• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy ölecem ben

Ben yuva bozacak biri değilim dedi ama
Aması var işte saçma sapan şeyler söyledi ya ne bileyim resim istedi anla be artık seviyorum seni dedi
Kafayı yemiş olmalısın diyorum evet diyo ya ben bu adamı nasıl biri olduğunu bile hatırlamıyorum bide bana resmini gönderdi ne bu şimdi diyorum görmek istersin diye düşündüm diyo ya yuva yıkmam yıkacak şey yapmam diyo ama yaptıkları beni endişelendiriyor

Tövbe yarabbim ya! Bu yazdiklariniza istinaden naza cekiyor kendini demiyorsa ne olayim. "Ne münasebet böyle cümleler kurup diyalog halinde olabiliyorsun ki? Kocami yuvami evliligimi agzina sakiz etmek haddine mi? Kimsen kim bana ne kardesim, tanimiyorum hatirlamiyorum seni. Simdi gidip esime göstericem yazdiklarini agzinla burnun yer degistirmeden defol git baskasina musallat ol" diyecegine " kafayi yemis olmalisin" diyorsun. Aferin kibarligindan ödün verme ama esinin arkasindan is cevirmeye devam et.

Adamın resmi arkadaşları profilimde görünüyor eşim olması imkansız gibi bir şey

Ya uykum geldi bu gece degil yarin gece, belki de sali gecesi yazarim ya da bilemiycem her an yazabilirim derse ne yapacaksiniz? Yarin sabah günaydin diye mesaj atsa ne olacak?? Resmi arkadaslari dedikleriniz de size laf atarsa "slm, bizim X'in lise askiymissiniz hep sizden bahsediyor, tanisalim bir gün" derlerse?? Sonucta evli barkli kadin 3 saattir facebookta elin herifiyle yazisiyor. Son sürat ucuruma dogru sürüyorsunuz, acilen frene basin.

Saka mi bunlar rol mü yapiyorsunuz bu ne sacmalik. Benim esim dünyanin en rahat adamlarindan biridir. Karistirmaz kontrol etmez, sormaz o ne bu kim diye. Ama yemin ederim ben birak korkmayi utanctan yerin dibine girerim böyle diyaloglarimi görse. Esim böyle böyle yazismis lise askiyla diye konu acsaydiniz adamin ne adiligi ne se..sizligi kalirdi. Yerden yere vurulurdu burada. Engellemek acizlikmis, neyse bugün de yeni bir sey ögrendim.

"Hayirdir birader, esime gece yarisi birseyler yazacakmissin, burasi müsat degil benim sayfaya davet edeyim seni, orada anlat neymis ne degilmis. Senin derdini esim bilemez ben bilirim" diye esiniz, ya da siz yazsaniz korkar belki.

Arkadaşın böyle bir derdi yok ki, adamın onu 10 yıldır görmeden sevmesi hoşuna gitmiş, kocasından korkan insan basar engeli, olmadı kocası gibi konuşur bir şey yapar .

Sabah kalktım farklı bir adresten yazmış ya manyak.
Mrb

Evet simdi yaziyorum

2006 okul bitti neyse üniversiteye gittim 3 ay okurken babami kaybettim okulu birakip calismak zorundaydim ise girdim ve calismak zorundaydin okula gelemedim hep gunduz calistim 1.5 sene calistim askerlik kagidi geldi askere gittim aklimda hep sen vardi ve sonum belli degildi sanada bosa umit vermek istemedim cunku durumumuz yoktu asker gitti geldim kac kere sizin koye geldim seni gormuyum diye kimseyide tanimiyorum zahten orda okuyorsun diye üniversitenin oraya gittim orda goremedim faceden. Aramaya basladim cikmadin ilk basta sonra yone ardim ciktin bu sefer ama tmm emin olamadim senmisin diye ve msj yazdim sana ben seni sevdim ama babam oldugunde seninde hayatini karatamazdim uxmek istemedim seni cunku ne olacagim belli degildi simdi soruyorsan beni seviyormusun diye evet seviyorum seni her halinle kabulumsun benim tabiki sende istersen
Numaram

Yazıyor dengesiz bu evli olduğumu bildiği halde hala diretiyor konuşmak için facebook silmicem kaçmak bana göre değil ama onun seviyesine de inmicem uğraşamıcam dengesiz ya konuşmak istemiyorum diyorum beni anlasa bunu yazmaz dı. Engelli olduğunu bile bile diretmezdi konuşmak için.
Eşime anlatıcam gereksiz bir konu yüzünden tartışmıcam
Akşam ki sinirim endişem nedense geçti korku kalmadı. Değmeyecek bir şey cevapta vermicem ne söylesem anlamıcak o yüzden görmedim duymadım bilmiyorum

mutlaka eşinle konuş o heriften öğrenirse güvenini kaybedersin o adamı engelle gerekirse hesabını kapat kurduğun mutlu yuvaya gölge düşürme

İyide niye uzatıyorsunuzkiii engelle gitsin diyet sitesinde zamanında 6 ay bayan grubu olarak yazıştık sonra msnden görüşelim dendi meğersem 1 tanesi erkekmiş birkaç şey yazdı erkek olduğunu söyledi anında sildim gitti eşimede dedim manyakmıdır nedir diye :63:

silme tabi silme
adam GÖYA seni hala seviyor ya
bakıp bakıp hislensin sen de egonu tatmin et
sonunda bi gün hırslansın
sen o zaman gör başına gelecekleri
sonra kadınlar burda ay kocam beni boşuyor ay kocam bana güvenmiyor ay ben naptim kiiiiiiiii
yok arkadaş ya bundan sonra tek taraflı dinleyerek acımayacam kimseye

Ne alaka engellemek acizlik ya?
Nerde yaziyor bu kural?

Facebooku kapatin ohh kafa dinle napcaksin böle salaklarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz bence kapat daha rahat hissedersiniz ben kapattim valla çok rahatim hic merak etmiyorum esimde kapatti oda rahat;)

Facebooku kapatin ohh kafa dinle napcaksin böle salaklarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz bence kapat daha rahat hissedersiniz ben kapattim valla çok rahatim hic merak etmiyorum esimde kapatti oda rahat:KK66:
Ya benim bir çok arkadaşım var bir salak yüzünden niye kendimi kısıtlayım adamı engelliyorum farklı hesaplardan yazıyor sabah aynı adresten bir daha atmış
Günaydın
Seni çok seviyorum
Gönlümün sultanı
Diye ya ben dün eşime anlatmak istedim ama olmadı konuyu farklı şekilde açtım tepki verdi.
Ben o mesajları yazan adam için hiçbirşey hissetmiyorum ne sevgi ne saygı ne bileyim yok öyle biri benim için şimdi kaile alıp mesaj atmak ta istemiyorum ama durdurak bilmiyor eşime söylesem tamamiyle kıstlıcak sadece sosyal medya olsa amenna ben kursa gidiyorum kendimi geliştirmek istiyorum evde boş oturmak istemiyorum zaten kıskanıyorum gitme diyor şimdi bunu anlatsam oraya da göndermicwk gereksiz kurs zaten diyor ama ben kendimi daha iyi ifade edwbildiğimi yanlışlarımı görüyorum.
Cevap versem adama uzatma savcılığa veririm diye konuşmayı uzatırsa diye düşünüyorum, diğer yandan ne olursa olsun eşine söyle diyorum ama çok kıskanıyor bide böyle şeylere çok katı onu cezalandırmaz terbiyesizlik yapıyor diye suçu bende arar sen buna ne ümit verdin diye. Puff ne yapacam ya savcılığa mı veririm demeliyim yoksa eşime mi anlatmalıyım

Bir daha yazarsan seni savcılığa vericem aile düzenini bozmaktan
Diye Bir mesaj attım umarım dikkate alır

Deliricwm ya bu ne şimdi diyor
Ben senin düzenini mi bozuyorum diyor ya
Adam laftan anlamıyor hem helalimsin diyor hem aile düzenini mi bozdum diyor Off laftandaanlamıyor sessizlikten de

Ayy akşamdan beri içim sisti.
Ya siz bu adami neden bu kadar onemsiyorsunuz!!
Yok engellemek açıklıktır,kaçmaktır vs vs.
Yok kafayı yiyecem bu adam manyak Bla bla bla.
Ya adam ne olursa olsun ne bu kadar adamı hesaba alıp yazıp duruyorsunuz.
Savcılığa vereceginizi söyleyip engeli basın her yerden.

Ya adamla niye konusuyorsun hic birşey yazmasana kizim konusursan adam ugrasir senle sus sessiz kal. Devam ederse savciliga ver. Eşinden birşey saklamak da yanlis yani söylemen lazim sen eşinden habersiz adami savciliga verirsen daha kotu olucak diyecek ki sen bana niye solemedin diyecek yani. Güven çok önemli.

Arkadaslarim var diyorsun nurmaralarin al whatsap var ordan konusun bu kadar basit. İlla facebook olmak mi zorunda yani..

Engellemek seninle iletişim kurmak istemiyorum demek, bence merak ettin yazacaklarını

Ayy akşamdan beri içim sisti.
Ya siz bu adami neden bu kadar onemsiyorsunuz!!
Yok engellemek açıklıktır,kaçmaktır vs vs.
Yok kafayı yiyecem bu adam manyak Bla bla bla.
Ya adam ne olursa olsun ne bu kadar adamı hesaba alıp yazıp duruyorsunuz.
Savcılığa vereceginizi söyleyip engeli basın her yerden.
Okumadan yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz

Back
X