• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı bu kayinpederimi öldürecem

Bir kayinpederim var herşeye muhalefet geçen kavga ettik o gündür konuşmuyorum gidip gelmiyorum eşim de saygı duyuyordu şimdi de araba alacak kaynım ee iki kardeş ortak alsın diye istemiyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorlar beni delirtiyorlar akşam üzeri de kv aradı düğüne gidelim diye gitmek istemiyorum sen git anne dedim iyi deyip suratıma kapattı iki yıldır kv aramız çok iyiydi odabir değişti 1 aydır
Kayınbaban senin dengin ya da aynı kulvarda olduğun rakibin değil. Hadi insanlık halı bir tartışma olmuşsa da bunu kayınvalidene yansıtman da doğru değil. Kadın değişmiş olsa seni yanında çağırmazdı. Ben kayınvalidemi bir yere davet etsem istemiyorum diyip gelmese bende iyi der bir daha da hiçbir yere çağırmam. Siz öldürmek, asmak, kesmek hayalleri kuracak kadar uçlarda mı yaşarsınız böyle her şeyi? Biraz patavatsızlık, eser miktarda da kendini bilmezlik ve hadsizlik sezdim. Korkutucu

Back
X