Aysonu Kizlari 2008

kuşum inşallah allahım boş çıkarmayacak seni biliyorum. ama Allahım sana bakabileceğin kadar versin diyorum yine. canımcım sen durmazsın biliyorum ama durman lazım. öyle çok iş falan yapmak yok. yat dinlen tadını çıkar biraz. sonradaaaaaaa yumoşlar bebiş olsun inşallah. oyyyyyyyyy şimdi yumoşların annesi sonra bebişlerin annesi olacaksın inşallah.

canım yaa çok sevindim bitanem yumoşlarının durumuna hadi bakalım hayırlısı inş.
ama en çok neye sevindim biliyor musun stres yapmamana yani bunu nasıl yaptın bilmiyorum ama
bana da öğretsen ii olucak bitanesi

sağol cnmmmm benimmmmm evet jane hanımda iyi biri

gayet iyi davrandııııı....valla hiçroşum kaç çocuk olur bilmiyorum hatta olacakmı o bile kesin değil ....ama orada beklerken bir çift geldi ikiz bebişler
latif beyi sordular sanırım doktoru oyduu bebekleri göstereceklerdii allahım dedimm

başladım ağlamaya hemen sildim yaşlarıı sonra muayneye aldılar zaten

inş.kocişiminde iyi gider cnmmm ...........benim yumoşlar biraz önden gittiler ama iyi dedi jane hanımm

fakecim benim görümcede önceki gün bana mesaj göndermişti adetim gecikti diye. sabahın köründede çağrı bıraktı bende sinirlerim bozuldu aramadım. hem hamile ol hem çağrı bırak ben arayım. sonrada mesaj göndermişti çift çıktı bu ne demek diye. o gün gelmiş işte kaynanamla hastaneye gitmişler ikiz demiş. gittik kaynanamlara şeytan gibiydi. hiç durmuyordu. bi hafta sonra kocası geldi. bi gittim yatıyor kocasına naz yapıyor. sanki gezen o değil. ayy canım şunu istedi bunu istedi diyip duruyor. uzanmış yerinden bile kalkmıyordu. bi tuhaf olmuştum. ben hamileyken anamı ağlattılar ama. seni çok iyi anlıyorum onun için

bombomum nasılsın bitanem. düzeldinmi biraz. alışırsın canım daha dur. bunlar başlangıç sen bide ileriki hamilelik dönemlerinde gör. hele bide doğurunca. sanıyorlarki bir doğuran kendileri. ve kocanıda ipte oynatırlar merak etme. amaaaaaaaan boş ver canımcım sen o zamana kadar zaten hamile kalırsın inşallah

cnm benimmm evet yapmamam lazım bugün son valla yapmyacağım doktorda ikaz etti yok bişey diye zaten ....duan için sağol cnm rabbim dağına göre kar verir merak etme sultanım....öncelikle hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etisnnnn bişey istemem başka
hadi gozun aydın kusummm onca agrı bosa deilmiş bak
klıman da hayırlı ugurlu ossssuuunnna.s.
sağoll kuşummmmmmmmmm evet boşa değilmişşş zaten sol yanım hala ağrıyor bugünde 187,5 yapıldı ilacım cnm diğer ilacda tabi....
cnm valla biliyorsun diğer tedavide ne kadar üzüldüğümü ..en yakın şahidisin yani gözyaşlarımın ....bu sefer olayı o kadar ciddiye almadım cnm ...birde çalışmıyrum iş faktörü yok cnm biliyorsun.....birde bu iş aniden gelişdi yani ne oldu ne olacak derken oldu bitti evet çok rahat geçtiii...çok mutlu oldum inan cnm yaaaaaaaaa.takma kafanaaaa

hiçroşş kızzzzzz ben sabah uyandım dedimki şu hiçroşa gidem yarın neşeyide arayım dedim ama düşündüğüm gibi olmadı kuşummmm .......

fakecim canımsın yaaaa
beni anladığını ve dua ettiğini kalbimde hissediyorum güzel arkadaşım benim

sultancım naber fıstıkım

fakecim canımsın yaaaa
beni anladığını ve dua ettiğini kalbimde hissediyorum güzel arkadaşım benim

sultancım naber fıstıkım

sağol canım benim nasıl olayım işte. bende doktora gidecem adet olunca. onu bekliyorum. bugünde belim acayip ağrıyor. adetime az kaldı ya. bide dün ev temizledim bayağı uğraştım. fırtına çıkmıştı ya ev mahfolmuştu balkonlar falan canım çıktı yaaaaaaaaa.

canım şuna inanıyorum işte onlarda hakketiklerini yaşıcaklar allahın izniyle
allahın adaleti sonzuz olduğu için içim rahatlıyo birazda olsaaaaaaaaaa

evet canım onu düşününce bende rahatlıyorum. ama kocamı nasıl kullandıklarını görünce daha kötü oluyorum. artık bende bebiş istiyorum yaaaaaaaa. kocamdan uzak dursunlar bizi bize bıraksınlar istiyorum. çokmu yani çokmu hıııııııı?

dırımımmmm çok sevindim bitanem. hadi az kaldı canım. bebişlerin gelicek sana annesi. :CüvCüv:

dırımımmmm çok sevindim bitanem. hadi az kaldı canım. bebişlerin gelicek sana annesi. :CüvCüv:

inş.cnm inş.....sağol canım benimmmmmmm

senin bebiş iyidir inş...

kızlar azcukkk yatacağımm ağrım var oturamıyorum yaaaaaaa

kardeşimden biranönce laptopu almalıyım ne buradan kalkabiliyom yada acıya dayanabiliyom

birsen datlum kliman hayırlı olsun
püfür püfür esip seni serinletsin
ben sıcaktan çatlıcam artık sabahları sersem uyanıyorummmmmmmmmmm

sağolll tatlım ....imş.sizde alırsınız kuşummm

gerçi şimdi benim oturduğum odaya takılmayacak bu klima salona takılacakkk.....

artık takılınca laptop gelince orada oturacağım yoksaaa ben kk dan ayrı kalamam klimasız odada şuan pc.cnm

iyidir heralde bebiş şutarafagitti bugün karnımda acayip bişeyler oluyo ya kızlar. ama karnımda. acaba bebiş bu ya.

dırımmmım sen bak bol bol dinlen bu ara. yumoşlara iyi bak. onlar lazım. kız 5iz falan olmasın.

:roflol::roflol:çok alemsin yaa 5 iz heee yok daha neler birtane versin rabbim yeterde artar bileeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…