Ayy kızlar rezil oldum ya :(

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.909
17.517
498
Yolda komşuyla karşılaştık göz göze gelince merhaba demek zorundaymışım gibi hissettim. Bu kızda evlenmiş bi kaç ay önce annesine gelmiş. Biraz kaldıktan sonra 1 Ay öncede galiba eşine geri dönmüş. bende komşulardan duydum bunu. Gitmiştin geri mi geldin dedim. Sonra tabi düzelttim gezmeye mi geldin dedim. Samimi değiliz çok konuşmuşluğum yok. Ağzımdan yanlışlıkla çıktı kendimi çok kötü hissettim. Size anlatayım da rahatlayım dedim. Pişmanım

Bence senin lafı cevirmenden anlamıstır kötü niyetinin olmadıgını, bazen bana da oluyor hic söylememem gereken seyleri söylüyorum ama art niyetimden degil, agzımdan kacıyor

peki o ne dedi sana

Bence senin lafı cevirmenden anlamıstır kötü niyetinin olmadıgını, bazen bana da oluyor hic söylememem gereken seyleri söylüyorum ama art niyetimden degil, agzımdan kacıyor
Aynen ya kötü niyetim yoktu. Ağzımda hiç birşey tutamam zaten. Kötü oldu ynede. Samimi değilim çünkü

Ayıp olmuş. Ben olsam minik bir jest yapardım. Tatlı, kurabiye vs. bir şey yapıp götürürdüm. "Ayşe belki sever diye yaptım" vs derdim. Tabii başka bir pot kırmamak için uzun konuşmamak iyi olur.

Ayıp olmuş. Ben olsam minik bir jest yapardım. Tatlı, kurabiye vs. bir şey yapıp götürürdüm. "Ayşe belki sever diye yaptım" vs derdim. Tabii başka bir pot kırmamak için uzun konuşmamak iyi olur
Samimi değilim ki. Sadece merhaba merhaba o kadar. Normalde konuşmam ama öyle bi çenemin düşesi geldi

Iyi olmamis ama yapilcak birsey yok artik uzulmeyin benimde var boyle pot kirmisligim arkadas lenslerini anlatiyor herkes dogal diyormus soyle boyle bende evet hos diyecegim yerde hicde dogal degil cirkin duruyor oyle gozmu rengi olur dedim valla agzimdan cikan lafla bende soka girdim sanki icime biri girip dedi gibi hissettim hayatta demem oyle birsey nasil cikti agzimdan anlayamadim

Off çok fena patavatsız komşu konumuna girdin. Üzülmüştür kadıncağız valla.
İşte yüzyüze gelince bir kaç saniye düşünmeden konuşmayın. Fazladan cümle kurmayın.

üzüldüğünüz için pek bişey demek istemiyorum
ama o kızın yerinde olsam size gülerek cevap versem de üzülürdüm biraz.

Kotu olmus ya samimi olmadigim biri boyle bisey dese gicik olurdum olan olmus artik birdahakine daha dikkat edersin artik

üzüldüğünüz için pek bişey demek istemiyorum
ama o kızın yerinde olsam size gülerek cevap versem de üzülürdüm biraz.
O an belki düzelttiğim için aklına gelmez ama sonra gelebilir. Kötü oldu. Samimi olduğum sürekli gördüğüm biri değil. Beni her gördüğünde dediğim aklına gelirse o daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…