- 10 Nisan 2014
- 43.723
- 116.248
- 798
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Polemiğe gerek yok kayınvalidenize paralayacağım onu ben demedim. İyi gecelerrrrrrHe he... Çok komiksiniz yahu. Hiç sizi de ikna etmeye calisamayacagim cenenizden belli sizinle asik atamayacak kadar yorgunum
Ayritetten Bende eski kk üyesiyim.
Herkes cocuk bakmak ıstemez.Bende ıstemem bılıomusun yaşlı olsam .Vallaha .Sonuçta beyın almıyor.Dun babamın tum torunları bızım evdeydı .Çokda sever .Şeker hastası başı kaldırmamış .Gece neler soledı .Herkes evınde otursun .Başımız ksldırmıo .Vallahı ben hak verıorum .Herkes dayanamıoKizlar 1.5 ay önce ise başladım. İki çocuğum var biri 11 diğeri 5 yaşında. İşe baslamadan önce eşim kayinvalidemle konuştu 3 aylığına küçük olan çocuğa bakmasi için sözleşmeli girdim ise yerim garanti olsun tam gün kreşe vercegim. Çocuğum devlet ana okuluna gidiyor ogleden sonra. Sabah kahvaltiyi hazırlayıp cikiyoruz.. Akşam yemegini biz yapıyoruz ona bırakmadık hiç 2 kez falan yemek yapmıştır kendi istegiyle. Akşam işten gelip kahvaltı masasıni topluyorum. Büyük çocuk benimle çıkıyor sabah evden. Küçük olanada sadece kahvaltı yedirip servise veriyor. Kayinpeder yok. Kv de genç. Şimdiye kadar kipirdamayan kadın,
1.5 ayda bu 3.ü seyehati olacak. Sürekli cuma gününden çıkıp kalmalı tatillere gidiyor. Ve şimdi öğrendik yarın yine gidecekmiş. Söylemiyorda, yarın yarim gün okullar biliyosunuz. tesaduf öğrendik gideceğini. Sürekli cuma günleri birini buluyoruz çocuğa öğleye kadar baksın diye. Yarin Biz işteyiz. ablası idare etsin bahcede oynatsin diyor. Bu soğukta dedim. Evde dursunlar diyor. İnanın daral geldi. Birde diyorki 1 hafta bakan olursa ben kalayim gittiğim yerde.kal dedim. Ben bir haftaligina bak diyemem kimseye sürekli bulurum bulunca. Eşim gikini çıkarmıyor parcalicam inanın birinden birini.
Anlatmak istediğim tamda buydu. Teşekkürler.Ya başından bakamam diyecek ya ortada bırakmayacak çünkü olan anneye oluyor ne babanın umrunda ne annesinin..
Hiçbir kadın keyfi çalışmıyor Hele ki küçücükken evladı, adam olan eş ya yetecek evine ya da anneyi böyle çaresiz bırakmayacak..
Hep bu konularda kv bakmak zorunda değil diyorsunuz ama kimse eşinin de düşünmesi gereken şeyi neden anne düşünüyor demiyorsunuz.. O kv anne de bu anne ne???
kayinvalideniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. kendi ailenizden birine baktirin madem öyle. üstelik kovid var etrafta millet evine bile sokmuyor. kayinvalidenize güvenip mi ise girdiniz. Bu kadar sinir oluyorsanız oturun çocuğunuza bakın kayinvalideniz suçlamaya hakkınız yokKizlar 1.5 ay önce ise başladım. İki çocuğum var biri 11 diğeri 5 yaşında. İşe baslamadan önce eşim kayinvalidemle konuştu 3 aylığına küçük olan çocuğa bakmasi için sözleşmeli girdim ise yerim garanti olsun tam gün kreşe vercegim. Çocuğum devlet ana okuluna gidiyor ogleden sonra. Sabah kahvaltiyi hazırlayıp cikiyoruz.. Akşam yemegini biz yapıyoruz ona bırakmadık hiç 2 kez falan yemek yapmıştır kendi istegiyle. Akşam işten gelip kahvaltı masasıni topluyorum. Büyük çocuk benimle çıkıyor sabah evden. Küçük olanada sadece kahvaltı yedirip servise veriyor. Kayinpeder yok. Kv de genç. Şimdiye kadar kipirdamayan kadın,
1.5 ayda bu 3.ü seyehati olacak. Sürekli cuma gününden çıkıp kalmalı tatillere gidiyor. Ve şimdi öğrendik yarın yine gidecekmiş. Söylemiyorda, yarın yarim gün okullar biliyosunuz. tesaduf öğrendik gideceğini. Sürekli cuma günleri birini buluyoruz çocuğa öğleye kadar baksın diye. Yarin Biz işteyiz. ablası idare etsin bahcede oynatsin diyor. Bu soğukta dedim. Evde dursunlar diyor. İnanın daral geldi. Birde diyorki 1 hafta bakan olursa ben kalayim gittiğim yerde.kal dedim. Ben bir haftaligina bak diyemem kimseye sürekli bulurum bulunca. Eşim gikini çıkarmıyor parcalicam inanın birinden birini.
kesinlikle katılıyorum kadına yazık çocuğunu zaten büyütmüş evlendirmiş daha fazla yüklenmek ne diye yani. üstelik kovid var kadın sağlığını bile düşünüyordur. kesinlikle bencilceNe hakla paralayacaksınız onu çözemedim ? İkinizde çalışıyorsunuz tutun o saatlerde bakan birini oyun ablası ünili bir öğrenci falan . Kadın kendi çocuğunu büyütüp evlendirmiş artık haklı olarak çocuk bakmak istemiyor yani bunu da sizi kırmadan hareketleriyle belli ediyor siz daha anlamayıp birinden birini paralicam diyorsunuz vallahi ben bu bizdeki kv annem çocuğa bakmalı yoksa kötüdür zihniyetini anlamadım ya
kesinlikle ben gezmeye gidebilir miyim diye izin almasını bekliyor sanirim konu sahibi.Bakıcı tutun bu kadar zor olmamalı dimi? Kadın bakmak istemiyor açıkça belli üstelik ne güzel ki seyahat ediyor gezip tozuyor bunu yaparkende izin alacak hali yok
anneleri baş tacı yapmak gerek. kadın kendi çocuğuna bakmış zaten yaşlanmış artik genç diyor da kime gore genç. belli bir yaştan sonra cocuk sesi kafa almayabilir. bakarsa iyi bakmazsa kotu mu ne kadar bencilceKomsularinizdan temiz ihtiyacı olan biriyle anlasın sizin yukunuzde hafifler hem .kendisinede söyleyin sana ihtiyaç kalmadı diye dünyanın diğer ucuna gitsin mümkünse
O cuma günleri işe giderken eşine de ki: İzin al bak çocuklarına bu çocuklar bir tek benim değil..Zora gelince bak nasıl çözüm üretiyor.. Az da kadın umursamayacak yoksa hasta olan hep biz oluyoruz..Anlatmak istediğim tamda buydu. Teşekkürler.
Senelerce bak denmemiş 3 aylık uzun bir süreç değil.. Buna rağmen başından da bakamam diyebilir ona göre çözüm üretirler. Hiç gerek yok tavırla belli etmeye çocuk elindeki mutfak gereci değil.. Hiç hoşlanmıyorum kv ye mi güvenip işe girdin cümlelerinden..Hiç yakışık olmuyor annelere bunu demeniz.. Kaldı ki yalnız başına kv'yi suçlamıyor kadıncağız eşi de suçluyor evet kv de suçlu bakarım deyip kıvırarak..kayinvalideniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. kendi ailenizden birine baktirin madem öyle. üstelik kovid var etrafta millet evine bile sokmuyor. kayinvalidenize güvenip mi ise girdiniz. Bu kadar sinir oluyorsanız oturun çocuğunuza bakın kayinvalideniz suçlamaya hakkınız yok
Kadin kadının halinden anlamali. Şu lafi soyleyenlerin cogununda eminim çocuğuna bir bakani vardır. Zaten bizimki alışkın olsa zorlanmaz. 15 yıllık evlilikte ilk kez ricada bulunuldu, malesef.Senelerce bak denmemiş 3 aylık uzun bir süreç değil.. Buna rağmen başından da bakamam diyebilir ona göre çözüm üretirler. Hiç gerek yok tavırla belli etmeye çocuk elindeki mutfak gereci değil.. Hiç hoşlanmıyorum kv ye mi güvenip işe girdin cümlelerinden..Hiç yakışık olmuyor annelere bunu demeniz.. Kaldı ki yalnız başına kv'yi suçlamıyor kadıncağız eşi de suçluyor evet kv de suçlu bakarım deyip kıvırarak..
Allah aşkına büyük olana gayette bakamam demişti.
Ayrıca bir büyükanne torununa 3 ay bakamayacaksa dolasmasin ortalıkta babaaneyim diye.
kadın 3 ay ile kalmayacagini dusunmustur belki. kadin bastan yok dese basindan atti olur. aylarca ve ustelik kovid gibi bulasici hastalik varken biraz geliniyle oğlu annesinide düşünmeli. madem öyle konu sahibinin ailesi de bir hafta o bir hafta karşı taraf şeklinde teklif etmeli.kayinvalide bakmayınca hemen kotu ilan edilmemeliSenelerce bak denmemiş 3 aylık uzun bir süreç değil.. Buna rağmen başından da bakamam diyebilir ona göre çözüm üretirler. Hiç gerek yok tavırla belli etmeye çocuk elindeki mutfak gereci değil.. Hiç hoşlanmıyorum kv ye mi güvenip işe girdin cümlelerinden..Hiç yakışık olmuyor annelere bunu demeniz.. Kaldı ki yalnız başına kv'yi suçlamıyor kadıncağız eşi de suçluyor evet kv de suçlu bakarım deyip kıvırarak..
İşe girmeniz çalışmanız güzel . Ama kadın çocuğunuza bakmak zorunda değil ki. Bu yaştan sonra hayatını yaşamak istiyor tatillere çıkıyor bir yerlere gidiyor ki benden ümidi kesin diye. Siz en iyisi bir bakıcıyla anlaşın. Eşiniz sesini çıkarsa ne diyecek anne çocuğuma bakmak zorunda mısın diyecek? Kimse kimseye bakmak zorunda değil ki çocuk bakmak çok büyük sorumluluk ister kadında sorumluluk almak istemiyor olabilirKizlar 1.5 ay önce ise başladım. İki çocuğum var biri 11 diğeri 5 yaşında. İşe baslamadan önce eşim kayinvalidemle konuştu 3 aylığına küçük olan çocuğa bakmasi için sözleşmeli girdim ise yerim garanti olsun tam gün kreşe vercegim. Çocuğum devlet ana okuluna gidiyor ogleden sonra. Sabah kahvaltiyi hazırlayıp cikiyoruz.. Akşam yemegini biz yapıyoruz ona bırakmadık hiç 2 kez falan yemek yapmıştır kendi istegiyle. Akşam işten gelip kahvaltı masasıni topluyorum. Büyük çocuk benimle çıkıyor sabah evden. Küçük olanada sadece kahvaltı yedirip servise veriyor. Kayinpeder yok. Kv de genç. Şimdiye kadar kipirdamayan kadın,
Bu işler 3 ay ile kalmayacağını bilmek ya da bilmemekle olacak bir şey değil dediğim gibi çocuğa bakmak çocuk oyuncağı olamaz. Koskoca kadın sonuçta kv, 3 ayı geçirirler net bir şekilde 3 ay demiştiniz bunun için söz verdim yerine getirdim der ve gerisini onlar düşünür. Belki kv yakın onlara bilemeyiz bu yüzden belki de ona teklif edildi.. Bakıcı tutup benim şöyle işim çıktı böyle bir yere gideceğim dese aynı tepki verilir hele bu yabancı da değil torununu kısa bir süre idare edecek.. Söz verip tutmayan her kim olursa olsun ki buradaki baş karakterler eş de kv de kötü ilan edilmeli evet..kadın 3 ay ile kalmayacagini dusunmustur belki. kadin bastan yok dese basindan atti olur. aylarca ve ustelik kovid gibi bulasici hastalik varken biraz geliniyle oğlu annesinide düşünmeli. madem öyle konu sahibinin ailesi de bir hafta o bir hafta karşı taraf şeklinde teklif etmeli.kayinvalide bakmayınca hemen kotu ilan edilmemeli
niye bir tek babaanne bakıyor madem öyle anneannede baksın bir hafta annesi bir hafta diğer tarafın annesi.Valla ben buradan farklı yorum yapacağım kusura bakmasın da 3 ay bir babaanne torununa bakamayacaksa üstelik söz verdiği halde başka zaman da sevmeye de gelmesin. Evet kendi hayatı da var tabi ki ama zaten belli bir zaman diliminden bahsetmişsiniz o da baştan kabul etmiş bende çok sinirlenir tavrımı da belli ederdim madem ki torunu ona yük gelecekse kabul etmeyecekti nice insanlar tanıyorum senelerce bakan tüm zamanını torununa hatta torunlarına ayıran.. bence haklısınız siz bir an önce bu durumu düzeltin ya tam gün kreş ya da bakıcı yoluna gidin derim
Boşver seni eleştirenleri ben anlıyorum seni ve yanındayım..Kadin kadının halinden anlamali. Şu lafi soyleyenlerin cogununda eminim çocuğuna bir bakani vardır. Zaten bizimki alışkın olsa zorlanmaz. 15 yıllık evlilikte ilk kez ricada bulunuldu, malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?