Sizin en azından eşinizden biraz çekinceniz var. Bizim kuzen pek de şirrettir; eşi zavallım borç batağının içinde resmen. Pırlantalar, yakutlar...Insan almayınca içi içini yer mi, sonrasında illa gidip alıyorum o an bi sevinç sonra boş ve pişmanlık
Ayyy benimki beni pişmanlık denizimde boğaraha benim gibi biri daha...
geçen ay kredi kartı borcum maaşım kadardı..
eşim kızdı..ben de " sen de ihtiyaç oldukça bu karttan kullanıyosun, tek suçlu ben miyim?" diye üste çıktım..
hatta küstüm akşama kadar..
geçti gitti..
pişman değilim, yine olsa yine yaparım
Yok Allah'a şükür ama şırınga yöntemi ile boşaltılması gerekiyomuş , kocam öldürmeden o işi halledebilirsem iyi
Onu da denedim bana bi faydası olmadı aman o para var zaten deyip daldığım çok oldu, yarın olmasınBen hep şunu düşünürüm bu varlığın birde darlığı var.Örnek cüzdanımda 300 lira varsa 100 nü fermuarlı yere koyar yok gibi davranırım bu bir örnek bu 25 lirada olur 2 bin lirada yeterki o paradan kenara koymasını bilelim.
Ayyy benimki beni pişmanlık denizimde boğar
Eşinle konuş canım tatlı bir dille biraz dikkat et bu evlilikte sorun çıkarır çok savurgansanızOnu da denedim bana bi faydası olmadı aman o para var zaten deyip daldığım çok oldu, yarın olmasın
Teşekkür ederim çok sağolunÇok sevindim gerçekten, çok geçmiş olsun
Sağlıktan daha önemli değil para, her zaman kazanılır.
Savurganım evet ama eşimin tepkisi beni korkutuyoEşinle konuş canım tatlı bir dille biraz dikkat et bu evlilikte sorun çıkarır çok savurgansanız
Çok tırsıyorumbenimki de önce bi yüklendi..
sonra üste çıkıp bi de küsünce el mahkum geri adım attı...
güzel bi anında tane tane anlatın..
üstüne bi kaç göz yaşı..mağduru oynayın..
ve öyle pişman olun ki " ne desen razıyım, beni affet aşkım" tarzı pohpohlayın..
kızsa da bunları uygulayınca bi nebze yatışır..
tecrübeyle sabit...
Çok tırsıyorum
Yalan var ya işin içindeAmaan aşkım ne lüksüm var başka, merak etme ödüyorum zaten ki hepsi lazım olan şeylerdi desen? Ben alışverişi bayağıdır bıraktım nerdeyse2 yıldır yapmadığım halde kıyafetleri ayakkabıları ver ver bitiremedim, vicdan azabı olmaya başladı. Sende öyle düşün. Kıyafet alıcak parası olmayan insanları düşün. Eminim senin de dolapların taşıyodur. Gerçekten bi yerde dur demek lazım. Çul çaput için borca girmeye de değmez huzursuz olmaya da
Taşıyo da bende ki manylık işteAmaan aşkım ne lüksüm var başka, merak etme ödüyorum zaten ki hepsi lazım olan şeylerdi desen? Ben alışverişi bayağıdır bıraktım nerdeyse2 yıldır yapmadığım halde kıyafetleri ayakkabıları ver ver bitiremedim, vicdan azabı olmaya başladı. Sende öyle düşün. Kıyafet alıcak parası olmayan insanları düşün. Eminim senin de dolapların taşıyodur. Gerçekten bi yerde dur demek lazım. Çul çaput için borca girmeye de değmez huzursuz olmaya da
Hem suçlu kabahatini örtmeye yılışma der banasüslen püslen abartmadan..
önce güzellce bi yemek..
ardından biraz kırış..
en mutlu anında yavaş yavaş söyle ve hemen gözlerin dolsun..
yalvar..ve ayaklarına kapanmaktan beter olmuş bi imaj çiz..
o da eşşek değil heralde biraz yumuşar...
Aynenbu insanlar nasıl kredi kartı borçlusu oluyorlar diye hep merak ediyordum.böyle oluyormuş demek.gereksiz ve hesapsız harcamalar.
Yok kendime çalıştımBari kocana da birkaç bişey alaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?