Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam bizde çok giremüycem
,canımda çok sıkkın
görüşürüzzz(
Esen canımm niye canınn sıkkın güzelim anlat canımcım.
Dırımım senin kafan niye dombela kuşumm.
Kızlar bende bugün varmısın yokmusun mülakatına gittim inşllah bir daha çagırırlar..dua edin benim için.:))
valla hicroşşşş tek bebekleee bişii deme ben çıldırmaa noktasındayımm zorla yemek yaptımmmmmmmmmmc.tesi iftara misafirim varrr ve hiç durmuyolarrr
valla anam sen hamarat karısın yaparsın gerçi anan gelip gidiyor seninde sanırım ama tabiiki 2 bebek zor allah yardımcın olsun bunu herzaman diyom zatiii benim farkım ayaklanmış olması yani senin bebişlere bede durumda şimdilerderesmen evin düzeni altüst oldu kanepeler yer değişti salonda ortada büyük sehpa vardı ya o kalktı alçaktaki biblolar krisyaller kalktı vss yanii şimdide gözünü oturma odamdaki bambu köşe dolabına dikti tutunup kalkıyor sonra sallayıp duruyor sabitlenmemiş ya duvara düşürecek diye korkuyom ya sabitlicem yada tubanın odaya kaldırıcam o dolabı oraya fazla giremiyorrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hicranım zaten bugün sordular evlimisiniz evt bir yaşında bir oglum var dedim evt dediler formu doldurdugunuzda 2 aylık hamileymişsiniz dediler düşün 1,5 sene geçmiş üstünden tabi benimki ilk mülakat daha ikincisi için arayacaklarmı hiç bilmiyorum artık 10 gün içinde aradılar aradılar aramazlar üzülmeyin dediler.aaaaaaaaa kız hala mülakat devam ediyormu kiii benim kocişide geçen yıl çağırmışlardı ben dışardaydım sonra bi baktım kociş geldi senide çağırıyorlar tanışmak için dedi tabii benim karnım burnumda 8 aylık hamişim kadın bana dediki sizde gelebilecekmisiniz pekii programlara dedi valla doğum sırasına denk gelirse gelemem dedim sonrasında olursa belki dedi yani bebeği bişekilde bırakabilirim ama emin değilim dedim hani yeni doğmuş bebek nasıl olur dedim kocişi bidaha aramadılar galiba benim yüzümdenn:roflol:
inşallah yarışmacı olursun bacımm bende başvurmuştum ama aramadılar sormadılar hiççç
sen nezaman başvurmuştunkiii:sm_confused:
aslıcığım inş.çıkarrrrrrrrrr
antalya fatoşun kızı olacakmışşşşşşşş 21 haftadaymışşş
hicranım zaten bugün sordular evlimisiniz evt bir yaşında bir oglum var dedim evt dediler formu doldurdugunuzda 2 aylık hamileymişsiniz dediler düşün 1,5 sene geçmiş üstünden tabi benimki ilk mülakat daha ikincisi için arayacaklarmı hiç bilmiyorum artık 10 gün içinde aradılar aradılar aramazlar üzülmeyin dediler.
inşllah dırımım yaa bakalım şans benim 3,30 randevusuydu ve 24 kişiydik daha bir sonraki turdaki kişiler vardı pek sanmıyorum ümidim yok şans bu bellimi olur oglumun şansına diyorum.
kuşumm seni çok iyi anlıyorum hep dua ediyorum biz bir çocukla zor yetişiyoruz diyoruz Allah sana güç kuvvet versin şekerim. opuyorumnanaktan
hastayımmmmmmmmmmmmmmm
hicroşum nezle oldum bide mevsimsel geçiş tetikledi dökülüyorumm