Az evvel ilk adımı attım.

Tamam ilk adımı atmışsın iyi hoş da..
"Hey selam" nedir ya

"Heey Taksi" der gibi biraz tuhaf olmus mesajiniz
O da size cevap olarak "Heey Yolcu" demesin Kaygisizlar dizisinde Eleman karakterinin dedigi gibi

Ben günümüzde ilk adimi sadece erkeklerin atarak iliskilerin basladigini düsünmüyorum.
Artik erkekler kizlar gibi olmus. artik kimse birbiri icin kesin birsey olmayacaksa ugrasmiyor, gidip ilk adimi mesaj yoluyla erkek de olsa yapmiyor...
yani ya rezil olursam, ya kiz terslerse diye erkeklerde ugrasmiyor.
yani ilk mesaji sizin atmaniz sorun degil bana göre ama iste siz mesaj atmamissiniz sadece adami dürtmüssünüz tabiri caizse

Keske bir bahane uydurup, kendinizi tanitan güzel kisa bir yazi yazsaydiniz...

ama bekleyin belki bir umut görür ve cevap veriri. bende diger klasördeki bana gelen mesajlari sonradan da olsa okurum:=))

Ben de 87 liyim aynı sorun bende de var

keşke sadece selam yazsaymışsınız :)

ama olsun bir kızın ilk adımı atması güzel bi şey . ben bunu destekliyorum . Bizimde kendimize güvenimiz var hoşlandığımız kişiye cesaretle bunu söyleyebiliriz .

ortak arkadasiniz falan varmi?
neden soruyorsun diyecek olursaniz. Facebookun ayarlari bir süre önce degisti...Facebook listemizde ekli olmayan ve Facebookun o kisiyle sizin aranizda bir bag kuramamasi nedeniyle bazi mesajlar " diger Mesajlar" bölümüne gidiyor otomatik olarak. Ve oraya giden mesajlarda, mesaj geldigini görmüyorsunuz. Bana bir kac mesaj gelmis mesela tanimadigim Insanlardan..Aylar sonra gördüm tesadüfen.

ilk adımı atmanda bir sakınca yok ama 26 yaşında bir bayanın ''hey selam '' demesi çok komik

senin ki körükörüne cesaret adam hakkında elinde yeterli bilgi yok şu 3 . sayfa haberleri okuyuncu hiç anlamış değilim erkek konusunda kadınların cesaretini , zamane erkekler uzaktan şirin yakışıklı karizmatik görünürler nerden bileceksin dayakçı,zorba olmadığını açık saçık fotolarını çekip sonra seni bununla tehdit etmiyeceğini hani aşk kutsal ya herkesin bunu yaşamaya hakkı var ya ?
bunca boşanmalara ne diyeceğiz , ben hiç bir zaman bir erkeğin peşinden koşmadım aksine oldu , nedir bu modern bayanların bu erkekleri yüceltmeleri zaten YÜZDE 60 ARIZALI , BENCE dikkatli ol ,belki başka sevdiği kız var , ama arada senide idare ediyor olabilir

evet mesaj biraz komik olmuş.

selam ne haber biizm tahsilat hazır mı felan yazsaydınız inanın daha az komik olurdu :84. :84: :84:

Fotodan sizi tanıyıp cevap yazabilir... Bunun arkasından ciddi bir şeyler gelişeceğini sanmıyorum..:26:

Son durum nedir?

Veya şöyle sorayım; mesajınız görüldü mü? :126:

Mesajı okumadıysa facedeki adını soyadını değiştir resmini sil :S inan çok itici bir mesaj 16 yaşında olsan anlardım cesaretine hayran kaldım

daha önce buna benzer birşey yapmıştım.yıllardır pişmanlıgını yasıyorum hatırladıkça.ben hoşlandıgım bir işyerindeki çocuga not yazmıstım tlf numaramı yazmıstım o zamanlar facebook yoktu ulaşmak için:)ama çocuk benimle resmen oynadı görüştük buluştuk ama öğrendim ki sevgilisi varmış aman dikkat et canım evli bile olabılır :))

Benim de ilk adimi atip 2-3 kere karsiligini alamadigim icin kendimi rezil hissettigim anlar olmustur :)

Bir kere bir oglani cok yakisikli bulup numarasini istemistim vermemisti :)

Bendeki de deli cesaret )

Ama son kez birine acilacagim ulan dedim

Acildim 4 yildir beraberiz

Sen de karsilik alamayabilirsin, kendini rezil hissedebilirsin olsun :) sonra benim gibi anlatir guler gecersin :)
Karsilik alirsan da super olur

hey selam yok mu bir kelam?
şu gün olmuş herhalde olmuştur bişey diye düşünüyorum...

yaa mesajına cevap gelmedi diye üzülme.
hey selam değil ... bile koysan normalde cevap verilir.

lakin sorun şu, bu mesajın spamlara gidiyor.
face'in yeni sisteminden dolayı.
o yüzden göremeyecek muhtemelen.
ben girip bakmıyorum şahsen.

ha yıllar sonra görebilir(
şubeye gidersen olmazsa sana facebook'tan mesaj atmıştım, bir şey soracaktım bankayla ilgili falan dersin.
ne sorcaksın derse unutmusluk yaparsın. sonra o seni ekler.

bence adını değiştirip hesabını sil hemen , buarada bir ücret ödersen cepten , mesajın direk gelen kutusuna düşüyor 75 kuruş felandı galiba yanlışta hatırlıyor olabilirim

Son düzenleme:
Bu kadar abartılacak bir hareket değil,hatta ben bayanların seçilen değil seçen olmalarını daha özgüvenli buluyorum.Tabi karşındaki insana ölüp bitiyorum havası vermeden,sürekli iltifat edip havaya sokmadan yapılmalı.Seni seçtim,beğendim,kendime yakıştırdım o yüzden bu mesajı attım diyebilirsin yüzüne.Bence erkeğin,bir bayanın peşinden koşup,tavlayıp sonra da sap gibi ortada bırakması daha çok koyuyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…