- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
İmla hatalarına çokta takılmayın muhatabım ne demek istediğimi anlamıştır eminim.Sorun sizede anlatsın.Yormayın beniÖyle bir buton varsa yanlış diye yazdım yani basmasın boşuna diye
Yahu allah rızası için ne bu ego? Ceycey gayet güzel bir dille yazmış size, hatta sevdiğim üyelerdensiniz farklı fikirde olalım ne olacak diyip tartışmayı kapatmış, sizin verdiğiniz cevaba bakın. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz sanırım sevdiğim üye demiş sevmediğim üye dememiş. Sıradan bir forum sitesinde yazıyorsunuz bu kadar ego kasmaya gerek yok. Bu size çok şey kaybettirir.Kimse kimseyi sevmek, yada hemfikir olmak zorunda değil.. Ayrıca hemen belirteyim, hakkımdaki düşünceniz ve siz umurumda değilsiniz.
Son olarak tavsiyem, sevmediğiniz üyelerle muhatap olmamanız ..Gözardı butonuna basmanız yeterli.
Valla insanları yorup saçmalayan sizsiniz gibi geldi. Egonuzu bir kenara bırakıp yazarsanız komik duruma düşmezsiniz, iyi sabahlar.İmla hatalarına çokta takılmayın muhatabım ne demek istediğimi anlamıştır eminim.Sorun sizede anlatsın.Yormayın beni
Aynen, işte bu. Mevzu tamamen konu sahibinin üslubu. Eski konulara bakınca da hem karakter hem üslup ortada zaten. Buradan bile anlaşılıyor yani kadına nasıl davrandığı. Hem sevmiyor, yıllarca görüşmüyor, işi düşünce bakacak da bakacak. Öyle menfaat için yanaşırsa tabii bir müddet sonra batar yani. Konu babaannenin yarı yolda bırakması değil.Bana torununu ederdi ama gelinini edemez gibi geldi. Bugün bunla ilgili ve ne kadar naif bir dille açılmış bir konu daha vardı ve çok haklıydı. Bu ise siyiricam ağzıma geleni sayacağım vs vs vs. Kaç senedir de görüşmüyormuş birden görüşmeye başlamış işi düşünce zaten. Sevmedigim.insan tipi
"Sevdiğim" üyelerdensiniz demiş kadın yavKimse kimseyi sevmek, yada hemfikir olmak zorunda değil.. Ayrıca hemen belirteyim, hakkımdaki düşünceniz ve siz umurumda değilsiniz.
Son olarak tavsiyem, sevmediğiniz üyelerle muhatap olmamanız ..Gözardı butonuna basmanız yeterli.
Size guzel bir mesaj yazmis halbuki ceycey. Neden bu kadar yukseldiniz ki? Kaf dagindan inseniz mi acaba?Kimse kimseyi sevmek, yada hemfikir olmak zorunda değil.. Ayrıca hemen belirteyim, hakkımdaki düşünceniz ve siz umurumda değilsiniz.
tosun paşa boşver değmez.burada sebepsiz insan sevmeyen üyeler var.beni seven üye de çok sağolsunlar.saygılıca tartışmak konuşmak ta suç olmuşSize guzel bir mesaj yazmis halbuki ceycey. Neden bu kadar yukseldiniz ki? Kaf dagindan inseniz mi acaba?
göz ardı edeyim hemen kendisiniGözardı değil yalnız göz ardı şeklinde yazılır.
Ayy ben de şaşırdım niye öyle yazdı diye. Neyse tatlıya bağlandı. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunYanlış anlama oldu galiba ben sevmediğim üyelerdensiniz diye okudum ...şimdi bidaha baktım sevdiğim üyelerdensiziniz yazıyor..beni hatam .Yaptığım kabalık için özür diliyorum sevgili cey cey den..o kadar çok bu tarz mesaja maruz kalıyorum ki yanlış anlamak kaçınılmaz oluyor bazen..kaf dağında olduduğumu düşünen üyeyede(hatırlamıyorum ismini) ayrıca teşekkürler sayesinde yaptığım hatayı farkettim.
Sevgiyle kalın
Kusura bakmayın tekrar dünkü kabalığım için.Çok zor bir gün geçirdim biraz foruma gireyim kafam dağılsın dedim keşke girmeseydimAyy ben de şaşırdım niye öyle yazdı diye. Neyse tatlıya bağlandı. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Kesinlikle aynı düşünüyorum idare edilebilir bir durum1 ayda zaten 20 işgünü var desek 3 ayda 60 gün
Yarım gün ilgileniyomuş günde 6 saat. 360 saat o da gün bazında hesaplarsan toplamda 15 gün eder.
Hayatından 15 günü kendi torununun bakım ihtiyacını karşılayarak geçirse ne kaybeder ben anlamadım. Ortada geçici bir ihtiyaç durumu da var.
5 yaş çocuğu ile müthiş keyifli zaman geçirme imkanı olmuş halbuki. Ne güzel babannelik yapılır istese. Çocuğa da kendine de eğlenceli anılar kalır.
Bilemiyorum ilişkileri nasıl ama istemiyorsa istemiyorum diyebilirdi. Konu sahibi başka çözüm bulmaliBana torununu ederdi ama gelinini edemez gibi geldi. Bugün bunla ilgili ve ne kadar naif bir dille açılmış bir konu daha vardı ve çok haklıydı. Bu ise siyiricam ağzıma geleni sayacağım vs vs vs. Kaç senedir de görüşmüyormuş birden görüşmeye başlamış işi düşünce zaten. Sevmedigim.insan tipi
Belki de şu hayır demeyi beceremeyen insanlardandır, burda da konu açıyorlar ya insanlara hayır diyemiyorum nasıl düzeltebilirim diye. Ya da oğlundan veya parçalama ihtimali olan gelininden çekinmistir. Ya da hayır derse sanki öyle bir hakkı yokmuş gibi sen nasıl babannesin tüü sana yazıklar olsun diyecekleronden çekinip 2 ay bakayım demiştir. Sonucta insan iliskileri 2x2=4tür şeklinde davranışlara dayanmıyor. Bakıcılar bile bakarım diyor anlaşıyor ve 1 ay sonra vazgeçiyor veya aile vazgeçip sizle çalışamayız diyor. Sanki herkes her verdiği sözü %100 tutuyormuş da burdaki babanne sadece aman Allah'ım çok kötü bir insanmış bakarım demiş ama sözünden donmuş gibi yazmanın mantığı ne anlamadım. Bir aşk ilişkilerinde var bu, hani şu aşkın en civcivli zamanlarında senin için ölüyorum, bitiyorum, ömrümün sonuna kadar sen varsın diyenler beni terk etti ama söz vermişti diyenler var ya aynı mantık. Iste tipin, konuşman cezbetmiş o an öyle gelmiş sonra 1 sene geçip tanıyınca aa aslında bizden olmazmış dediğinde karşıdaki "Nasıl ya ömürlük diye söz verdin hani emekler" ditenler olur ya. Bir de böyle şeylerde var... Insanlar önünü, sonunu düşünmeden karar veriyor işte. Zaten çok düşünsel ne bu kadar evlenen olur, ne 2.'yi doğuranlar ne sonra düzelir diyenler ne biraz çalışayım işimi severim aslında diyenler ne dur bakalım ileride düzelir diyenler...Bilemiyorum ilişkileri nasıl ama istemiyorsa istemiyorum diyebilirdi. Konu sahibi başka çözüm bulmali
Su yazdığınız yoruma imzamı atarım . Kesinlikle doğru söylüyorsunuz . Yorumlarımın birinde belirtmistim uzun dönemli büyükanne akraba bakımlarına karşıyım diye. Bu bana da kullanmak gibi geliyor . Hayır diyemiyorsa bence doğru olan ben bakmak istemiyorum demek baskalarindan öğrenmisler tatile gideceğini . Ne bileyim kendim yapar mıyım diye düşündüm bu konuda üç ay yapardım . Gelin iki yıl kus kalmış yazmislar bunu gelin için yapmiyor ki oğlu ve torunun için yapıyorsun. İşte calisirsa zaten bakıcı tutacakmis kesin olarak. Evladım için destek olurdum. Olmak zorunda olduğunu düşünmüyorum bu arada. Ama söz verdiyse yarı yolda habersiz bırakmanjn açıklaması olmaz .Belki de şu hayır demeyi beceremeyen insanlardandır, burda da konu açıyorlar ya insanlara hayır diyemiyorum nasıl düzeltebilirim diye. Ya da oğlundan veya parçalama ihtimali olan gelininden çekinmistir. Ya da hayır derse sanki öyle bir hakkı yokmuş gibi sen nasıl babannesin tüü sana yazıklar olsun diyecekleronden çekinip 2 ay bakayım demiştir. Sonucta insan iliskileri 2x2=4tür şeklinde davranışlara dayanmıyor. Bakıcılar bile bakarım diyor anlaşıyor ve 1 ay sonra vazgeçiyor veya aile vazgeçip sizle çalışamayız diyor. Sanki herkes her verdiği sözü %100 tutuyormuş da burdaki babanne sadece aman Allah'ım çok kötü bir insanmış bakarım demiş ama sözünden donmuş gibi yazmanın mantığı ne anlamadım. Bir aşk ilişkilerinde var bu, hani şu aşkın en civcivli zamanlarında senin için ölüyorum, bitiyorum, ömrümün sonuna kadar sen varsın diyenler beni terk etti ama söz vermişti diyenler var ya aynı mantık. Iste tipin, konuşman cezbetmiş o an öyle gelmiş sonra 1 sene geçip tanıyınca aa aslında bizden olmazmış dediğinde karşıdaki "Nasıl ya ömürlük diye söz verdin hani emekler" ditenler olur ya. Bir de böyle şeylerde var... Insanlar önünü, sonunu düşünmeden karar veriyor işte. Zaten çok düşünsel ne bu kadar evlenen olur, ne 2.'yi doğuranlar ne sonra düzelir diyenler ne biraz çalışayım işimi severim aslında diyenler ne dur bakalım ileride düzelir diyenler...
He he... Çok komiksiniz yahu. Hiç sizi de ikna etmeye calisamayacagim cenenizden belli sizinle asik atamayacak kadar yorgunumEleştiriler yağınca hep konu sahibi olayı yumuşatır başka türlü anlatır. Eski k. k üyeleri pek inanmayız buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?