Az buçuk kafam karışık

Canım tamam nişanlı 2 yıl beklemek fazla olabılir evet
ama eğer bu sene ailen gelcekse yanına tanışsın aileler söz kesilsin
en azından ilk ciddi adım atmş olursunuz seninde için rahat eder

ay alevcigim yaa cok güzel söyledin acikcasi bende cok merakli degilim nisanlanmaya 2 sene gercekten uzun sonucta karsi tarafa sorumlugun oluyo, laflar cikiyor amaaa benim icin önemli olan ailelerin tanismasi ve benim ailemin bu iliskiye onay vermesi.
2 yil sonra yani mezun oldugum yil evlencez diyor ama onun düsüncesine göre o sene hem aileler taniscak hem dügün olcak...bana göre ters ....ama konuyuda yine acmak istemiyorum nasil yaklascam bilmiyorum.

Anladım canım çok haklsıın ve çok mantıklı düşünuosun
belki 2 yıl sonra ailen istemicek en azından şimdiden belli olsunda sende hayatını yolıunu çiz.. bence ciddi şeklde konuş dmardan gir yani de sen benimle gerçekten olmak ıstemıosun heralde ben sana tüm olucakları söyluorum hadi ailem erken derse de beni düşünmuosun de ciddi şeklde konus ama canım .. en azından ailelern tanşması çok ii olur

bence mantıklı bir yaklaşım 2 yıl nişanlı kalmamak... hem okulun da bitmemiş daha... benim anlamadığım ailen geldiğinde 1 ay kalacak ; 1 ayda onun ailesini ne kadar tanıyabilirler ki... sonra yine yurtdışına gidecekler görüşme filan olmayacak... arada bir telefonla belki... bence bu özel bir durum ; elbette maddiyat ; şartlar önemli ama bazı şeyleri de aceleye getirmemek gerek...

ev almaktan bahsediyor ; para biriktirmekten bahsediyor sevgilin... bunlar güzel şeyler... ama seni oyaladığına dair bir hissin varsa onu bilemem de... senin ailenin özel durumu nedeniyle alelacele ciddi birşeylere adım atmak çok mantıklı gelmedi bana...

evet bende 2 yil nisanli kalmak istemiyorum öyle evleneyimde evden cikayim diyen kizlardan degilim. ailem zaten bana istedigim her özgürlügü veriyor ama benim derdim ailelerin tanismasi bir diyalogun olusmasi yani bir ilk adim atilsin...bu sene tanissalar belki ailem der hadi seneyede nisan yapariz 2 haftaliginada olsa geliriz ama önceden bir tanisma bisi olmadan böyle biseyde demezler...oyaladigini pek düsünmüyorum kücük cocuk degil 33 yasinda bi adam o yönden süphem yok sadece bu konuda coook genis davraniyooo bu da beni cildirtiyor yani ona göre bu isler 1 haftada halolacak gibi konusuyo

canim ya artik konuyu da acmak istemiyorum sanki zorla gelin isteyin diyormusum gibi hissediyorum artik 2 kere konustuk 2sindede aynisini dedi...biraz zaman gecsin bakalim eylülde türkiyeye geliyorum ailemle gelmemize yakin yine bi acayim konuyu o da abisiyle konussun ama suc onda konusmuyorki abisiyle!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…