Ayva Göbeğim başa bela...

pelipelikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
15
0
86
Antalya
ya arkadaşlar benim kilom boyun filan yerinde imiş hesaplamalara göre.ama ben yinede diim.kilom 48 boyum 156... ben yinede memnunum.ama şikayetçi olduğum şey ayva göbeğim.yani hasılı velkelam yandan bakınca o göbek pıtlağını görebiliorum.yaşımda 18.plates filan yapıyorum 2 haftadır.mezuraya göre 2 3 cm incelme varda görüntü aynı.besin filan veya hareket olarak ne önerirsinizcokacimcoook????hihoyyyt

bu gençler beni öldürüyor azizim :kahve:
onlar bağırsaklarındır kuzum
ne göbeği sıkma canını sen

ya arkadaşlar benim kilom boyun filan yerinde imiş hesaplamalara göre.ama ben yinede diim.kilom 48 boyum 156... ben yinede memnunum.ama şikayetçi olduğum şey ayva göbeğim.yani hasılı velkelam yandan bakınca o göbek pıtlağını görebiliorum.yaşımda 18.plates filan yapıyorum 2 haftadır.mezuraya göre 2 3 cm incelme varda görüntü aynı.besin filan veya hareket olarak ne önerirsinizcokacimcoook????hihoyyyt

ayva göbek kötü değilki.. . bence hiç takma. kilon gayet iyi. spora devam et ama bunda takılacak bir şey yok..
keşke herkesin derdi bu olsa. keşke herkes senin gibi zayıf olsa. obezler ne yapsın sen böyle takarsan.

bacim seninki de dert mi:olmaz:

ne demisler..

Sanma ki dert sadece sende var, sende ki derdi nimet sayan'da var..

bunu unutma canim benim, senin kilonda olabilmek icin neler vermezdim..

Hiiic takma kafana, relax kaydirigubbakcemile2

ıçerik nedeniyle konunuz”vücut bakımı -bir bilene sorun “ bölümüne taşınmıştır bilginize

TŞK EDERıM beni çok mutlu ettiniz kendimle barışık birisiyim aslında ama işte normalde yoktu.sonra öss stresi çikolatalar filan derken çıkıverdi göbek.boyum kısa olduğ için bari göbeksz olayım istedim.inş yavaş yavaş siner :D

tatlım light yoğurt ye öğlen ve akşam
göbeği erittiğini duymuştum
bizim her öğlen yoğurduğumuz gelir yemekte pek etkisini görmedim ben
bide sen dene bakalım..

abur cuburda yemiyorum kilolu da değilim henüz çocuğumda yok ama o göbek gitmiyor :kızgın: hele ki regl günlerimde resmen 4 aylık hamile gibi oluyorum

aaah ahh keşke bu koca göbeğimin yerinde benimde ufacık bi ayva göbeğim olsaydı
her gören 3 4 aylık hamile sanıyor beni, neredeee göbek o bebek değil diyorum
mekik çeksem gerçekten işe yarar mı acaba belimi fazla yoramıyorum rahatsızlığım olduğu için

boyunla kilonun orantısı (orantısı diyorum yalnız) aynı benimki gibiymiş bende senin gibiym ama ben memnunum ayva göbeğimden niyeyse:D

göbeksiz abladan sana tavsiyeler arkadaşım:)

öncelikle abur cubur yeme beslenmene dikkat edersen ekmeği azalt ve hamur işleini arada bir ye.sonra spor şart hergün 30 dak yürüyüş + ve karın kaslarını çalıştıran aletler var spor malzemeleri satan yerden temin edebilirsin. Böyle kurtulabilirsin ayva göbekten ama sonrada dikkat et ayva elmaya dönüşmesin şaka bir yana selamlar sağlıklı olduktan sonra önemi yok derim bırazcık dikkat sadece.yerimseniben

Banu Alkan da göbeğim ayva göbek diyordu..Pek memnun görünüyordu..
Sen niye o kadar dert ediyorsun..

arkadaşlar benim boyum 1.60 kilom 43 ama bende bu ayva göbek olayından müzdaribim yanlar gayet düzgün ama ortada bi çıkıntı gıcık bişi gerçi sabah dümdüz oluo ama aksammm:(..bi ara mekik çektim düzeldi ama o da cok sıkıcı hergün düzenli yapılmıyoki..

ayva gobek abur cubur vsvs ıle olmazkı arkadaslar genetıktır...ben 45 kılo ıken bıle pıtlıyodu cunku o genetıkkkkk....tek yapabılecegın gergın durması ıcın alt karın egzersızı calışmaktır seker :) bende hastayken aylık hamıle gıbı oluyorum ustelık mıdemde dısarda ohhh...ama dedıgım gıbı alt karın calış en azından gergın durur ıyıce :) opuldun seker

Back
X