Her kredi kartı borçlusu da ben gibi değildir, emeklisi asgari ücretlisi benimki manyklık
Neden Hesaplara bakma geregi duyduki..Kızacağı miktarda belki daha fazla, ben nasıl bi açıklama yapıcam onu bilmiyorum
Bu ay ki eve vercem katkıdan biraz az vereyim dedim, kuşkulandıNeden Hesaplara bakma geregi duyduki..
Kredi kartı kullanmayı bırakacaksınız o zaman. Kartı gözünün önünde kesin ve sakin bir konuşma yapın. Daha fazla saklamayın... Eğer toplu para bulup kapatamayacaksanız bir şekilde öğrenecek. Bari sizden duysun...Bu ay ki eve vercem katkıdan biraz az vereyim dedim, kuşkulandı
borç miktarın ne kadar novell?Kızlar çok fazla harcama yapıyorum son 5-6 aydır kredi kartı olsun nakit olsun, kocamın haberi yok( pintidir kendi biraz) ama artık üstesinden gelemiyorum ödemelerinde, kocamda öğrendi öğrenecek, napıcam ben
Kızlar çok fazla harcama yapıyorum son 5-6 aydır kredi kartı olsun nakit olsun, kocamın haberi yok( pintidir kendi biraz) ama artık üstesinden gelemiyorum ödemelerinde, kocamda öğrendi öğrenecek, napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?