Bence senin lafı cevirmenden anlamıstır kötü niyetinin olmadıgını, bazen bana da oluyor hic söylememem gereken seyleri söylüyorum ama art niyetimden degil, agzımdan kacıyorYolda komşuyla karşılaştık göz göze gelince merhaba demek zorundaymışım gibi hissettim. Bu kızda evlenmiş bi kaç ay önce annesine gelmiş. Biraz kaldıktan sonra 1 Ay öncede galiba eşine geri dönmüş. bende komşulardan duydum bunu. Gitmiştin geri mi geldin dedim. Sonra tabi düzelttim gezmeye mi geldin dedim. Samimi değiliz çok konuşmuşluğum yok. Ağzımdan yanlışlıkla çıktı kendimi çok kötü hissettim. Size anlatayım da rahatlayım dedim. Pişmanım
peki o ne dedi sanaYolda komşuyla karşılaştık göz göze gelince merhaba demek zorundaymışım gibi hissettim. Bu kızda evlenmiş bi kaç ay önce annesine gelmiş. Biraz kaldıktan sonra 1 Ay öncede galiba eşine geri dönmüş. bende komşulardan duydum bunu. Gitmiştin geri mi geldin dedim. Sonra tabi düzelttim gezmeye mi geldin dedim. Samimi değiliz çok konuşmuşluğum yok. Ağzımdan yanlışlıkla çıktı kendimi çok kötü hissettim. Size anlatayım da rahatlayım dedim. Pişmanım
Aynen ya kötü niyetim yoktu. Ağzımda hiç birşey tutamam zaten. Kötü oldu ynede. Samimi değilim çünküBence senin lafı cevirmenden anlamıstır kötü niyetinin olmadıgını, bazen bana da oluyor hic söylememem gereken seyleri söylüyorum ama art niyetimden degil, agzımdan kacıyor
Gülerek ve şaşırma ifadesiyle evet dedi.peki o ne dedi sana
İnşallah anlamamıştır yaa. Öyle demek istememiştim. Birden ağzımdan öyle çıktı. Unutmuştur inşallah.valla moralin bozulsun diye demiyorum ama hakkaten ayıp olmuş.
tamda hassas olduğu bi konudur bu.
inşallah anlamamıştır.
bozuntuya vermek istememiş ama bozulmuş bellikiG
Gülerek ve şaşırma ifadesiyle evet dedi.
Yüzü düşseydi neysede tepkisi sert olmamış,kızdığını sanmam.Kimbilir kaç kişi soruyordur,alışmıştır kızcağız.G
Gülerek ve şaşırma ifadesiyle evet dedi.
Kimsenin o durumda olmasını istemem ya. Allahım kimseye göstermesin. Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versinYüzü düşseydi neysede tepkisi sert olmamış,kızdığını sanmam.Kimbilir kaç kişi soruyordur,alışmıştır kızcağız.
Samimi değilim ki. Sadece merhaba merhaba o kadar. Normalde konuşmam ama öyle bi çenemin düşesi geldiAyıp olmuş. Ben olsam minik bir jest yapardım. Tatlı, kurabiye vs. bir şey yapıp götürürdüm. "Ayşe belki sever diye yaptım" vs derdim. Tabii başka bir pot kırmamak için uzun konuşmamak iyi olur
Yolda komşuyla karşılaştık göz göze gelince merhaba demek zorundaymışım gibi hissettim. Bu kızda evlenmiş bi kaç ay önce annesine gelmiş. Biraz kaldıktan sonra 1 Ay öncede galiba eşine geri dönmüş. bende komşulardan duydum bunu. Gitmiştin geri mi geldin dedim. Sonra tabi düzelttim gezmeye mi geldin dedim. Samimi değiliz çok konuşmuşluğum yok. Ağzımdan yanlışlıkla çıktı kendimi çok kötü hissettim. Size anlatayım da rahatlayım dedim. Pişmanım
O an belki düzelttiğim için aklına gelmez ama sonra gelebilir. Kötü oldu. Samimi olduğum sürekli gördüğüm biri değil. Beni her gördüğünde dediğim aklına gelirse o daha kötü.üzüldüğünüz için pek bişey demek istemiyorum
ama o kızın yerinde olsam size gülerek cevap versem de üzülürdüm biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?