bu senin paran değil mi harca harcayabildiğin kadar diyenlerin kocaları da "amaaan benim para değil mi harcarım anasını satiim" dese ne derlerdi acaba?
sus payıBari kocana da birkaç bişey alaydın
Aynensus payı
Kızlar çok fazla harcama yapıyorum son 5-6 aydır kredi kartı olsun nakit olsun, kocamın haberi yok( pintidir kendi biraz) ama artık üstesinden gelemiyorum ödemelerinde, kocamda öğrendi öğrenecek, napıcam ben
Etiketi ile duran bi sürü kıyafet var bende olsun diye alıyorum, dolap bekliyo, saçmalığın farkındayım, almazsam aklıma takılıyo
bende 6 7 ay oncesıne bu durumdaydım kartlarımı yapılandırdım taksıt taksıt odüyorum. kartlarımıda kapattım borc bıtene kadar kullanmayacam. sende boyle yapabılırsın.
bir yerde okumustum bazen kıyafetlerınızı saklayın alısverıs yapma ıstedıği olunca çıkartın o kıyafetler yenı alınmış gibi gelıyormus ınsana dıye ama hiç denemedim.
borcun miktarı nedir ayrıca
o zaman cidden hastasiniz. alip giymediginiz kiyafetleri buradan satin. borclarinizi odeyin. sonra da kredi kartlarinizi kapattirin.Çalışıyorum evet ama zorluyo baya baya be hasta gibi almazsam içim içimi yiyo
''amaan çalışıyorsun kazanıyorsun senin paran'' diyenleri anlamıyorum ben.. kocası böyle borç yapsa yine aynı şeyi söyleyebilecek misiniz hanımlar ? hayat müşterek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?