Ayvayı yedim ki ne yedim

Insan almayınca içi içini yer mi, sonrasında illa gidip alıyorum o an bi sevinç sonra boş ve pişmanlık
Sizin en azından eşinizden biraz çekinceniz var. Bizim kuzen pek de şirrettir; eşi zavallım borç batağının içinde resmen. Pırlantalar, yakutlar...

En iyisi o öğrenmeden siz itiraf edin bence. Dışarıdan öğrenirse daha kötü.

Sizde ki rahatlık bende olsa keşke. Nerden kıssamda birikim yapsam diye bakıyorum

Ayyy benimki beni pişmanlık denizimde boğar

Ben hep şunu düşünürüm bu varlığın birde darlığı var.Örnek cüzdanımda 300 lira varsa 100 nü fermuarlı yere koyar yok gibi davranırım bu bir örnek bu 25 lirada olur 2 bin lirada yeterki o paradan kenara koymasını bilelim.

Onu da denedim bana bi faydası olmadı aman o para var zaten deyip daldığım çok oldu, yarın olmasın

Ayyy benimki beni pişmanlık denizimde boğar

benimki de önce bi yüklendi..
sonra üste çıkıp bi de küsünce el mahkum geri adım attı...
güzel bi anında tane tane anlatın..
üstüne bi kaç göz yaşı..mağduru oynayın..
ve öyle pişman olun ki " ne desen razıyım, beni affet aşkım" tarzı pohpohlayın..
kızsa da bunları uygulayınca bi nebze yatışır..
tecrübeyle sabit...

Çok tırsıyorum

Amaan aşkım ne lüksüm var başka, merak etme ödüyorum zaten ki hepsi lazım olan şeylerdi desen? Ben alışverişi bayağıdır bıraktım nerdeyse 2 yıldır yapmadığım halde kıyafetleri ayakkabıları ver ver bitiremedim, vicdan azabı olmaya başladı. Sende öyle düşün. Kıyafet alıcak parası olmayan insanları düşün. Eminim senin de dolapların taşıyodur. Gerçekten bi yerde dur demek lazım. Çul çaput için borca girmeye de değmez huzursuz olmaya da

Çok tırsıyorum

süslen püslen abartmadan..
önce güzellce bi yemek..
ardından biraz kırış..
en mutlu anında yavaş yavaş söyle ve hemen gözlerin dolsun..
yalvar..ve ayaklarına kapanmaktan beter olmuş bi imaj çiz..
o da eşşek değil heralde biraz yumuşar...

Yalan var ya işin içinde

Taşıyo da bende ki manylık işte

Hem suçlu kabahatini örtmeye yılışma der bana

bu insanlar nasıl kredi kartı borçlusu oluyorlar diye hep merak ediyordum.böyle oluyormuş demek.gereksiz ve hesapsız harcamalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…