erkeklere bu mesajlar sık gelmedigi icin muhakkak bi bakar kimdir nedir diye tanırsa isimden cevap yazar tanımasa bile yazabilir erkek neticederesimleri olmaması sevgilisi olmadıgınıda gostermez ama yapacak birsey yok varsada cıkar ortaya insallah yoktur ve bu mesaj vesilesiyle konusmayı ilerletirsiniz
Cevap vermeye niyeti olan erkek her turlu verir.Arkadas ekleme kismina takildim ben. Erkekler birine soz vermemislerse arkadas ekleme kismini genelde kaldirmazlar.
Cevap vermeye niyeti olan erkek her turlu verir.Arkadas ekleme kismina takildim ben. Erkekler birine soz vermemislerse arkadas ekleme kismini genelde kaldirmazlar.
belki ayarlari -arkadaslarimin arkadaslari- olarak ayarlidir -herkes- olarak degildir ondanda olabilir..
bu sozude ancak bi hemcins alir erkekden
in$allah yokdur oyle bi$ey
Sizi hiç tanımayan birine hollywoodvari "heey selam" yazdıysanız adam da "naber bro" yazar. Ya da bu kim yaaa diyip diler. Keşke kendinizi tanıtsaydınız.z
çalıştığım işyerinin muhasebesine bakıyordugelip giderken göz koydum direk söyedim fena hoşlanıyorum senden diye naz yaptı bayağı ama kazanan ben oldum
ay cok cesaretlisin tebrik ederim canim ama yinede herseye hazirlikli ol esimle turkiyeye gitmistik esim dis yaptirmaya gidiyor geliyor kanal tedavisi iste orda calisan kiz buna asik olmus ama esim ilk anlamamis yuzukde takmiyordu kac yillik evliyiz kilo al ver yillar gecincede inceliyor yuzuk diye yeni ozel tasarim yaptiriyorduk o yuzden bende oda takmiyordu neyse esim git gel birgun cikarken kiz eline not tutusturmusoda askim gel gel magazine cikti bize dedi ikimizde sasirdik bi evlilik teklifi etmemis o derece yazmis yani birdahaki gidisinde kesin evlenme teklifi edecek ama birakirmiyim bende gittim pesinden esimde askim odaya benimle gel otur dedi kizlar arkamizdan millette sans var arkadas gul gibi cocugu kapmis sisko dedi halbusem ben hamileydim ve hayatimda ilk kez biri sisko diyordu iste tipik hayal kirikligi bende dedim hemen arkadasim elin evli barkli adamlarina not yazarsan havani alirsin git bekar bul o zaman kiskanma ne olur calis seninde olur misali dedim bozulmustu kizda
Öncelikle yaşım 26 . Sürekli tahsilat için gittiğim bir şirkette vezne çalışanı birine :18: 1 aydır gönlüm kaydı.
Aşırı Facebook karşıtı biri olarak bir facebook hesabı açtım yeni ve onu buldum arkadaş eklemeye kapalıydı.
ve "Hey Selam" diye mesaj attım bakalım. Forumlardan Sözlüklerden o kadar şey okudum ki bu ilk adımı bayanın atması konusunda
en son boş bulunup mesajı gönder butonuna bastım beklemedeyim artık bakalım kader kısmet.
dert değil ama yazıp rahatlamak istedim. pek arkadaşım yok da.. o da ayrı bi topik konusu tabii..
okuduğunuz için teşekkürler
Bende müstakbel eşimle iş icabı aynı oratamda bulunduktan sonra face den eklemiştim ve ilk mesajı ben atmıştım.
Tbai sonrası malum yakında düğünüm var.Umarım senin cevabında bu yönde olur.
TAbi bir ömür sen beni kaptın cümlesini duyucaksındır o kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?