- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
kızlar ben geldimmmmmmmm ayyyyyyyy hoşgeldimmm sefa verdim dimi:teytey::dance:
canlarım biliyorsunuz sabah randevum vardı gittimm latifciğimin işi çıktığı için gelememiş
ama aynı ekipten jane hanım diye biri muayne ettiiii çok canım yandı çokkk zaten ağrım
vardıı biliyonuzz:teselli:neyseee kadıncağız bi güsel muayneeee etiiiii veeeeeee bombaaa
benim yumoşlar çoşmuşş kızlarr çoşmuşşşşşşşş:teytey::sm_cool:
en büyüğü 19,5 mm en ufağımız 10 mm tabi içlerinde 17,18,15,14,16, mm olarak gidenler
varrr....neyse kalktım masadan dedim kadına benim sancım çokk oturamıoyorum bilee
eee dedi kocaman olmuş yumoşlarınız dedi.... o yüzden bu saatten sonra ani hareket ağır
hiç bişey yok dedi,eğerlirken bile dizinizi kırıp eğilin dedi şeklli anlattı ....sakın stres
olmayın dedi...dedimm ben kimmm stres kimm:jeyyar:merak etmeyin dedim başından beri
yok dedim ,,,heycanlıyım sadece dedimm...güldü doktor hanımm
ondan senden bu kadar çabuk yumruta elde ettik ,,stres yapsaydın dedi geç gelişirdi
allah korusun gelişimi bile durdrurdu dedi ..malesef bu tedavide hep sters oluyor
dedim ben çok kötü fırtınadan çıktım...içimdende dedimki siz benim aydınlığım oldunuz :roflol:
işte yarın yine çağırdı yarın belki çatlatma iğnenizi yaparız dedi......eşiniz perhize girsin
dedi...tabi sizinle olmayacak bu dedi
işte eve geldim bendeee hala ağrılarım var canlarımmm evi topladım lavoba klozet temizlendi ....mutafğın bulaşıkları deptim tost yaptım kendime
sonra klimayı getirdiler oturma odasını topladım ve sizleri okumaya koyuldummmm
ben böleeeeeee:1hug::enbuyukkk:
birsencim maşallah hadi gözün aydın bak bu sefer bebeğine kavuşacaksın inşallah yuömoşları nezaman alacaklar peki ne dediler jane hn iyidir ben onuda çok seerim benim son aşılamada latifin geç kaldığı bir gün bana beklemek istemezseniz ekipten jane hn alsın demişti memnun kaldım ben ondan da çok tatlı bit byn
sen yapacağını yapmışın artık sıra eşinde inşallah spermler iyi çıkar yeterli gelir ama içime hep senin 1 den fazla olcak gibi doğuyor hayırlısı bakalımm
canım benim kıyamam sanaaaaaa
bende geçen kaynanama 5 günlüğüne gittiğimde o cadı görümcemde vardıııı kaynanam işte aman iş yapma otur şunu yapma bunu yapma diyeeee bende tabiki sinirden çatlıyodummmmm hiç iş yapmadıııııı 5 gün boyunca oturdu yedi yattı ama ben biliyorumki allah herşeyi görüyo eninde sonunda herkez hakkettiğini yaşarrrrrrr
canım benim şuandaki yaşadığın bi imtihan zaten isyan etmeden
sabırla dua ileeeee kendini yıpratmadan yaşamak
bak ben sıkıntı yüzünden mideme neler ettim ne ettiysem kendime ettim
kendim ettim kendim buldummmmmm
canım yaa çok sevindim bitanem yumoşlarının durumuna hadi bakalım hayırlısı inş.
ama en çok neye sevindim biliyor musun stres yapmamana yani bunu nasıl yaptın bilmiyorum ama
bana da öğretsen ii olucak bitanesi
cnm benimmm evet yapmamam lazım bugün son valla yapmyacağım doktorda ikaz etti yok bişey diye zaten ....duan için sağol cnm rabbim dağına göre kar verir merak etme sultanım....öncelikle hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etisnnnn bişey istemem başkakuşum inşallah allahım boş çıkarmayacak seni biliyorum. ama Allahım sana bakabileceğin kadar versin diyorum yine. canımcım sen durmazsın biliyorum ama durman lazım. öyle çok iş falan yapmak yok. yat dinlen tadını çıkar biraz. sonradaaaaaaa yumoşlar bebiş olsun inşallah. oyyyyyyyyy şimdi yumoşların annesi sonra bebişlerin annesi olacaksın inşallah.
sağoll kuşummmmmmmmmm evet boşa değilmişşş zaten sol yanım hala ağrıyor bugünde 187,5 yapıldı ilacım cnm diğer ilacda tabi....hadi gozun aydın kusummm onca agrı bosa deilmiş bak
klıman da hayırlı ugurlu ossssuuunnna.s.
cnm valla biliyorsun diğer tedavide ne kadar üzüldüğümü ..en yakın şahidisin yani gözyaşlarımın ....bu sefer olayı o kadar ciddiye almadım cnm ...birde çalışmıyrum iş faktörü yok cnm biliyorsun.....birde bu iş aniden gelişdi yani ne oldu ne olacak derken oldu bitti evet çok rahat geçtiii...çok mutlu oldum inan cnm yaaaaaaaaa.takma kafanaaaacanım yaa çok sevindim bitanem yumoşlarının durumuna hadi bakalım hayırlısı inş.
ama en çok neye sevindim biliyor musun stres yapmamana yani bunu nasıl yaptın bilmiyorum ama
bana da öğretsen ii olucak bitanesi
fakecim canımsın yaaaa
beni anladığını ve dua ettiğini kalbimde hissediyorum güzel arkadaşım benim
sultancım naber fıstıkım
canım şuna inanıyorum işte onlarda hakketiklerini yaşıcaklar allahın izniyle
allahın adaleti sonzuz olduğu için içim rahatlıyo birazda olsaaaaaaaaaa
dırımımmmm çok sevindim bitanem. hadi az kaldı canım. bebişlerin gelicek sana annesi. :CüvCüv:
birsen datlum kliman hayırlı olsun
püfür püfür esip seni serinletsin
ben sıcaktan çatlıcam artık sabahları sersem uyanıyorummmmmmmmmmm
inş.cnm inş.....sağol canım benimmmmmmm
senin bebiş iyidir inş...
kızlar azcukkk yatacağımm ağrım var oturamıyorum yaaaaaaa
kardeşimden biranönce laptopu almalıyım ne buradan kalkabiliyom yada acıya dayanabiliyom
iyidir heralde bebiş şutarafagitti bugün karnımda acayip bişeyler oluyo ya kızlar. ama karnımda. acaba bebiş bu ya.
dırımmmım sen bak bol bol dinlen bu ara. yumoşlara iyi bak. onlar lazım. kız 5iz falan olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?