Az evvel ilk adımı attım.

hey corc versene borc gibi olmus

yalniz bir arkadasin yazdigi gibi arkadas olarak eklemeyince digerlerine gidiyomus artik onuda ne zaman fark eder kimbilir

yazsamı daha ıyı yazmasamı bilemedim şimdi :26::26:

her ' hey merhaba ' cvp verceksede işi zor konu sahıbının :44::44:

Yalniz söyle bir durum var, Facebook'ta arkadasin olmayan kisilerden

gelen mesajlar "Diger" kutusuna atiliyor. Bu yüzden mesajini görmeme ihtimali var,

cok göze carpmiyor cünkü ve aslinda cogu kisi farkinda degil galiba...

Cevap vermeye niyeti olan erkek her turlu verir. Arkadas ekleme kismina takildim ben. Erkekler birine soz vermemislerse arkadas ekleme kismini genelde kaldirmazlar.

Cevap vermeye niyeti olan erkek her turlu verir. Arkadas ekleme kismina takildim ben. Erkekler birine soz vermemislerse arkadas ekleme kismini genelde kaldirmazlar.

belki ayarlari -arkadaslarimin arkadaslari- olarak ayarlidir -herkes- olarak degildir ondanda olabilir..

bu sozude ancak bi hemcins alir erkekden
in$allah yokdur oyle bi$ey

belki ayarlari -arkadaslarimin arkadaslari- olarak ayarlidir -herkes- olarak degildir ondanda olabilir..

Tamamda geneli kizlardan mesaj almaya can atar. Konusturmayin beni.

bu sozude ancak bi hemcins alir erkekden
in$allah yokdur oyle bi$ey

Iste bende ondan dedim. Seninki gibi bitecegini bilse tabiki ilk adimi , ikinci adimi , hatta son adimi bile atabilir. Problem yok ama durum farkli ise o zaman konu sahibi uzulur.

Bir animi anlatayim size. Konu disi degil, umarim sorun olmaz. Yillar once Lubnan'li cok yakisikli bir cocuk vardi. Yari fransizdi ama tutucuydu. Ingilizce kursundan tanismistik. Ben cok yuz vermiyorum Turk kiziyim ya agirdan satiyorum kendimi. Simdi olsa biliyorum yapacagimi da acemiydim o zamanlar. Cocuk ilgileniyor bana yuz vermiyorum , o zamanlar cep telefonu da yok, face de, hotmail de. Kurs bittikten sonra tren yolunda ayriliyoruz. Her gun boyle . Bir gun yanagimdan opmek istedi ona da izin vermedim. Neyse kurs bitti. Beni bir telas aldi. Nasil ulasicam, nasil ulasicam. Gittigim kurstan adresini aldim. Bir mektup yazdim. Bir fransiz kiz arkadasla, kapisina biraktim. Sonra ogrendim ki ordan tasinmis. Mektup kimin eline gecti onu bile bilmiyorum. Cok kasarsan boyle olur iste KankamStyle.

Ikinci gol : O ingilizce kursu bittikten sonra ayrildim ben. Baska kurslar yapmaya basladim. O arada o gelmis, oteki arkadaslara beni sormus. Benim haberim yok tabi. Sonraki sene oraya gidince ogrendim. Bir turlu karsilasamadik , kismet degilmis. O gunden beri ilk adimi atmam ben.

Son düzenleme:
ay cok cesaretlisin tebrik ederim canim ama yinede herseye hazirlikli ol esimle turkiyeye gitmistik esim dis yaptirmaya gidiyor geliyor kanal tedavisi iste orda calisan kiz buna asik olmus ama esim ilk anlamamis yuzukde takmiyordu kac yillik evliyiz kilo al ver yillar gecincede inceliyor yuzuk diye yeni ozel tasarim yaptiriyorduk o yuzden bende oda takmiyordu neyse esim git gel birgun cikarken kiz eline not tutusturmus oda askim gel gel magazine cikti bize dedi ikimizde sasirdik bi evlilik teklifi etmemis o derece yazmis yani birdahaki gidisinde kesin evlenme teklifi edecek ama birakirmiyim bende gittim pesinden esimde askim odaya benimle gel otur dedi kizlar arkamizdan millette sans var arkadas gul gibi cocugu kapmis sisko dedi halbusem ben hamileydim ve hayatimda ilk kez biri sisko diyordu iste tipik hayal kirikligi bende dedim hemen arkadasim elin evli barkli adamlarina not yazarsan havani alirsin git bekar bul o zaman kiskanma ne olur calis seninde olur misali dedim bozulmustu kizda

Ilk adim, cesaret etmen guzel birsey ama mesaj olmamis bence.
Dalga gecmek icin laf atmissin gibi durmus. 26 yasinda, ciddi ciddi gonlu kaymis bir bayan icin biraz cocuksu kacmis.
Ciddiye almazsa cok sasirma, alinma yani.

çalıştığım işyerinin muhasebesine bakıyordu gelip giderken göz koydum direk söyedim fena hoşlanıyorum senden diye naz yaptı bayağı ama kazanan ben oldum

bayılıyorum böyle hikayelere tebrik ederim arakdaşım seni allah mutluluğunuzu bozmasın

ama kendim için iyikide böyle biri değilmişim diyorum çünkü nerde saçma bir adam varsa ondan hoşlanırdım hiç aklı başında birinden hoşlandığımı hatırlamıyorum
herhalde onlardan biriyle evlenseydim şimdi ya boşanmış biri olurdum yada boşanmaya ramak kalmış

Vay be süpermiş, iyi yapmışsın güzelim kocan elden gidecekmiş yoksa

Bende müstakbel eşimle iş icabı aynı oratamda bulunduktan sonra face den eklemiştim ve ilk mesajı ben atmıştım.
Tbai sonrası malum yakında düğünüm var.Umarım senin cevabında bu yönde olur.
TAbi bir ömür sen beni kaptın cümlesini duyucaksındır o kesin :)

henüz cevap yok, mesajımı gördüğünden bile emin değilim dediğiniz gibi diğer klasörüne gidicek ...

eğer bu işe başlamasaydım hep içimde kalacaktı belki başka birini gözüm görmezdi uzunca bi süre.
ama başladık bakalım olumlu ya da olumsuz bir netice her türlü yolumuzu belirleyecek.

Ha artık onun bulunduğu şubeye gitmem iş için o olacak.

ahahahah! vallahi harikasın en güzelini yapmışsın.. istediğmizi sevip istediğimizi dövebileceğimizi kızlar olarak göstermeliyiz :)) bende birinin yanına gidip uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımmış gibi davrandım sanki ismindende birden emin olamamış gibi.. Serkan? dedim.. oda güldü ben Serhan dedi. yeminle 1 harfle kaçırdım. sonra tanıştık manıştık işte gel zaman git zaman sevgilim oldu:)) ayrılana kadarda canım çıktı sonra :))

ilk mesaja koptuum "Hey Selam" :) gerçi ben de hoşlandığım erkeklere mesaj yazma, ilk adımı atma konusunda yeteneksizimdir :)

off ya kızlar nerden buluyosunuz bu cesareti. ben de şimdiye kadar hep platonik takıldığım yetmezmiş gibi hoşlandığım adamlar anlamasın diye kötü bilem davrandıklarım olmuştur. yaşım 26.
yok kız başlık sahibi bizim 87lilerde bir problem var o beceremiyoz bu işleri bizim jenerasyonun kızları olaraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…