Az evvel ilk adımı attım.

iyi yapmışsın içinde kalıcağına bende ilk adımı atmayı sevenlerdenim

ilerde keşke msj göndermeseydim diyebilirsin ama keşke msj gönderseydim demenden iyidir.. red de etse bosver... iyiki msj almışsın.. ilerde kendini iyice tanıtırsın nasıl böyle bişey yaptım bilmem inanamıyorum falan diye... yanlış anlamaz ozaman..

Sürekli tajsilata gidiyormuşsunuz, normalde muhabbetiniz yok mu bu adamla? Ben olsam hoşlanıyorsam somurtmam, onun benle muhabbet etmesi için ortam hazırlardım çok istekli görünmeden ama rahatça konuşmasını sağlardım. Siz de böyle bir adam atsaydınız. Attğınız halde adam yine soğuk muydu.

Arkadaşlara katılıyorum facebook üstünde üstelik böyle giriş olmamış ama hayırlısı Allah gönlüne göre versin...

:) ben e$ime Skype de ilk mesaji atmi$tim ..
skyoe i yeni kurdum,kullanmasini bilmiyorum
geyik olsun diye oldugum ulkedeki online ki$ilere bakdim,bi tanesine merhabalar yazdim , nicki kiz gibiydi ama deilmi$
mesaji yazdikdan sonra gordum profilde erkek yazdigini
neyse dedim olan oldu
sonra o cevap verdi vs derken biz tani$tik sevdik ve evlendik :)

sonuç ne mi ?
e$im 7 yildir unutmadi geyigini yapiyor beni tavladin kaçirmadan diye
ve bi omur boyuda susacagini sanmiyorum
tatli bi ati$ma oluyor aramizda, kim kimi tavladi diye :))
ben halimden memnunum iyiki yazmi$im selami Kader i$te ..

seninkinden farkli olay ama ilk adim mi ilk adim

yanlız değilsin maral bende tavlayan tarafım iyikide tavlamışsın diyor

Hey selamdan başka yazacak birşey bulamadınız mı?

bu hey slmdan sonra cvp gelmezse yeğenım yazmışım pardon yaz barı

Son düzenleme:
Tekrar iş için gittiğinizde ona not yazıp verseniz daha iyi olurdu sanki :44:

Hem böylece kim olduğunuzu bilirdi.

Not: Faceden mesaj atıldığında mesaj "diğer mesajlar" bölümüne gidiyor. O yüzden hemen göreceğini sanmıyorum. Çoğu insan oraya bakmıyor bile. Ekleseydiniz hem böylece ilişkisi var mı yok mu onuda öğrenmiş olurdunuz.

Son düzenleme:
Hey, Selam gibi bir mesaja nasıl bir cevap gelir merak ediyorum..
Keşke daha anlamlı bir mesaj atsaydınız hazır adım atmışken:26:
Mesela
Merhaba;
Ben ....
Bir süredir sizi görüyorum, tanışmak istedim.
Umarım isteğim karşılık bulur..:)
Gibi

cvp gelmedi herhalde yada geldi muhabbete sardırdılar

ben böle bişi yapsaydım ve cvp alamasaydım sen kendını beğenmişsinden başlar nerdençıkardım bılemıyorum

Hey selam biraz sade ve cevaplanmaması olası bir mesaj
benim erkek arkadaşım da bana öyle mesaj atmıştı, ben cevap vermiştim çünkü ben zaten ondan mesaj bekliyordum o yüzden böyle bi adım abes kaçmamıştı.
İnşallah o da senin farkına varmıştır ve mesajını görünce sevinir
merakla bekliyoruz olacakları :))

o mesaj diğer bölümüne gidecek listesinde olmadığınız için, o bölümü kontrol etmesi ihtimali de düşük...

bir de ya sevgilisi varsa, ya nişanlı ya da evli ise...

erkeklere bu mesajlar sık gelmedigi icin muhakkak bi bakar kimdir nedir diye tanırsa isimden cevap yazar tanımasa bile yazabilir erkek neticede resimleri olmaması sevgilisi olmadıgınıda gostermez ama yapacak birsey yok varsada cıkar ortaya insallah yoktur ve bu mesaj vesilesiyle konusmayı ilerletirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…