuşum tabi sonra eşim işe geç kaldı :))

ayyy nuraycımm sorma canımm yaa bende diyorum artık dogurayım diye. iyice agırlaştım artık korkuyorum falan filan ama dogurayımda istiyorum artık. kaydirigubbakcemile5

günaydınnn kızlarrrrr sıcak çok sıcak yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bende kimler var diye bakiim demiştim boş değil yani burası öle görünüyor

sultancım fakem nurayımmmmmm yazdıklarınız okuyunca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
hicranım canım benim gökcenim aslımmmmmmmmmmm hepinize kocaman günaydınlar
gelelim akşama
aşırı gergindim tabi muratla azcık gerildik bu konu yüzünden ama uzuatmamaya çalıştım ki ağlıyacağımı biliyordum öğrendikden sonra bi tuhaf oldun sen kıskanmıyorsun di mi değil yaa erkekler niye böyle allahım yaa yok falan dedim uzuakmamak için ama yemedi tabi ee ne bu surat dedi ayıp kaç yaşında kadınsın dedi
sonra baba adayı gelip bizi aldı mağazadan akşam koska devasa bi pasta alıp gittik kaynama söylediler işte ama allah için şimdi kadın çok da sevinmedi hemen bizim için dua etti gözlerimin taaa içine baktığı ki ağlıyormuyum diye bende hemen gözlerimi kaçırıyorum tabi o hamile olan görümcem sabah aç karnına üst üste sigara içiyordu bende dedim ki ilknur yapma belki hamilesindir demiştim yok ya ben hamile değilim bi belirtim yok demişti ama akşam halini görücektiniz mıy mıy dır zaten biraz kendileri bütün gece uzandı eee öteki görümcem çocuğuyla ilgileniyor zaten o biras da tembeldir yani sonuç şu 11 kişilik bulaşı çay ve pasta bulaşığı da dahil olmak üzere ben tek başıma yıkadım mutfaktan çıktığımda saat 12 idi bu benim kaderim yaa artı gecenin en esaslı anı şuydu ben kaynanam ve küçük görümcem mutfakdaydık ki k.görümcem biras cadıdır bu arada k.görünmcem benden 10 yaş küçük kaynanam denize dedi ki siz görümcesiniz kızım sıkıştırın şu gelini de o da doğursun böyle boş durmasın ayyyyyy kızlar allahıma az daha bıçaklıyacaktım kadını ama deniz çok bağırd ona çok cahilce konuşuyorsun çok ayıp deid falan bende ağlamadan ama okkalı bi ses tonuyla dedim ki ben senin kızlarından çok daha fazla istiyorum bebek dedim anladı sanırım hatasını ve şaka yaptım dedi denizde böyle şaka olmaz düzgün konuş dedi ben de hemen bu sabah olayı murata anlattım kızdı annesine artık hiçbirşeyi içime atmıcam o da bilsin annesini densizliğini ve beni ne kadar üzdüğünü
sanırım hemen hemen hepimiz yaşamışız bu ve buna benzer olayı bende atlatıcam heralde
üstelik ben de umutlu bi vakayım di mi yaa sadece hamile kalmak yetmiyor maalesef bunu çok iyi anladım ben ne yazık ki ama işte onun o hamile modları mıy mıyları hal ve hareketleri kahrediyor bein pek bi havalıdır kendileri ama karnı şişmeden bende hamile kalırım di mi kızlar yaaaa
bu arada birsen nerde bugün dr gidicekmiydi
sayenizde atlatıyorum ben bunu da iyi ki varsınız
fakem duaların işe yaradı bende allaha çok yalvardım gitmeden önce dualarınızla sakindim eve gelince murat yattıkdan sonra içimdeki zehiri akıttım
bu bi sınav di mi

kızlar ben geldimmmmmmmm ayyyyyyyy hoşgeldimmm sefa verdim dimi:teytey::dance:

canlarım biliyorsunuz sabah randevum vardı gittimm latifciğimin işi çıktığı için gelememiş

ama aynı ekipten jane hanım diye biri muayne ettiiii çok canım yandı çokkk zaten ağrım

vardıı biliyonuzz:teselli:neyseee kadıncağız bi güsel muayneeee etiiiii veeeeeee bombaaa

benim yumoşlar çoşmuşş kızlarr çoşmuşşşşşşşş:teytey::sm_cool:

en büyüğü 19,5 mm en ufağımız 10 mm tabi içlerinde 17,18,15,14,16, mm olarak gidenler

varrr....neyse kalktım masadan dedim kadına benim sancım çokk oturamıoyorum bilee

eee dedi kocaman olmuş yumoşlarınız dedi.... o yüzden bu saatten sonra ani hareket ağır

hiç bişey yok dedi,eğerlirken bile dizinizi kırıp eğilin dedi şeklli anlattı ....sakın stres

olmayın dedi...dedimm ben kimmm stres kimm:jeyyar:merak etmeyin dedim başından beri

yok dedim ,,,heycanlıyım sadece dedimm...güldü doktor hanımm

ondan senden bu kadar çabuk yumruta elde ettik ,,stres yapsaydın dedi geç gelişirdi

allah korusun gelişimi bile durdrurdu dedi ..malesef bu tedavide hep sters oluyor

dedim ben çok kötü fırtınadan çıktım...içimdende dedimki siz benim aydınlığım oldunuz :roflol:

işte yarın yine çağırdı yarın belki çatlatma iğnenizi yaparız dedi......eşiniz perhize girsin

dedi...tabi sizinle olmayacak bu dedi

işte eve geldim bendeee hala ağrılarım var canlarımmm evi topladım lavoba klozet temizlendi ....mutafğın bulaşıkları deptim tost yaptım kendime
sonra klimayı getirdiler oturma odasını topladım ve sizleri okumaya koyuldummmm

ben böleeeeeee:1hug::enbuyukkk:

birsencim maşallah hadi gözün aydın bak bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah yuömoşları nezaman alacaklar peki ne dediler jane hn iyidir ben onuda çok seerim benim son aşılamada latifin geç kaldığı bir gün bana beklemek istemezseniz ekipten jane hn alsın demişti memnun kaldım ben ondan da çok tatlı bit byn

sen yapacağını yapmışın artık sıra eşinde inşallah spermler iyi çıkar yeterli gelir ama içime hep senin 1 den fazla olcak gibi doğuyor hayırlısı bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…