ayyyy bir beceremedinnn

Eğer sizi üzmek için demişse Allah ona o mutluluğu burnundan getirir. Tövbee ya, Allah çocuğundan çıkartmasın.

kadın bugün bebeğini kaybetti çok Üzgünüm keşke hiç burda paylasmasaydim. . Kendimi çok kötü hissediyorum arkadaşlar. ..

kadın bebeği kaybetti

kadın bugün bebeğini kaybetti çok Üzgünüm keşke hiç burda paylasmasaydim. . Kendimi çok kötü hissediyorum arkadaşlar. ..

Ayyy ciddi misin inananmıyorummmm yaaa Tatlım seninle ne alakası var, Allah her şeyi bilir görür duyar. Canını o kadar yakmış ki Allah nasip etmemiş Keşke olmasaymış ama Allah böyle uygun görmüş.

malesef gerçek kanaması başlamış daha 5 aylık mış ölü doğdu. .. Kendimi suçlu hissettim sabahtan beri çok kötüyüm

Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin diye boşuna demiyorlar. Allahın sopası yok. Belki aklına gelir. Terbiyesiz olsan dersin onun gibi bir çocuğu içinde tutmayı beceremedin diye...

Bu insanın yeteneği, şahsen yapımına beceri kattığı bir şey değil ki.. Tek gecelik ilişkilerin sonunda çocuk sahibi olan da var. Allah'ın takdiridir.. İstersiniz olmaz, istemezseniz olur, olur da nasip olmaz vs. Görgüsüz işte, hiçbir vasfı yok ki çocuk yapabilmeyi bugüne kadar yaptığı en büyük şey sanıyor. Sevişmek; hayvanların dahi yapabildiği bir şey mesele adam olmakta. Sabırlı olun, geçen ay 10 yıldır bebek bekleyen bir ablamın hamilelik haberini kutlamaya gittim kırmızı pabuçlarla. :) Allah gönlünüze göre versin..

Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin diye boşuna demiyorlar. Allahın sopası yok. Belki aklına gelir. Terbiyesiz olsan dersin onun gibi bir çocuğu içinde tutmayı beceremedin diye...

aslaa böyle bişey demem benimde canım yandı nasıl ağlıyor içim acidi. .

7 ay çok ama çok kısa bir süre zaten...
boşver takma sen aklınca hamile ya hava atmaya calışmış yada düşüncesizce söz söylemiş..
çok fazla muhattap olma.. sanki çocuk yapmak insanın elinde olan bişey...

malesef gerçek kanaması başlamış daha 5 aylık mış ölü doğdu. .. Kendimi suçlu hissettim sabahtan beri çok kötüyüm

Kendini suçlu hissetmene gerek yok ki canım sen sadece üzüntünü belli ettin. Seni ne kadar üzmüş ki Allah o mutluluğu ona yaşatmamış. Demek ki neymiş üzdüğün kadar üzülürmüşsün..

la havle vela kuvvete illa billahil aliyyilazim de geç.ağzı olan konuşur.onun olmuşda nolmuş 6 aylık daha hiçbişeyin garantisi yok Allah alırsa elinden görür becermeyi

bu ülkede bir erkeğin yatağına girmek ve hamile kalmak kadının en asli vazifesi kabul edilir.
inançlı olduklarını iddia edenler iş bu noktaya gelince kader ya da nasip tanımazlar.
ay kız bekar mısın hala bulsana birini, çok beceriksizsin
ayyyy bir hamile kalamadın, bir beceremedin gibi cümleler genel cehaletin kişilerdeki tezahürü.
hiç oralı olmayın üzülmemeye çalışın.
nasip olduğunda o bebeği size verecek Allah.

bugün bebeğini kaybetti o kadın

40 haftalık normal doğuma gittiğinde bebeğinin ölüm haberini alan insanlar var..alacak nefes nasip işi o..Allah yazdıysa olacak uğraş uğraşma olacak..o arkadaş o bebeğin sapasağlam doğuracağından çok mu emin..senet mi imzalamış Allah ile.

la havle vela kuvvete illa billahil aliyyilazim de geç.ağzı olan konuşur.onun olmuşda nolmuş 6 aylık daha hiçbişeyin garantisi yok Allah alırsa elinden görür becermeyi

bu eski bi konu arkadaşım. . tekrar yazdım çünkü kadın bugün bebeğini kaybetti

Kendini kötü hissetme sakın...
seninle ne ilgisi var ki, nasip değilmiş...

Doğacağı günd kadar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin; doğduktan sonra da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin diye dua ediyoruz hep.
Hiçbir şeyin garantisi yok ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…