ayyyy bir beceremedinnn

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar
beni bilen bilir 7 aydır denememize rağmen bebeğimiz olmadı henüz allah nasip etmedi demekki..
çocuk istediğimi sınırlı insanlara söyledim korunmayi bıraktığımızida. ..
dün misafirim geldi kim olduğunun önemi yok. .. Kadın 6 aylık hamile...
bana sordu yok allah ne zamanki nasip ederse o zaman olur inşallah dedim...
bana ne dese beğenirsiniz.
AYYYY KIZ SENDE AYLARDIR BECEREMEDİNNN..
içim yanıyor sustum kaldım ne diyeceğimi bilemedim...
dün gece hiç uyumadim ağladım bunu yazarken de ağlıyorum...
benim sınavım da bu. ..
insanların senelerce olmuyor sabır et diyorum kendime...
insanlar destek olacağına içimi yakıyor...
insanlardan uzaklaşmaya nefret etmeye başladım...
beni anlayan insanların yorumlarına ihtiyacım var... gözyaşlarımi dindirecek yorumlara...

bizde temmuzdam beri deniyoruz olmuyor sunu abladim her ay hayal kirikligi yasamak zormus

Terbiyesiz kadin yaa.. Boyle konusma hakkinda kendilerinde nasil buluyor bu tipler anlayamadim gitti

bide güldü bence şaka yapmaya çalıştı ama zaten her ay aynı hüsran bide böyle bi sakayi kaldırmak çok zor...
hic uzulme allah hayirlisinu versin bide sanane beberemediysem beceremedim deseydin sanami dustu derti aslinda boyle bozucan

beceremedın ne demek ya
töbe yarabbım !
ne kadar azgın ne kadar edepsız ne kadar ahlaksız bı kadınmıs
sen merak etme o lafın acısını fena ceker
ayrıca 6 ay nekı
1 bucuk seneden once doktorlar tedavıye bıle baslamıyor
kedimiyız bız hemen tak tak tak yapınca bebek olsun
ne cahil cüheyla bı kadınmıs ya sinir oldum

Hemen uzaklastirin görüşmeyin bu tip insanlarla kendinizden uzak tutun. Evlendikten 8 yil sonra çocuk sahibi oldum ben bu arada neler duydum neler insanlar cok acimasiz.

ben bu konuyu doktorla kinustum 1 yila kadar normalmis 1 yil suresi var canim

evet bende gittim doktora hersey normal dedi. .. Rahim kontrolü yaptı vajinal ultrason la... ama yinede zaten her ayki hayal kırıklığı yetmiyormuş gibi insanlar beni çok yoruyor. ..

bi başka akrabamizin yorumu şuydu :
düşünmüyor musun dedi allah nasip ne zaman ederse o zaman olur dedim. .
AY BU ÇOCUK YAPANA KADAR BEN 3 CÜ YÜ DOĞURURUM..dedi ...kendisi bir erkek çocuk annesi...
acıtıyor işte bu yorumlar içimden atamiyorum. .. aklıma geldikçe beynimden kaynar sular dökülüyor. ..

dogurmak mezıyet olsa kedıler her sene 5 er 5 er doguruyor de
dogurmak kolayda onemlı olan ıyı ınsan olmak de
herseyın bı zamanı var şeyimin derdıne ben duserım ! de
cok sınır oluyorum kendını bılmez ınsanlara cıdden
ne cok karısırlar
keske cocuk yapınca kurtulsan 1 oluyor 2. ne zaman derler
sonu yok bunun

Eğer sizi üzmek için demişse Allah ona o mutluluğu burnundan getirir. Tövbee ya, Allah çocuğundan çıkartmasın.

benımde bı tanıdıgım var kadın cok uzun yıllardır cocugu olmadı
patavatsız dengesızın bırı benım yanımda " sende bı doguramadın gıttı en son ben yapıp sana verecem " dedi gulerek
ben şokkk
insan allahtan da mı korkmaz ya boyle konusurken veren allah sa alan da allah...
boyle kendını bısey sanan gerizekalılar cok umursama

Böyle bir şey söyleme cesaretini nerden bulmuş hanımefendi? Bir çocuk yaptı diye atomu parçaladı zannedersin mübarek.

aglama canim, soylenen lafin amaci da seni uzmek zaten...
az evvel baska bi konuda okudum ,baskasinin mutsuzluklariyla beslenen insanlari... tam da bu ornekte oldugu gibi

lafa bak hizaya gel

çok ayıp etmiş hadsizmiş

Arkadaslar çok Üzgünüm bunları söyleyen kadın bugün bebeğini kaybetti çok kötüyüm keşke hiç yazmasaydim buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…