Az buçuk kafam karışık

Aaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
471
1
96
39
İstanbul
Selam kizlar,

1 yildir sevgilimle cikiyoruz ve bundan bir kac ay öncesine kadar bu yaz nisanlaniriz diyordu. Ailem yurtdisinda oldugu icin sadece her iki yilda bir yazin Türkiye'ye geliyorlar. Yani bu yaz gelecekler ama seneye gelmeyecekler. Gecenlerde yine konu acildi bu seferde daha erken, senin daha 2 yil okulun var dedi. Abisine de sormus o da daha erken demis.
Haydaaaa dedim ben tamda moda girmistim ama bu sene ni§an olur diye. Acikcasi simdi bilemedim bu sene nisan olmazsa iki yil sonra olur. Bu iyi mi kötü ? Ben acaba cokmu acele ediyorum illa bu sene olsun derken? bilmiyorumkismile

Profiline baktim simdi, yasin 24 müs....uygun bir yas aslinda....

1 sene nisan sonra dügün...

Yani erken falan degil aslinda bakarsanCADIARZU

Hem ailenin 2 senedir gelmesi ile ne alakasi var bu durumun güzelim?
Kizlarinin dügünü olacaksa, bu senede gelirler öbür senede, ne varki bunda?

Asil soru isareti birakan sey, neden sevgilin birden vazgecti?

yasınızda uygunmus okul bitmedende nişan olabilir bitincede evlenirsiniz ve evlilik için uygun bi yas sevgilin neden vazgecmiş olabilirki

Ailem Almanya'da ve sevgilimin ailesi de Türkiye'de oldugu icin nisan olayi ancak Türkiye'de olur. Bu da bu sene olmazsa iki sene sonrasina sarkacak yani tam okulumun bittigi seneye denk geliyor. Ailem her yil gelmiyo maddiyatdan dolayi cünkü babam emekli ama tabiki böyle bir durumda gelirler ama sonra düsündüm neden benim ailem onlarin keyfine göre hareket etsinki...
Ama asil kafami karistiran neden birden vazgecti mirmirmirmir... sordum bana 2 yil nisanli kalmak cok dedi aileler arasinda cok laf gelir gider araya olmadik seylerden sogukluk girer dedi nekadar az nisanli kalirsak okadar iyi dediii kendileri. Bi yönden hakli buldum ama diger yöndende bir kac ay öncesine kadar bukadar istekli hevesli olan biri neden birden dönüs yapti onu da anlamadim. Abiside erken deyince iyice askiya alindi gibi görünüyor suan.Bilemiyorum konuyu yine acsammi acmasammi bilmiyorumkismile
Bu arada ben 24 yasindayim sevgilimde 31.

e peki kendisine söylemedin mi birden neden böyle bir karar aldın cok istiyordun diye

sordum sordum dedigi sey de düsünmüs tasinmis abisiylede konusup o da asaga yukari düsündükleri seyleri onaylayinca bu karara varmis yani 2 yil nisanli kalmanin cok oldugunu düsünüyor

aslında haklı ama çok isteyen birinin birden böyle karar alması düşündürücü

zaten bekliyceksiniz ha nişanlılı hada sevgili olarak.belkideaileler arasında sorunların olmasından çekinmiştir iki yılda uzun zaman bence.tabi başka sebeplerde olabilir

uf ya bu erkekler cok tuhaf ya önce heveslendir sonra da 180 derece dönüs yap klava:... isin komik tarafi ama dügünün 2 yil sonra olacagina kesin gözüyle bakiyor...ev alacak sürekli bana ev gösterio bu nasil su nasil bunu begenirmisin oturmak istermisin böyle biryerde diye...valla anlamiyorum

daha okulun varmış,acele etmene gerek yok bence.
hem arkadaşların dediği gibi evlenmek diil nişanlanmaktan bahsediyosun,ne farkedicek ki ? sonucta düğün için 2 sene beklenmicek mi? o zaman sevgili olarak beklersiniz.
hem sevgilin böyle aniden vazgeçmişse altında bişey olabilir,en azından sen de bu sürede biraz daha tartmış olursun ilişkinizi...

sizi parmağında oynatacağını düşünüyor yani...sempatiksalakcinni

duruma el atmalısınguclubacismile

aslinda evet haklisiniz ha nisanli ha sevgili sonucta iki yil beklememiz lazim ama ne bilim birden bi sene sonrasina atinca benimde aklim karisti...belkide en dogrusu bu en azindan bazi seyler daha ii oturur

aslında mantıklı düşünürsek çok haklı çünkü şimdi nişanlanırsanız bu 2 sene içinde aileler devamlı görüşcek laf olacak fln sanırım aileleri çok katmak istemiyor işin içine
ama bu kadar plan fln yaparken birden öyle demesi düşündürücü ama bence senin içinde bi açık olmalı bu sende tavırlarına dikkat edersin onun bakalım neden böyle yaptı

kizlar yaaaa benim yine kafam karisik ayni konu yüzünden.....ben suan türkiye disindayim cünkü ailem yurtdisinda yasiyor. sevgilimle sadece internet ve telefon üzerinden görüsebiliyoruz, bu konuda hic bir sorun yok Allah'tan ama ben yine bu nisanlanma konusunu actim. erken diyip duruyor beni deli ediyor. Adama anlatamiyorum bak diyorum ailem bu yil Türkiye'ye gelirse seneye gelmez maddi durumlardan ancak 2012 de gelirler o sene hem nisan hem dügün olmaz cünkü annem babam 1 ay tanidigi bi aileye kiz vermez ki bence hakli bende vermem yani. (neden bi ay cünkü annemle babamin yillik izni ancak okadar). Arti o sene benim mezuniyetime denk getirip gelecekler yani 4 haftalik zamanda 1 hafta mezuniyet 1 hafta nisan 1 haftada dügün hazirligi derken zaman gececek buda bana cok sacma geliyor.
Hem sunuda söyledim siz beni istemeye geleceksiniz diye ben annemlere hop hadi türkiye ye gelin de beni istesinler demem yani ben niye ailemi zor duruma sokayimki onlar öyle istiyor diye....Bence sevgilimin ailesi de benim ailemin durumunu göz önünde bulundurarak hareket etmesi lazim ama sevdicegim adam akilli oturup konusmuyorki. Abisinin agzindan bikere "daha cok erken" lafi cikti konu kapandi bidaha acilmadi, yok neymis 2 yil daha para biriktirirmis sanki bu yil dügün yapalim diyorum....artik bende bidaha acmicam bu konuyu ama acikcasi bu beni cok sinirlendiriyor..nasil olacak bilemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…