• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı bu kayinpederimi öldürecem

mericeyn42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
423
145
33
31
Bir kayinpederim var herşeye muhalefet geçen kavga ettik o gündür konuşmuyorum gidip gelmiyorum eşim de saygı duyuyordu şimdi de araba alacak kaynım ee iki kardeş ortak alsın diye istemiyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorlar beni delirtiyorlar akşam üzeri de kv aradı düğüne gidelim diye gitmek istemiyorum sen git anne dedim iyi deyip suratıma kapattı iki yıldır kv aramız çok iyiydi odabir değişti 1 aydır

Bir kayinpederim var herşeye muhalefet geçen kavga ettik o gündür konuşmuyorum gidip gelmiyorum eşim de saygı duyuyordu şimdi de araba alacak kaynım ee iki kardeş ortak alsın diye istemiyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorlar beni delirtiyorlar akşam üzeri de kv aradı düğüne gidelim diye gitmek istemiyorum sen git anne dedim iyi deyip suratıma kapattı iki yıldır kv aramız çok iyiydi odabir değişti 1 aydır
Değişmiş olsa seni neden arasın ki ama hiç aramazdı eşine derdi oda gelsin haber et diye, birde öldürcem demek ağır bir itham değil mi ?

Beni götürmeyi çok seviyor düğünlere başka gelinler pek gitmiyormus kv deyle ben sevmem düğünleri ama kv sevdigim için hep giderdim

Kardeşi parası varsa alsın arabasını, size ne bundan?
Size böyle destek oldular mı? Oldularsa iş değişir.
Fakat bunların hiçbiri kp'yi öldürmek için gerekçe değil gene de.

Kayinpeder mi? Cok deli olmadikca kayinpedere takan gelin gormek ilginc geldi.

Ne yapiyor ki?
Nereye gittiğimi söyleyecek misim çocuk için hastaneye felan gidiyorum ona kızar bu kadar çok doktora gidilmez zaten nisanliyken kavga ettik sevmezdim gelinliği 5 bin TL aldım diye dolandırıcı ne biliyim ne off aman

Nereye gittiğimi söyleyecek misim çocuk için hastaneye felan gidiyorum ona kızar bu kadar çok doktora gidilmez zaten nisanliyken kavga ettik sevmezdim gelinliği 5 bin TL aldım diye dolandırıcı ne biliyim ne off aman
Nereye gittiğini söyleyene kdr yanında gelelim mi kızım demenizi beklerim deyip verseniz cevabını

Kayinpederi niye öldüreceksiniz ki eşinize benim onayım yok dediğinizde o arabayı alamaması gerekiyor zaten. Kplik bir durum yok ortada, siz başkalarına bakarsanız herkes her şeyi ister, söyler. Yanınızdakine bakın.

Bir kayinpederim var herşeye muhalefet geçen kavga ettik o gündür konuşmuyorum gidip gelmiyorum eşim de saygı duyuyordu şimdi de araba alacak kaynım ee iki kardeş ortak alsın diye istemiyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorlar beni delirtiyorlar akşam üzeri de kv aradı düğüne gidelim diye gitmek istemiyorum sen git anne dedim iyi deyip suratıma kapattı iki yıldır kv aramız çok iyiydi odabir değişti
Cekirdek aldim hem okuyor hem citliyorum:rolleyes:

Kayinpederi niye öldüreceksiniz ki eşinize benim onayım yok dediğinizde o arabayı alamaması gerekiyor zaten. Kılık bir durum yok ortada, siz başkalarına bakarsanız herkes her şeyi ister, söyler. Yanınızdakine bakın.
İşte ben istemiyorum ortak dedim dün konu kapandı bugün yine aramış eşimi eee illle alin

Back
X